4 Kasım 2025 Salı

16:13   TOROSLAR BELEDIYESI, ÇEVRE BILINCINI ÇOCUK YAŞTA KAZANDıRıYOR   16:11   TARSUS BELEDIYE MECLISI KASıM AYı OLAĞAN TOPLANTıSıNı GERÇEKLEŞTIRDI   16:08   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A "DEMOKRASI TRENI" TEPKISI   16:07   TÜLAY HATIMOĞULLARı: BARıŞıN SAVUNUCUSU OLAN YOLDAŞLARıMıZ SERBEST BıRAKıLMALı   16:05   BAHÇELI: DEMIRTAŞ’ıN TAHLIYESI TÜRKIYE IÇIN HAYıRLARA VESILE OLACAKTıR   12:56   YENIŞEHIR BELEDIYESI’NDEN “ETEM ÇALıŞKAN ILE ATATÜRK YOLCULUĞU” SERGISI   12:53   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER: “GENÇLERIMIZ İÇIN ULUSLARARASı İŞ BIRLIKLERI KURUYORUZ”   12:50   MERCEK’TE ‘SAÇ RENKLENDIRME’ KURSUNA YOĞUN İLGI   09:22   MESKİ’DEN SAYAĞZı’NA 1000 TONLUK KONFOR: ALTYAPıDAN ASFALTA TAM DÖNÜŞÜM   08:14   CHP MYK’DA SERT GÜNDEM: OPERASYONLAR, DAVALAR VE VICDANLı ADALET   23:57   TOROSLAR BELEDIYESI KASıM VIZYONUNU AÇıKLADı: GENÇLERE BURS, MAHALLELERE HIZMET, ÜRETICIYE SAHIPLENME   23:52   “SıNDıRGı’DA GECEYI BÖLEN DEPREM: 4,3 ŞIDDETINDE SARSıNTı”   23:49   AVRUPA’DAN HUKUK MESAJı: DEM PARTI, AİHM KARARıNA “TOPLUMSAL BARıŞ İÇIN ADıM ATıN” DEDI   23:33   TUTDERE’DEN TBMM BAŞKANı’NA NET MESAJ: “BELEDIYE BAŞKANLARıNA TUTUKLAMA ÖLÇÜSÜZ”   23:27   DEMIRTAŞ’TAN AİHM KARARıNA DUYGUSAL YANıT: “ÖZGÜR GÜNLERDE GÖRÜŞMEK ÜZERE”   23:21   HER 5 KANSER ÖLÜMÜNDEN 1’I AKCIĞER KANSERI: SESSIZ TEHDIT, GEÇ KALıNAN GERÇEK!   23:14   BORÇTA REKOR, ÇÖZÜMDE SESSIZLIK: DR. ŞEVKIN’DEN İKTIDARA EKONOMI FıRÇASı!   23:01   KUKLACı SAHNEYE DÖNÜYOR: MERSIN DOB’DAN MINIKLERE SANATLA BÜYÜYEN BIR MASAL   22:43   MAVIYLE BÜTÜNLEŞEN VIZYON: MERSIN, DENIZLE GELECEĞINI ŞEKILLENDIRIYOR   13:14   SEMIH PALAMUT: HALKıMıZıN HIZMETINDE, SAHADAYıZ  
 
     
   

Taşucu Kapalı Pazar Yerinin Temel Atma Töreni gerçekleştirildi


Silifke Belediyesi tarafından Taşucu Mahallesi Su Yolu mevkiinde yapımına başlanılan Kapalı Pazar Yeri inşaatı için temel atma töreni düzenlendi.Hem pazarcı esnafı hem de vatandaşlar tarafından merakla beklenen Taşucu Kapalı Pazar Yerinintemeli kurban kesilerek atıldı.

 

Tarih : 9 Ağustos 2018 Perşembe 09:30   Okunma : 1064

Kapalı Pazar yeri temel atma töreni, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Taşucu Mahalle Muhtarı Mehmet Köylü, belediye meclis üyeleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi. 

‘ARTIK MODERN VE YASALARA UYGUN BİR PAZAR YERİMİZ OLACAK’

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Kapalı Pazar Yeri projemizle hem pazarcı esnafımızı mağdur etmeden, yasalara uygun bir alanda faaliyet vermelerini istedik hem de vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve düzenli koşullarda pazar ihtiyaçlarını yapmalarını sağladık. 2018 yılında artık pazarcılığın sokaklardan kalkması gerekiyor. Hem pazarcı esnafına yakışır hem de vatandaşlarımıza yakışır bir ortamda pazarcılığın yapılması gerekiyor. Bizde bu amaçla çalışmalarımıza başlayarak öncelikle Silifke ve Taşucu’nda birer tane kapalı Pazar yeri yapmayı planladık.

Bu öncelikte ilk Taşucu Mahallemize nasip oluyor. İlk Pazar yerimizi burada yapmış oluyoruz. Şuan da 1850 m2’lik bir alana Pazar yerimizi kuruyoruz fakat Taşucu’nun her geçen gün gelişmesi elbette ileride bu pazar yerimizin yetersiz gelmesine neden olacaktır. Bundan dolayı bu pazar yerimizin hemen yan tarafında yer alan bazı arsaları da kamulaştırarak toplamda 5000 m2’lik bir pazar yeri alanımız olacak. Projeyi de etaplar halinde yaparak kısım kısım ilerliyoruz. İlerleyen zamanlarda bu pazar yerimizi 3000 m2’ye kadar genişletme şansımız olacak. İnşallah Taşucu’na daha yapacağımız çok güzel hizmetler olacak. Hepsini sırasıyla bir bir gerçekleştireceğiz.

Bugüne kadar görev süremiz içerisinde halkımıza verdiğimiz tüm sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Yapamayacağımız hiçbir sözü vermedik, vermeyiz de. Bugüne kadar birçok projeyi masaya yatırdık ve bunları gerçekleştirmenin gayretini göstermekteyiz. Bunlarla beraber yaptığımız hizmetler ortada. Halkımızı boş vaatlerle değil, hizmete açtığımız icraatlarımızla mutlu etmeye çalışıyoruz. Ben tüm Silifkelileri ve Silifke’mizi seviyorum. Halkımıza hizmet etmekten de büyük onur duyuyorum.

Katılım sağlayan tüm halkımıza teşekkür ederken, Kapalı Pazar Yerimizin vatandaşlarımıza, esnaflarımıza ve mahallemize hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

MUHTAR KÖYLÜ, ‘BAŞKANIMIZA VE EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

Törende konuşan Taşucu Mahalle Muhtarı Mehmet Köylü, kapalı Pazar yeri yapımıyla artık daha sağlıklı koşullarda hizmet verileceğini belirterek, ‘Mahallemizde yapılacak kapalı pazar yeri ile mahallenin en önemli eksikliklerinden birisi çözüme kavuşturulmuş olacak. Çarşı merkezinde ki yaşanan trafik kazaları ile otopark sorunları bir nebzede olsa rahatlayacak. Vatandaşlarımız bu hizmetten memnun kalırken esnaflarımızda daha sağlıklı, temiz ve düzenli bir ortamda hizmet verecekler. Ben bu hizmeti mahallemize kazandıran Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut ve ekibine teşekkür ediyor, temel atma törenimizin hayırlı olmasını diliyorum’ diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  silifke belediyesi, mustafa turgut, chp, bünyamin uçar

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA