8 Temmuz 2025 Salı

16:04   ÖZGÜR ÖZEL’DEN "KARTALKAYA DAVASı" AÇıKLAMASı   16:03   ALI MAHIR BAŞARıR: "12 EVLADıMıZ NIYE ŞEHIT OLDU, IHMAL VAR Mı AÇıKLANMALı"   16:01   RTÜK’ÜN HALK TV’YE VERDIĞI 10 GÜNLÜK EKRAN KARARTMA CEZASıNı MAHKEME DURDURDU   15:59   MEZITLI’DE KAÇAK YAPıLAŞMAYLA MÜCADELE TAM GAZ SÜRÜYOR   15:58   ZEYDAN KARALARı’ıN GÖZALTı KARARıNA, AVUKATLARıNDAN ITIRAZ...    15:56   TARSUSLULAR, SAĞLıKLı YAŞAM DANıŞMA MERKEZI ILE DAHA MUTLU   11:39   KARADENIZ’DEKI 36 STK’DAN ZEYTINLIKLERIN MADENCILIĞE AÇıLMASıNA ILIŞKIN KANUN TEKLIFINE TEPKI: "GERI DÖNÜLEMEZ TAHRIBATLARA NEDEN OLACAK MADENCILIK FAALIYETLERININ ÖNÜ AÇıLACAK"   09:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR TATILCILERIN GÖZDESI TISAN’A ULAŞıMı KOLAYLAŞTıRDı   09:33   ÇORLU TREN FACIASı’NıN ÜZERINDEN 7 YıL GEÇTI… OĞLUNU KAYBEDEN MıSRA ÖZ: "TCDD GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, BÜROKRATLAR VE SIYASILER DE HESAP VERECEK"   09:17   EKREM İMAMOĞLU’NDAN ÖZGÜR ÖZEL’E AÇıLAN SORUŞTURMAYA "SEZAI KARAKOÇ"UN SÖZLERIYLE TEPKI   09:09   MSB: METAN GAZıNDAN ETKILENEN 3 PERSONELIMIZ DAHA ŞEHIT OLMUŞ, ŞEHIT OLAN PERSONEL SAYıSı 8’E YÜKSELMIŞTIR   09:07   AB DELEGASYONU’NDAN BÜYÜKŞEHIR HALKKENT SOSYAL GIRIŞIMCILIK MERKEZI’NE ZIYARET   18:04   CHP MEZITLI İLÇE BAŞKANı AV. ULAŞ YıLMAZ: “HALKıN OYLARıYLA GELENLER, HUKUK DıŞı YÖNTEMLERLE HEDEF ALıNıYOR”   13:40   CHP PM TOPLANDı... BELEDIYELERE YÖNELIK OPERASYONLARıN ARDıNDAN IZLENECEK YOL HARITASı DEĞERLENDIRILDI   12:31   SABRI TEKLI, YENI MERSIN İDMANYURDU BAŞKANı OLDU   09:19   İSTANBUL BAROSU’NDAN AVUKAT ONUR BÜYÜKHATIPOĞLU’NUN GÖZALTıNA ALıNMASıNA TEPKI   09:17   METEOROLOJI: 10 ILDE SAĞANAK YAĞıŞ BEKLENIYOR   09:15   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “SANDıKTA YENEMEYENLER, KUMPASLA HALKıN IRADESINI SUSTURMAYA ÇALıŞıYOR!”   09:13   BÜYÜKŞEHIR’IN ESTETIK DOKUNUŞLARı İLE MERSIN DAHA DA GÜZELLEŞIYOR   01:13   EKREM İMAMOĞLU: CUMHURIYETIMIZIN TEMELLERININ ATıLDıĞı AMASYA BUGÜN TARIH YAZDı  
 
     
   

ELAZIĞLI ESNAF: BURASI TÜRKİYE CUMHURİYETİ Mİ, YOKSA VAKIFLAR CUMHURİYETİ Mİ


CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ Karakoçan ilçesinde esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Gürsel Erol`un hâl hatır sorduğu bir esnaf, "Benim sağlığım iyi ama ülke kötü, ülke. Sağlığımı ne yapacaksın, bireysel olarak birisi ölebilir. Ülkede benim ailem ve çocuklarım var. Ben ölmüşüm nedir, zaten ölmüşüz. Ülke gitmiş, ülke. Türkiye Cumhuriyeti mi, yoksa ‘vakıflar cumhuriyeti` mi" dedi.

 

Tarih : 9 Haziran 2022 Perşembe 18:26   Okunma : 395

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ Karakoçan ilçesinde esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Gürsel Erol`un hâl hatır sorduğu bir esnaf, "Benim sağlığım iyi ama ülke kötü, ülke. Sağlığımı ne yapacaksın, bireysel olarak birisi ölebilir. Ülkede benim ailem ve çocuklarım var. Ben ölmüşüm nedir, zaten ölmüşüz. Ülke gitmiş, ülke. Türkiye Cumhuriyeti mi, yoksa ‘vakıflar cumhuriyeti` mi" dedi.

Gürsel Erol, CHP Elazığ İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran ile birlikte esnaf ziyareti için Karakoçan`a geldi. Karakoçan`da yapımı devam eden Diyanet Kursu ve Karakoçan Merkez Cem Evi`ni ziyaret eden Erol, ilçe müftüsü Mahmut Yiğin ve Merkez Cem Evi dedesi Hüseyin Artut`dan çalışmalara dair bilgi aldı. Erol, vefat eden eski Karakoçan Belediye Başkanı Haydar Ulaş`ın mezarını da ziyaret etti.

"BENİM SAĞLIĞIM İYİ AMA ÜLKE KÖTÜ, ÜLKE"

Gürsel Erol`un hâl hatır sorduğu bir esnaf, "Benim sağlığım iyi ama ülke kötü, ülke. Sağlığımı ne yapacaksın, bireysel olarak birisi ölebilir. Ülkede benim ailem ve çocuklarım var. Ben ölmüşüm nedir, zaten ölmüşüz. Ülke gitmiş, ülke. Türkiye Cumhuriyeti mi yoksa ‘vakıflar cumhuriyeti` mi? Benim dükkânım uğurlu. Önceki vekil bir kere buraya gelmedi, kazanamadı; ikinci defa geldi, burada oturdu milletvekili oldu. Bu sefer herhalde hükümeti alacaksınız" diye konuştu.

Gürsel Erol ise "Sen hiç merak etme, ilk seçimde eski sisteme geri döneceğiz. Kendinize iyi bakın, sağlınız önemli bizim için. Hep birlikte güzel günler yaşayacağız. Hepimiz emek vererek, başaracağız" dedi.

"ÜLKEMİZ İÇİN TEMEL SORUN ADALETİN OLMAMASI"

Karakoçan ziyareti sonrasında değerlendirmelerde bulunan Gürsel Erol, vatandaşların artık mevcut durumdan bıktığını ve değişim istediklerini vurgulayarak şunları söyledi:

“Bugün Karakoçan`daydık. Vatandaşlarımız, sağ olsunlar bizlere büyük bir ilgi gösterdiler. Elazığ`ın her ilçesinde olduğu gibi Karakoçan ilçemizde de görüştüğümüz vatandaşlarımız, genellikle ekonomik krizden ve ay sonunu getirmemekten dolayı şikayetçi. Vatandaşlarımız, zamlardan dolayı evine bir şey alamazken, en zaruri ihtiyaçlarını bile kısmak zorunda kalmışken, esnaf ise son zamlardan dolayı malzeme alamayacak duruma gelmiştir. Gün be gün gelen zamlarla sattığını tekrar alamayan esnaf, artık zamlardan dolayı satış yapamamakta, günü kurtarmakta bile zorlanmaktadır. İlçenin en büyük probleminin işsizlik olduğunu, vatandaşların iş bulma umuduyla ilçeyi terk ederek sanayi kentlerine göç etmelerinin ilçenin en büyük sorunlarından biri olduğunu gördük. Sorunlar var, sıkıntılar var, ama çözüm yolları da var. Moralimizi bozmayacağız, umudumuzu yitirmeyeceğiz. İlçelerimizdeki bu sorun ve sıkıntıları dinlemeye, çözüm önerilerimizi gerek Meclis`te gerekse kamuoyunda her zaman dile getirmeye devam edeceğim. Ülkemiz için temel sorun, her alanda adaletin olmaması, üreticinin desteklenmemesi. Biz, bu sorunların hepsini hemşerilerimizle birlikte çözeceğiz."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA