17 Ekim 2025 Cuma

18:50   TOROSLAR’DA 2026 VIZYONU: 3.8 MILYARLıK BÜTÇEYLE DÖNÜŞÜM BAŞLıYOR!   16:14   AKDENIZ’IN IŞıĞı, TARSUS’UN KALBINDE YANDı   16:09   “MEDENI HAKLAR REHBERI” PROJESI İLE ADALETE ERIŞIM GÜÇLENIYOR   16:07   MILLETVEKILI ALI BOZAN: BU SALDıRıNıN SORUMLUSU, BU ÜLKENIN BARıŞıNA ALÇAKÇA SALDıRANLARDıR.   16:06   AYŞEGÜL DOĞAN’DAN DERVIŞOĞLU’NA TEPKI   16:05   NARIN GÜRAN CINAYETI DAVASı’NDA YENI GELIŞME   11:53   BAŞKAN BAŞ’TAN KHK YÜRÜYÜŞÜNE NET DESTEK: “EKMEĞIYLE OYNANAN HER EMEKÇI İÇIN BURADAYıZ!”   10:40   BAŞKAN BOLTAÇ: “BIR KADıN ÜRETIRSE, BIR ŞEHIR BÜYÜR, BIR ÜLKE GÜÇLENIR”   10:28   TÜRKIYE NATO’DA GÜÇLÜ MESAJ VERDI: TSK GAZZE GÖREV GÜCÜ’NE HAZıR!   10:25   ÜÇÜNCÜ KıŞTA HÂLÂ KONTEYNERDE: DEPREM KONUTLARıNDA GERÇEK ORTAYA ÇıKTı   09:50   TRUMP’TAN GAZZE MESAJı: “HAMAS SILAHSıZLANMAZSA BIZ DEVREYE GIRERIZ”   09:30   KADıN ELIYLE BEREKET SOFRALARA TAŞıNıYOR: MERSIN’DE HASAT PAZARı COŞKUSU   15:29   “D400 KARAYOLU ARTıK ULAŞıM DEĞIL, YAŞAM MÜCADELESIDIR”   15:28   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN MUHTARLARA ZIYARET    15:25   BAŞKAN ÖZYIĞIT “KENT KÜTÜPHANEMIZI KıSA SÜREDE HIZMETE AÇACAĞıZ”   15:23   FENERBAHÇE’NIN YENI BAŞKANı SARAN: “FENERBAHÇE’YI IÇERIDEN BALTALAMAK ISTEYENLERI IFŞA EDECEĞIM”   15:21   TGC: HAKAN TOSUN CINAYETININ TÜM AYRıNTıLARı TITIZLIKLE SORUŞTURULARAK MADDI GERÇEK GÜN YÜZÜNE ÇıKARıLMALıDıR   15:20   ASU KAYA: ROJIN’IN KATILLERI DE KATILLERI SAKLAYANLAR DA DELILLERI GIZLEYENLER DE YARGıLANACAK   15:18   CHP, ASKERI HASTANELERIN YENIDEN KURULMASı IÇIN KANUN TEKLIFI VERDI   15:17   İSRAIL ORDUSU: HAMAS’ıN CENAZELERINI TESLIM ETTIĞI 3 REHINENIN KIMLIĞI BELIRLENDI  
 
     
   

SİYASİ PARTİLER ARASINDA BAYRAMLAŞMA... İYİ PARTİ VE AKP HEYETLERİ VİDEO KONFERANSLA BAYRAMLAŞTI


İYİ Parti ve Adalet Kalkınma Partisi heyetleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla video konferans yöntemiyle bayramlaştı. AKP Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin`in “Sizleri gördük daha iyi olduk” derken; İYİ Parti heyetinden Ayfer Yılmaz, “İnşallah çok daha güzel bayramlarda bir arada oluruz" karşılığını verdi.

 

Tarih : 3 Mayıs 2022 Salı 14:45   Okunma : 675

İYİ Parti ve Adalet Kalkınma Partisi heyetleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla video konferans yöntemiyle bayramlaştı. AKP Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin`in “Sizleri gördük daha iyi olduk” derken; İYİ Parti heyetinden Ayfer Yılmaz, “İnşallah çok daha güzel bayramlarda bir arada oluruz" karşılığını verdi.

Ramazan Bayramı nedeniyle siyasi partiler arasında bayramlaşma ziyaretleri yapılıyor. Bu kapsamda İYİ Parti ve Adalet Kalkınma Partisi heyetleri, partilerinin genel merkezlerinden video konferans yöntemiyle bayramlaştı.

AKP`nin ziyaret heyeti AKP Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, Kadın Kolları Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Ayten Aydın, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Osman Ertuğrul Yörük; İYİ Parti`den Ankara Milletvekili Ayhan Altıntaş, Toplumsal Politikalar Başkanı Ayfer Yılmaz ve Gençlik Politikaları Başkanlığı Genç Teşkilatlanma Başkanı Onur Hondoroğlu`nu video konferans yöntemiyle kabul ederek karşılıklı bayramlaştı.  

Özlem Zengin, İYİ Parti heyetine, “Sizleri gördük çok daha iyi olduk. Sayın Cumhurbaşkanımız adına AK Parti adına sizlere iyi bayramlar diliyoruz. Sizlere iyi bayramlar diliyoruz. Nasılsınız, iyi misiniz?” diye sordu.

İYİ Parti`den Ayfer Yılmaz ise, “Başkanımızın ve bütün arkadaşlarımızın ‘iyi bayramlar` dileğini iletmek istiyoruz. İnşallah çok daha güzel bayramlarda bir arada oluruz. Pandemiyi aşıyoruz artık. Birlikte olmak çok daha güzel olacak” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA