22 Ekim 2025 Çarşamba

21:27   MERSIN’DE TARıMıN GELECEĞI GÜNEŞLE, GÜBREYLE, NERGISLE AYDıNLANıYOR   21:01   YUMURTALıK’TA AY YıLDıZ COŞKUSU: 21 MAHALLEDE BAYRAKLAR YENILENDI!   16:16   TARSUS BELEDIYESI DR. ÜSTÜN EZER ZEYTIN GEN KORUMA ALANıNDA HASAT BAŞLADı   16:14   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “KÂĞıT ÜZERINDE HAK VAR, AMA O HAKLARı KULLANAN IŞÇI KALMADı!”   16:12   BÜYÜKŞEHIR İLE MERSIN’DE ÖĞRENCI OLMAK ÇOK KOLAY   16:09   KARADUVAR SAHILINE DÖKÜLEN TONLARCA GIYSI VE TEKSTIL ATıĞı TOPLANDı   16:08   23. AHMET YEŞIL RESIM YARıŞMASı BAŞVURULARı YARıN SONA ERIYOR   21:46   TBMM’DE “SILIVRI” KRIZI: BAŞARıR’ıN SÖZLERI MECLIS’I KARıŞTıRDı   21:14   TÜRKIYE’NIN GELECEĞI TOPRAĞıN ALTıNDA: CHP’DEN NADIR ELEMENTLER İÇIN TARIHI HAMLE   16:09   MHP MERSIN MILLETVEKILI VE MYK ÜYESI DR. LEVENT UYSAL, KADıN ÇIFTÇILER İÇIN SGK PRIM DESTEĞI VE YıPRANMA PAYı TALEP ETTI   15:42   TBB BAŞKAN VEKILI SEÇER, ANKARA’DA ‘KADıN DOSTU KENTLER PROGRAMı 3. FAZı LANSMANı’NA KATıLDı   15:41   MEZITLI’DE ŞAH-HANE SATRANÇ EVINE YOĞUN İLGI   15:38   MINGUZZI CINAYETI DAVASıNDA KARAR AÇıKLANDı...   15:37   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "BIZ EĞER BIR GALIBIYET ALACAKSAK ÖNÜMÜZDEKI SEÇIMLERDE TÜRKIYE’DE ALACAĞıZ"   15:34   ÜMIT DIKBAYıR CHP’YE KATıLDı   15:32   DEVLET BAHÇELI’DEN KıBRıS ÇıKıŞı   09:59   ERDEMLI’DE HIJYEN KRIZI: İKI FıRıNA MÜHÜR VURULDU!   09:55   CAN ATALAY’DAN BAKAN KURUM’A HATAY TEPKISI: “DRONU YÜKSELTIN, GERÇEĞI GÖRÜN!”   09:53   ALTıN UĞRUNA KıRŞEHIR FEDA EDILEMEZ!   09:50   ZEYTINLE GELEN UMUT: MERSIN’DE KıRSAL KALKıNMANıN ALTıN ANAHTARı BÜYÜKŞEHIR’DEN  
 
     
   

HEKİMLERİMİZ HİÇBİR YERE GİTMEYECEK, GİDECEK OLAN AKP’DİR


Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus İlçe Başkanı Av.Ozan Varal insan sağlığı için gece gündüz demeden özveriyle çalışan sağlık emekçilerinin 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

 

Tarih : 14 Mart 2022 Pazartesi 23:30   Okunma : 569

Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus İlçe Başkanı Av.Ozan Varal insan sağlığı için gece gündüz demeden özveriyle çalışan sağlık emekçilerinin 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

AKP bir halk sağlığı sorunudur!

Hekimlerimiz hiçbir yere gitmeyecekler ve onların mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağı düzeni birlikte kuracağız.

Gidecek olan AKP’dir!

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayınlayan Varal, sağlık emekçilerinin maddi kayıplarının giderilip özlük haklarının tanınarak her yönden gelen şiddete karşı güvenli çalışma koşulları yaratılması gerektiğini ifade eden Varal şunları söyledi; “İnsan sağlığı için gece gündüz demeden özveriyle çalışan tüm sağlık emekçilerimizin 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum. Hekimlerimiz ağır bir eğitimden sonra zorlu bir meslekte özveriyle çalışarak halkımıza derman oluyorlar. Küresel olarak yaşadığımız pandemide hekimlerimizin ve sağlık emekçilerimizin kıymeti toplum nezdinde bir kez daha anlaşılmıştır.

Mesleklerini büyük bir insan sevgisiyle yapan sağlıkçılarımız bugün, 3 gün sürecek greve gidiyorlar. Çünkü kötü çalışma koşullarını düzeltmeyen, yaptıkları fedakârlığı anlamayan bir iktidar var. Biz sağlık emekçilerimizin sorunlarını biliyoruz ve onları anlıyoruz. Haklı taleplerini destekliyoruz ve çözüm için kararlılıkla mücadele edeceğiz.

Sağlıkta şiddet yasası hemen çıkarılmalıdır. Bugün hekimlerimiz güvenli bir şekilde çalışamamakta ve hemen hemen her gün bir sağlık çalışanı şiddete maruz kalmaktadır. 2021 yılında 364 sağlık çalışanı şiddete maruz kalmıştır. Türk Tabipler Birliği’nin hazırladığı ‘Sağlıkta Şiddet Yasa Tasarısı’ hemen kabul edilmelidir.

Sağlık emekçilerimizin ekonomik ve özlük hakları düzeltilmelidir.

Gece gündüz demeden fedakârca insanlık için mücadele eden sağlıkçılarımız emeklerinin karşılığını alamamaktadır. AKP iktidarının hastayı müşteri, hastaneyi de ticari işletme görmesinin faturasını halkımızla birlikte sağlık emekçileri de ödemektedir.

Sağlık emekçilerimizin çalışma koşulları düzeltilmelidir. Sağlık emekçilerimiz ağır çalışma koşullarında çalışmakta ve nöbet sistemleri çalışma koşullarını daha da zorlaştırmaktadır. Nöbet sistemleri düzeltilmelidir.

Sağlıkta yaşanan şiddet, kötü koşullar ve özlük haklarının günden güne yok edilmesi karşısında; binlerce hekim istifa etmek zorunda kalmakta, ülkeyi terk eder duruma gelmektedir.

Ve hekimlere  ‘giderlerse gitsinler’ diyen bir zihniyet ile karşı karşıyayız. Uzman hekimlerin eksikliğinden kaynaklı olarak hastalara 5 dakikalık süre ayrılıyor ve bu kabul edilemez bir durumdur.

AKP bir halk sağlığı sorunudur!

Hekimlerimiz hiçbir yere gitmeyecekler ve onların mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağı düzeni birlikte kuracağız.

Gidecek olan AKP’dir!

Sağlık emekçilerimizin haklı tüm taleplerini gerçekleştirmek görevimizdir.

Mesai mefhumu gözetmeden, haftasonu bilmeden çalışan, canımızı teslim ettiğimiz, haklarını ödemek için ne yapsak az kalacak olan sağlık emekçilerimiz bilsin ki bu ülke size minnettardır!

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA