26 Şubat 2026 Perşembe

14:08   CHP’LI KıŞ’TAN, IKTIDARA TEPKI: "ADALET BAKANı DEĞIŞTI AMA ZIHNIYET DEĞIŞMEDI. ELEŞTIRIYI ‘HAKARET’ DIYEREK YARGı SOPASıNA DÖNÜŞTÜRDÜNÜZ"   10:50   TARSUS’TA "BEYAZ ALTıN" MESAISI: ATıL ARAZILER MIS KOKULU KAZANCA DÖNÜŞTÜ!   10:29   AÇLıK SıNıRı ASGARI ÜCRETI 5.888 TL GEÇTI: "PAZARDA ARTıK SADECE BAKıYORUZ!"   10:27   MADENLERDE "ÖZELLEŞTIRME" KıSKACı: İŞÇININ CANı PATRONUN İKI DUDAĞı ARASıNDA!   10:25   8 MART ÖNCESI KORKUTAN TABLO: "KADıN YOKSULLUĞU HIÇ BU KADAR DERINLEŞMEMIŞTI!"   10:23   MERSIN’DE SıNAV KAZANDıRAN HAMLE: 21 ŞUBEDE 76 DEV DENEME SıNAVı BAŞLADı!   08:57    KOOPERATIF MAĞDURLARıNA MÜJDE: TAPUYU ALANA YENI BORÇ ÇıKARıLAMAYACAK!   06:31   ÖZGÜR ÖZEL’DEN GALATASARAY’A GURUR DOLU MESAJ: "BÜYÜK BIR ZAFER!"   22:59   TÜRKIYE BU SONUCU KONUŞUYOR: YEREL YÖNETIMLERIN ZIRVESINDEKI İSIM BELLI OLDU!   22:05   AKDENIZ’DE TEMIZLIK SEFERBERLIĞI: HER GÜN 400 TON ATıK BERTARAF EDILIYOR!   21:03   MERSINLI İŞ İNSANı COŞKUN DOĞMUŞ’TAN ŞEHIT PILOT İÇIN TAZIYE MESAJı   21:01   YENIŞEHIR’IN "EĞITIM DEVRIMI" KARADENIZ’E SıÇRADı! "TOKAT YEMIŞ GIBI OLDUM"   15:51   ÖZGÜR ÖZEL, TUTUKLU GAZETECI ALICAN ULUDAĞ’ı ZIYARET ETTI: "CEZA ALSA BILE YATARı OLMAYAN BIR SUÇTAN IÇERIDE TUTULMASı SIYASILERIN ONA KESTIĞI BIR CEZADıR"   15:49   HAYKO CEPKIN 6 MART’TA SAHNE ALACAĞı “JEKYLL & HYDE” MÜZIKALINE ILIŞKIN KONUŞTU: “UYANDıRıR BENCE SANAT”   15:48   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’DAN "STATÜ" YANıTı: "İMRALı ŞU ANDA GEREKLI OLDUĞU ŞEKLIYLE ADALET BAKANLıĞı TARAFıNDAN IŞLETILIYOR"   15:47   ADALET BAKANı AKıN GÜRLEK, TBMM’DE SORULARı YANıTLADı: "ÇOCUK KAVRAMıNı TARTıŞMAYA AÇMAMıZ LAZıM"   12:30   AKDENIZ BARO BAŞKANLARıNDAN ADANA BAM’A ’GECIKEN ADALET’ ÇıKARTMASı   11:41   DIYARBAKıR’DA SKANDAL İDDIA: 1. DERECE ARKEOLOJIK SİT ALANı GES PROJESI İÇIN MI KAYDıRıLDı?   10:55   MERSIN LIMANı’NDA ’SENDIKA’ DEPREMI! GÜLCAN KıŞ TBMM’YI AYAĞA KALDıRDı: "BU AÇıK BIR DÜŞMANLıKTıR!"   10:30   MERSIN’DE KIMSE YALNıZ DEĞIL: VAHAP SEÇER’IN ‘GÖNÜL KÖPRÜSÜ’ EVLERE MISAFIR OLUYOR!  
 
     
   

CHP’li Başarır’dan AKP’li Alpay Özalan’a sert yanıt


CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır Meclis kürsüsünden, "Ben de diyorum ki 2002’de eğer ki iktidar olmasaydınız, bu Meclis bombalanmazdı, bu çocuklar tecavüze uğramazdı" dedi.

 

Tarih : 26 Temmuz 2018 Perşembe 01:16   Okunma : 1137

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, AKP'nin OHAL'i kalıcı hale getirdiği yasa teklifi üzerine TBMM Genel Kurulu'nda dün bir konuşma yaptı.

Başarır, Alpay Özalan’ın "2002'deki şampiyonada ülkemizin başında Sayın Recep Tayyip Erdoğan olsaydı, biz final oynardık." açıklamasını eleştirdi.

“2002'DE EĞER Kİ İKTİDAR OLMASAYDINIZ BU MECLİSBOMBALANMAZDI”

CHP’li Başarır şu ifadeleri kullandı:

"Bir milletvekiliniz çıktı şunu söyledi: '2002'de Recep Tayyip Erdoğan başbakan olsaydı Dünya Kupası'na giderdik' dedi. Ben de diyorum ki 2002'de eğer ki iktidar olmasaydınız, bu Meclis bombalanmazdı, bu çocuklar tecavüze uğramazdı."

Paylaş :
Etiketler :  CHP, Ali Mahir Başarır, AKP, TBMM

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA