1 Haziran 2026 Pazartesi

10:10   TARSUS’TA BÜYÜK DEĞIŞIM! ALI SAMSA KARAMEHMET SPOR SALONU BAŞTAN AŞAĞı YENILENDI   05:39   HOPA’DAN KEMALPAŞA’YA DALGA DALGA YAYıLAN ÖFKE VE ÖZLEM: METIN LOKUMCU’NUN 15. YıLıNDA DIK DURUŞ!   04:59   ARDA GÜLER TARIH YAZDı! ŞAMPIYONLAR LIGI’NDE DEV ONUR: REAL MADRID’IN GENÇ YıLDıZı ZIRVEDE   23:03   DEVLER LIGI’NDE TARIHI GECE: ŞAMPIYONLAR LIGI KUPASı SAHIBINI BULDU!   22:17   İSTANBUL BAROSU’NDAN ’GEZI’ AÇıKLAMASı: "SEÇME VE SEÇILME HAKKıNı ORTADAN KALDıRMAYA KADAR VARDı!"   21:57   GEZI’NIN YıL DÖNÜMÜNDE TKP BEŞIKTAŞ’TA AÇıKLAMA YAPTı: "SAHTE HESAPLAŞMALARDAN KURTULMALıYıZ"   21:55   GEZI’NIN 13. YıLıNDA TAKSIM’DE AÇıKLAMA: GEZI, SADECE BIR PARK DEĞIL ADALET TALEBIDIR   21:49   TBMM’DE ÖZGÜR ÖZEL’IN BAŞKANLıĞıNDA MYK TOPLANTıSı... ZEYNEL EMRE: YARıNDAN ITIBAREN OLAĞANÜSTÜ KURULTAY IÇIN IMZA TOPLAMAYA BAŞLAYACAĞıZ   10:30   DILEK KAYA İMAMOĞLU’NDAN ANKARA MESAJı: ’ASLA YALNıZ DEĞILDIR!’   21:02   ANKARA’DA TARIHI GÜN! GÜVENPARK’TAN ANıTKABIR’E ON BINLERIN YÜRÜYÜŞÜNDE BARIKATLAR YıKıLDı: ÇELENK KRIZINE ÖZGÜR ÖZEL’DEN FLAŞ HAMLE!   20:46   AVRUPA’DAN ANKARA ÇıKıŞı! ÖZGÜR ÖZEL’E DESTEK VERDILER: ’SINDIRILMEYI REDDEDEN BIR ÜLKENIN SESI...’   18:35   SIYASET KULISLERINI SALLAYAN İDDIA: CHP SEÇIMLERE GIREMEME RISKIYLE KARŞı KARŞıYA! O TARIHE DIKKAT...   17:38   SIYASET ÇALKALANıYOR! ÖZGÜR ÖZEL’DEN MEYDANDA ŞOK SÖZLER: ’BU ERDOĞAN ILE MILLETIN MESELESIDIR!’   16:48   CHP GENEL MERKEZI’NDE DEPREM ETKISI: KEMAL KıLıÇDAROĞLU ’HELALLEŞME VE HESAPLAŞMA’ DIYEREK FITILI ATEŞLEDI! "KOYNUMDA BESLEDIĞIM..."   10:30   ESKI GENEL BAŞKANDAN ÖZGÜR ÖZEL İÇIN FLAŞ AÇıKLAMA: ’İNANCıM SONSUZ...’   10:13   MERSIN’DE BAYRAM SONRASı BÜYÜK SEFERBERLIK! 13 İLÇEDE AYNı ANDA DÜĞMEYE BASıLDı: KOKUDAN VE SINEKLERDEN ESER KALMAYACAK!   10:11   CHP’DE KAZAN KAYNıYOR! ÖZGÜR ÖZEL’DEN KEMAL KıLıÇDAROĞLU’NA SERT ’BUTLANCı’ SALVOSU: ’NE DESEM BILMIYORUM DIYOR!’   10:05   CHP’DE BOMBA ETKISI! ÖRSAN ÖYMEN’DEN KıLıÇDAROĞLU VE ’MUTLAK BUTLAN’ KARARıNA ÇOK SERT TEPKI: ’BU BIR DARBEDIR!’   09:55   TUNCER BAKıRHAN’DAN CHP’YE NET MESAJ: ’19 ARALıK’TAN BERI DAYANıŞMA İÇINDEYIZ’   09:15   MERSIN’DE HERKES BUNU KONUŞUYOR: SAHNEYE ÇıKTıLAR, SALON GÖZYAŞLARıNı TUTAMADı!  
 
     
   

Yenişehirin sevilen ismi Doğan Şanlı Muhtar Adaylığını açıkladı


Yenişehir’in sevilen ismi Doğan Şanlı Güvenevler Mahalle Muhtarlığı için Mahallenin sorunlarına hakim içinizden biri olarak oylarınıza talibim diyerek adaylığını açıkladı.

 

Tarih : 24 Temmuz 2018 Salı 15:03   Okunma : 4118

Yenişehir'in sevilen ismi  Doğan Şanlı Güvenevler Mahalle Muhtarlığı için Mahallenin sorunlarına hakim içinizden biri olarak oylarınıza talibim diyerek adaylığını açıkladı.

Evli ve 1 kız çocuk babası olduğunu ifade eden 30 yıllık esnaf  Doğan Şanlı, 15 yıldan bu yana Güvenevler  Mahallesi  1947 sokak Karınca sitesinde  ikamet ettiğini söyledi. Mahalle sakinlerinin kendisini göreve layık görmesi halinde tüm vaktini Güvenevler  Mahalle sakinleri ve mahalle sorunlarına adayacağını belirten Şanlı ;Önümüzdeki yerel seçimler  benim için  tecrübemi, hizmet aşkımı ve azmimi değerlendirme günüdür. Gücüm; mahalle sakinlerinden gelen destek ve bu desteğe olan saygımdır.

Mahallemin  sorunlarını çok iyi biliyorum. Bu sorunların çözümünde herkesin katkı sağlaması için katılımcı bir yönetim anlayışıyla mahalle sakinleri ile muhtarlığı kucaklaştırmak istiyorum. Muhtarlık siyaset üstü bir kurumdur. Bundan dolayı asla ayrımcılık yapmayıp bütün mahalleliyi kucaklayacağım. Çünkü aynı apartmanda oturanların dahi birbirini tanımadıkları bir zamanda yaşıyoruz. Muhtar yada bir yönetici olmak önemli değil, önemli olan insan olmayı insani duyguları unutuyor olmamız. Bir selamı bile çok gören ortak duyguları kalmamış bir komşuluk ilişkilerine doğru hızla ilerliyoruz. Onun içindir ki ilk işim sevgiyle herkesi kucaklamak ve herkesi kucaklaştırmak olacaktır”

Mahallemizin her türlü sorunlarını belediyemiz ile uyum içinde çalışarak adeta mahalle ile belediyemiz arasında bir köprü olacağım. Gönlümde Güvenevler  Mahallesi sevdası mahalle sakinlerimizle sevgi, saygı ve birlik-beraberlik içinde mahallemize en iyi hizmeti vermek için adayım. Güvenevler  mahallesi sakinleri yerel  seçimlerde bana ve ekibime teveccüh gösterirlerse ‘Keşke oy vermeseydim’ dedirtmemek için gece, gündüz çalışacağıma, tüm mahalle sakinlerini bir aile gibi görerek ailenin her şeyi ile ilgilenen bir baba şefkati ile bu büyük ailenin hizmetkarı olmaya söz veriyorum. Gayret bizden, destek mahalle sakinlerimizden.

Paylaş :
Etiketler :  yenişehir, güvenevler, doğan anlı, inan koç

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA