12 Mayıs 2025 Pazartesi

18:20   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`DEN 32 ANNEYE "ANNELER GÜNÜ" TELEFONU   17:33   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "BELEDIYECILIK VATANDAŞLA IÇ IÇE OLMALı, TOPLUMUN HER SORUNUNDA YANıNDA OLMALı"   11:23   ÖZGÜR ÖZEL`DEN "ANNELER GÜNÜ" MESAJı: "BIR ÇOCUĞUN GELECEĞI IÇIN DIRENEN HER ANNE, BU ÜLKENIN KADERINI DEĞIŞTIRIR"   09:51   DILEK KAYA İMAMOĞLU`NDAN "ANNELER GÜNÜ" MESAJı: "TÜM GENÇLER SERBEST BıRAKıLANA, SEVDIKLERIMIZ ARAMıZA DÖNENE KADAR ÖZELLIKLE BIZ ANNELER NORMALLEŞMEYECEĞIZ"   15:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN RENKLI ANNELER GÜNÜ ETKINLIĞI   15:25   TARSUS BELEDIYESI`NDEN EMEKLILERE SAĞLıKLı YAŞAM DESTEĞI   13:59   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "ARTıK TÜM TÜRKIYE, TÜM ŞEHIRLER BU MILLETIN, BU HALKıN, KARDEŞLIĞIN KALESI"   11:28   TARSUSLU MINIKLER, ANNELER GÜNÜ`NÜ KUTLADı   11:02   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, `DÜNYA SAĞLıK İÇIN HAREKET ET GÜNÜ`NDE VATANDAŞLARı DOĞA ILE BULUŞTURDU   14:10   SILIFKE BELEDIYESI`NDEN ANNELERE ÇIÇEK SÜRPRIZI   13:46   VAHAP SEÇER: "UYGULADıĞıMıZ PROJELERLE ANNELERIMIZE YARDıMCı OLUYOR, ONLARıN YÜKÜNÜ HAFIFLETIYORUZ”   13:07   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN ÇAĞRı: BELEDIYELER YALNıZ BıRAKıLMAMALı, DESTEKLENMELI    12:53   MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL ‘YAPAY ZEKA HAYATıMıZı NASıL DEĞIŞTIRECEK? YAPAY ZEKAYA DAIR GELECEK SENARYOLARı’ PANELINE MODERATÖRLÜK YAPTı   12:51   ÖZGÜR ÖZEL, TÜRKONFED`I ZIYARET ETTI: ÜLKENIN ÇıKıŞı HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNDE, SIYASET KURUMUNUN IŞ INSANLARıNA EN IYI ŞARTLARDA ÇALıŞABILECEKLERI ŞEKILDE HUZUR VERMESINDEDIR   12:46   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ABDULLAH ÖZYIĞIT: “EĞRIÇAM`DAKI KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJEMIZ 6 YıLDıR IMZA BEKLIYOR”   11:35   CHP`LI NALBANTOĞLU TUTUKLU GENÇLER IÇIN HÜKÜMETE TEPKI GÖSTERDI: “ADALET DUYGUNUZUN OLMADıĞıNı BILIYORDUK MEĞERSE SIZDE HIÇ VICDAN DA YOKMUŞ”   11:14   İNAN AKGÜN ALP`TEN CHP`NIN VAN MITINGINE ÇAĞRı: DEMOKRASI VE BARıŞ BIRLEŞTIRECEK, BU ALANDAKI TALEBI GÖRÜNÜR KıLACAK BIR MITING   10:13   AK PARTI “INFAZ PAKETINI” TBMM`DE SIYASI PARTILERE ANLATACAK   09:51   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, "HELLO MERSIN" PROJESININ KAPSAMıNı GENIŞLETIYOR   09:39   MESKİ`DEN TOROSLAR, KAZANLı VE HOMURLU`YA BÜYÜK YATıRıM  
 
     
   

HEKİMLERİMİZ HİÇBİR YERE GİTMEYECEK, GİDECEK OLAN AKP’DİR


Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus İlçe Başkanı Av.Ozan Varal insan sağlığı için gece gündüz demeden özveriyle çalışan sağlık emekçilerinin 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

 

Tarih : 14 Mart 2022 Pazartesi 23:30   Okunma : 528

Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus İlçe Başkanı Av.Ozan Varal insan sağlığı için gece gündüz demeden özveriyle çalışan sağlık emekçilerinin 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

AKP bir halk sağlığı sorunudur!

Hekimlerimiz hiçbir yere gitmeyecekler ve onların mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağı düzeni birlikte kuracağız.

Gidecek olan AKP’dir!

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayınlayan Varal, sağlık emekçilerinin maddi kayıplarının giderilip özlük haklarının tanınarak her yönden gelen şiddete karşı güvenli çalışma koşulları yaratılması gerektiğini ifade eden Varal şunları söyledi; “İnsan sağlığı için gece gündüz demeden özveriyle çalışan tüm sağlık emekçilerimizin 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum. Hekimlerimiz ağır bir eğitimden sonra zorlu bir meslekte özveriyle çalışarak halkımıza derman oluyorlar. Küresel olarak yaşadığımız pandemide hekimlerimizin ve sağlık emekçilerimizin kıymeti toplum nezdinde bir kez daha anlaşılmıştır.

Mesleklerini büyük bir insan sevgisiyle yapan sağlıkçılarımız bugün, 3 gün sürecek greve gidiyorlar. Çünkü kötü çalışma koşullarını düzeltmeyen, yaptıkları fedakârlığı anlamayan bir iktidar var. Biz sağlık emekçilerimizin sorunlarını biliyoruz ve onları anlıyoruz. Haklı taleplerini destekliyoruz ve çözüm için kararlılıkla mücadele edeceğiz.

Sağlıkta şiddet yasası hemen çıkarılmalıdır. Bugün hekimlerimiz güvenli bir şekilde çalışamamakta ve hemen hemen her gün bir sağlık çalışanı şiddete maruz kalmaktadır. 2021 yılında 364 sağlık çalışanı şiddete maruz kalmıştır. Türk Tabipler Birliği’nin hazırladığı ‘Sağlıkta Şiddet Yasa Tasarısı’ hemen kabul edilmelidir.

Sağlık emekçilerimizin ekonomik ve özlük hakları düzeltilmelidir.

Gece gündüz demeden fedakârca insanlık için mücadele eden sağlıkçılarımız emeklerinin karşılığını alamamaktadır. AKP iktidarının hastayı müşteri, hastaneyi de ticari işletme görmesinin faturasını halkımızla birlikte sağlık emekçileri de ödemektedir.

Sağlık emekçilerimizin çalışma koşulları düzeltilmelidir. Sağlık emekçilerimiz ağır çalışma koşullarında çalışmakta ve nöbet sistemleri çalışma koşullarını daha da zorlaştırmaktadır. Nöbet sistemleri düzeltilmelidir.

Sağlıkta yaşanan şiddet, kötü koşullar ve özlük haklarının günden güne yok edilmesi karşısında; binlerce hekim istifa etmek zorunda kalmakta, ülkeyi terk eder duruma gelmektedir.

Ve hekimlere  ‘giderlerse gitsinler’ diyen bir zihniyet ile karşı karşıyayız. Uzman hekimlerin eksikliğinden kaynaklı olarak hastalara 5 dakikalık süre ayrılıyor ve bu kabul edilemez bir durumdur.

AKP bir halk sağlığı sorunudur!

Hekimlerimiz hiçbir yere gitmeyecekler ve onların mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağı düzeni birlikte kuracağız.

Gidecek olan AKP’dir!

Sağlık emekçilerimizin haklı tüm taleplerini gerçekleştirmek görevimizdir.

Mesai mefhumu gözetmeden, haftasonu bilmeden çalışan, canımızı teslim ettiğimiz, haklarını ödemek için ne yapsak az kalacak olan sağlık emekçilerimiz bilsin ki bu ülke size minnettardır!

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA