10 Mayıs 2025 Cumartesi

15:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN RENKLI ANNELER GÜNÜ ETKINLIĞI   15:25   TARSUS BELEDIYESI`NDEN EMEKLILERE SAĞLıKLı YAŞAM DESTEĞI   13:59   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "ARTıK TÜM TÜRKIYE, TÜM ŞEHIRLER BU MILLETIN, BU HALKıN, KARDEŞLIĞIN KALESI"   11:28   TARSUSLU MINIKLER, ANNELER GÜNÜ`NÜ KUTLADı   11:02   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, `DÜNYA SAĞLıK İÇIN HAREKET ET GÜNÜ`NDE VATANDAŞLARı DOĞA ILE BULUŞTURDU   14:10   SILIFKE BELEDIYESI`NDEN ANNELERE ÇIÇEK SÜRPRIZI   13:46   VAHAP SEÇER: "UYGULADıĞıMıZ PROJELERLE ANNELERIMIZE YARDıMCı OLUYOR, ONLARıN YÜKÜNÜ HAFIFLETIYORUZ”   13:07   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN ÇAĞRı: BELEDIYELER YALNıZ BıRAKıLMAMALı, DESTEKLENMELI    12:53   MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL ‘YAPAY ZEKA HAYATıMıZı NASıL DEĞIŞTIRECEK? YAPAY ZEKAYA DAIR GELECEK SENARYOLARı’ PANELINE MODERATÖRLÜK YAPTı   12:51   ÖZGÜR ÖZEL, TÜRKONFED`I ZIYARET ETTI: ÜLKENIN ÇıKıŞı HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNDE, SIYASET KURUMUNUN IŞ INSANLARıNA EN IYI ŞARTLARDA ÇALıŞABILECEKLERI ŞEKILDE HUZUR VERMESINDEDIR   12:46   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ABDULLAH ÖZYIĞIT: “EĞRIÇAM`DAKI KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJEMIZ 6 YıLDıR IMZA BEKLIYOR”   11:35   CHP`LI NALBANTOĞLU TUTUKLU GENÇLER IÇIN HÜKÜMETE TEPKI GÖSTERDI: “ADALET DUYGUNUZUN OLMADıĞıNı BILIYORDUK MEĞERSE SIZDE HIÇ VICDAN DA YOKMUŞ”   11:14   İNAN AKGÜN ALP`TEN CHP`NIN VAN MITINGINE ÇAĞRı: DEMOKRASI VE BARıŞ BIRLEŞTIRECEK, BU ALANDAKI TALEBI GÖRÜNÜR KıLACAK BIR MITING   10:13   AK PARTI “INFAZ PAKETINI” TBMM`DE SIYASI PARTILERE ANLATACAK   09:51   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, "HELLO MERSIN" PROJESININ KAPSAMıNı GENIŞLETIYOR   09:39   MESKİ`DEN TOROSLAR, KAZANLı VE HOMURLU`YA BÜYÜK YATıRıM   01:49   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ARA SEÇIM DEĞERLENDIRMESI: BUNLAR IHTIMALLER DAHILINDE...   01:20   TZOB GENEL BAŞKANı ŞEMSI BAYRAKTAR: FıNDıK YOKSA SOSYAL YAŞAMDA YOK DEMEKTIR, FıNDıK YOKSA HAYAT YOK DEMEKTIR   22:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı VAHAP SEÇER: HER CANLıNıN BELEDIYE BAŞKANıYıZ   22:43   AYM KARARıNA TEPKI... “SOKAKTA KALAN TEK BIR DOSTUMUZ OLSA DA BU MÜCADELE SÜRECEK”  
 
     
   

Mezitli’de yüzme kursuna yoğun ilgi


Geçtiğimiz yıl 2 bin kişinin yüzme öğrendiği Mezitli Belediyesi Yüzme Kurslarında bu yıl hedef büyüdü. Bu yıl düzenlenen kurların 4. etap sertifika törenine katılan Başkan Tarhan, “İlçemiz gerçekleştirdiği projelerle Türkiye’ye örnek olmaya devam ediyor. Mezitli’de yaşayan herkes yüzme öğrenecek, bisiklete binecek ve üretimde bulunarak birlikte yönetime katılacak” dedi.

 

Tarih : 13 Ağustos 2018 Pazartesi 02:17   Okunma : 926

Mezitli Belediyesi’nin Atatürk ve Yeni Mahalle’de yer alan eğitim havuzlarında başlattığı yüzme kursları devam ediyor. Yüzme havuzlarında başlatılan eğitimler, kadın yetişkin, çocuk, gruplar şeklinde sürdürülüyor. İki hafta süren kurs boyunca eğitim alan her yaştan yetişkin ve çocuk kursiyerlere 4. etap sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Mezitli Belediyesi’nin eğitim kurumu olan Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakımevi’nin miniklerinin yanı sıra ileri yaştaki kursiyerlerin birlikte sertifika alması ie ilgin tabloların oluşmasına yol açtı. Aralarında Mezitli Belediyesi Meclis Üyesi Şenol Çavuş’un da yer aldığı yeni yüzücülerin sertifika törenine aileler yoğun ilgi gösterdi.

HERKE YÜZECEK, BİSİKLET ÖĞRENECEK VE ÜRETİME KATILACAK

Törende konuşan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, her alanda Türkiye’ye örnek olmaya devam ettiğini söyledi. Mezitli halkının üç şeyi bilmesi gerektiğine dikkat çeken Başkan Tarhan, “Öncelikli hedefimiz, Mezitli gibi deniz kentinde yaşayan her vatandaşımıza mutlaka yüzme öğreteceğiz. Geçtiğimiz yıl 2 bin kişiye yüzme öğretmiştik bu yıl bu rakamı 2 bin 500 kişiye çıkarmak itiyoruz. Başka bir hedefimiz de kentimizde yaşayan herkesin bisiklet kullanmasını hedefliyoruz. Gerekirse bu konuda kurlar açacağız. Yaptığımız bisiklet yolarıyla birlikte dağıttığımız bin 350 bisiklet Mezitli’nin bisiklet kenti olmasını sağladı. Üçüncü hedefimiz ise tüm vatandaşlarımızın bir şekilde yönetime katılması gerektiğini hedefliyoruz. Bu nedenle gönüllü evlerini kurduk. Bu nedenle hobi bahçelerini hayata geçirdik. Önümüzdeki günlerde bir de örgü evi açarak çemberi genişletmeye devam edeceğiz. İtiyoruz ki tüm halkımız üretim ve paylaşım içerinde bulunsun. Mutlu Mezitli’yi birlikte kuralım” dedi.

MEZİTLİ BELEDİYESİ’NE DUYULAN GÜVENE SONSUZ TEŞEKKÜRLER

Belediyeye güvenerek çocuklarını kurlara gönderen ailelelere de teşekkür eden Başkan Neşet Tarhan, “Gördüğünüz gibi aralarında belediye meclis üyemiz Şenol Çavuş’un da bulunduğu her yaştan kursiyer yüzme öğrendi. Bize gösterilen bu güvene sonsuz teşekkür ederiz.  Havuzlarımızda en dikkat ettiğimiz durumlar temizlik ve güven hususlarıdır. Bunu da sağladığımızı düşünüyoruz. İlk dönem sadece çocuklar için açtığımız yüzme kursuna yetişkinlerden de yoğun bir talep geldi. Onlar içinde yeni gruplar oluşturduk. Ciddi bir katılım oldu. Amacımız, ilçemizde herkesin yüzme öğrenmesi ve özellikle de çocukların hem sosyalleşmesi hem de geleceğe güvenle hazırlanmasıdır” dedi.

Başkan Tarhan, yaz dönemi boyunca açılan çeşitli kurslar hakkında 358 81 48 numaralı telefondan bilgi alabileceğini de hatırlattı.

 

Paylaş :
Etiketler :  mezitli belediyesi, neşet tarhan, gençlik evleri

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA