10 Mayıs 2025 Cumartesi

15:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN RENKLI ANNELER GÜNÜ ETKINLIĞI   15:25   TARSUS BELEDIYESI`NDEN EMEKLILERE SAĞLıKLı YAŞAM DESTEĞI   13:59   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "ARTıK TÜM TÜRKIYE, TÜM ŞEHIRLER BU MILLETIN, BU HALKıN, KARDEŞLIĞIN KALESI"   11:28   TARSUSLU MINIKLER, ANNELER GÜNÜ`NÜ KUTLADı   11:02   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, `DÜNYA SAĞLıK İÇIN HAREKET ET GÜNÜ`NDE VATANDAŞLARı DOĞA ILE BULUŞTURDU   14:10   SILIFKE BELEDIYESI`NDEN ANNELERE ÇIÇEK SÜRPRIZI   13:46   VAHAP SEÇER: "UYGULADıĞıMıZ PROJELERLE ANNELERIMIZE YARDıMCı OLUYOR, ONLARıN YÜKÜNÜ HAFIFLETIYORUZ”   13:07   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN ÇAĞRı: BELEDIYELER YALNıZ BıRAKıLMAMALı, DESTEKLENMELI    12:53   MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL ‘YAPAY ZEKA HAYATıMıZı NASıL DEĞIŞTIRECEK? YAPAY ZEKAYA DAIR GELECEK SENARYOLARı’ PANELINE MODERATÖRLÜK YAPTı   12:51   ÖZGÜR ÖZEL, TÜRKONFED`I ZIYARET ETTI: ÜLKENIN ÇıKıŞı HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNDE, SIYASET KURUMUNUN IŞ INSANLARıNA EN IYI ŞARTLARDA ÇALıŞABILECEKLERI ŞEKILDE HUZUR VERMESINDEDIR   12:46   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ABDULLAH ÖZYIĞIT: “EĞRIÇAM`DAKI KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJEMIZ 6 YıLDıR IMZA BEKLIYOR”   11:35   CHP`LI NALBANTOĞLU TUTUKLU GENÇLER IÇIN HÜKÜMETE TEPKI GÖSTERDI: “ADALET DUYGUNUZUN OLMADıĞıNı BILIYORDUK MEĞERSE SIZDE HIÇ VICDAN DA YOKMUŞ”   11:14   İNAN AKGÜN ALP`TEN CHP`NIN VAN MITINGINE ÇAĞRı: DEMOKRASI VE BARıŞ BIRLEŞTIRECEK, BU ALANDAKI TALEBI GÖRÜNÜR KıLACAK BIR MITING   10:13   AK PARTI “INFAZ PAKETINI” TBMM`DE SIYASI PARTILERE ANLATACAK   09:51   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, "HELLO MERSIN" PROJESININ KAPSAMıNı GENIŞLETIYOR   09:39   MESKİ`DEN TOROSLAR, KAZANLı VE HOMURLU`YA BÜYÜK YATıRıM   01:49   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ARA SEÇIM DEĞERLENDIRMESI: BUNLAR IHTIMALLER DAHILINDE...   01:20   TZOB GENEL BAŞKANı ŞEMSI BAYRAKTAR: FıNDıK YOKSA SOSYAL YAŞAMDA YOK DEMEKTIR, FıNDıK YOKSA HAYAT YOK DEMEKTIR   22:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı VAHAP SEÇER: HER CANLıNıN BELEDIYE BAŞKANıYıZ   22:43   AYM KARARıNA TEPKI... “SOKAKTA KALAN TEK BIR DOSTUMUZ OLSA DA BU MÜCADELE SÜRECEK”  
 
     
   

Kadınlar yaz boyunca sağlıklı yaşam için belediye kursunda


Erdemli Belediyesi spor merkezi uzman eğitmenler eşliğinde kadınlara yaz boyunca spor hizmeti sunmaya devam edecek. Belediyenin kadınlar için hizmete soktuğu spor merkezi büyük rağbet gördü. Kadınlar, belediye spor merkezinde, haftanın en az 3 günü uzman hocalar eşliğinde aerobik, step ve pilates gibi spor dallarıyla yaz boyunca da form tutmaya devam ediyorlar.

 

Tarih : 25 Temmuz 2018 Çarşamba 22:40   Okunma : 1930

Erdemli Belediyesi sanat ve meslek eğitimlerinin yanı sıra vatandaşlarımızın yararlanabileceği spor merkezleri ile de hizmet vermeye devam ediyor. Belediye spor merkezi ile Erdemlililere formda kalma imkânı sunulurken, eğitmenler tarafından kadınlar, haftanın en az 3 günü 1'er saatlik bir çalışma dahilinde aerobik, fitness, step, plates, egzersiz eğitimleri ile formda ve zihinde kalıyor.

SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN SPOR YAPIYORLAR

Sağlıklı yaşamın ayrılmaz parçası olan spordan vazgeçemeyen kadınlar Erdemli Belediyesi spor merkezinde sağlıklı yaşam için aradığını buluyor. Yetkililerden yapılan açıklamada; spor eğitim merkezinde aerobik, fitness ve plates eğitimlerinden sonra yogo faaliyetine başlandığı bildirildi. Belediye spor merkezlerindeki plates ve fitness eğitimleri sayesinde Erdemlili kadınlar problemi olan fazla kilolardan kurtulurken, fit bir bedene kavuşuyor. Eğitimlerin alanında uzman kişiler tarafından verildiği kaydedilirken, yetkililerden yapılan açıklamada; sıcak havaya rağmen çalışmaların haftanın en az 3 günü gerçekleştiği ve 200 kadının katıldığı bildirildi. Erdemli Belediyesi spor merkezi eğitmenleri tarafından yapılan açıklamada ise aerobik, fitness ve plates eğitimlerine katılanların bu sporlarla formda kaldıklarına dikkat çekildi.

BAŞKAN TOLLU: VATANDAŞIMIZA EN İYİYİ SUNMA GAYRETİ İÇERİSİNDEYİZ

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaptığı açıklamada; ‘’Erdemli Belediyesi olarak, teknik belediyecilik hizmetlerimizin yanı sıra, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerimiz ile de vatandaşımıza en iyiyi sunmanın gayreti içerisindeyiz" diye konuştu. Sağlıklı bir gelecek için, tüm kadınları spor merkezine beklediklerini belirten Başkan Tollu, ''spor merkezimiz bünyesinde çalışan alanlarında uzmanlaşmış eğitmenlerimiz Erdemlili kadınlarımıza eğitimler veriyor. Bütün kadınlarımızı spora davet ediyoruz. Çeşitli spor dalları ile sağlıklı bir yaşam sürdürmek için belediyemizin sizlere sunduğu bu hizmetlerden yararlanmalısınız" açıklamasında bulundu.

AVGADI'YA SPOR KURSU MÜJDESİ

Başkan Tollu, spor merkezlerinin yaz boyunca devam edeceğini bildirirken, Avgadı yaylasında step ve pilates kurslarını vatandaşlarla buluşturmayı planladıklarını müjdeledi.

Paylaş :
Etiketler :  erdemli belediyesi, mükerrem tollu, adem arslan

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA