25 Şubat 2026 Çarşamba

15:51   ÖZGÜR ÖZEL, TUTUKLU GAZETECI ALICAN ULUDAĞ’ı ZIYARET ETTI: "CEZA ALSA BILE YATARı OLMAYAN BIR SUÇTAN IÇERIDE TUTULMASı SIYASILERIN ONA KESTIĞI BIR CEZADıR"   15:49   HAYKO CEPKIN 6 MART’TA SAHNE ALACAĞı “JEKYLL & HYDE” MÜZIKALINE ILIŞKIN KONUŞTU: “UYANDıRıR BENCE SANAT”   15:48   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’DAN "STATÜ" YANıTı: "İMRALı ŞU ANDA GEREKLI OLDUĞU ŞEKLIYLE ADALET BAKANLıĞı TARAFıNDAN IŞLETILIYOR"   15:47   ADALET BAKANı AKıN GÜRLEK, TBMM’DE SORULARı YANıTLADı: "ÇOCUK KAVRAMıNı TARTıŞMAYA AÇMAMıZ LAZıM"   12:30   AKDENIZ BARO BAŞKANLARıNDAN ADANA BAM’A ’GECIKEN ADALET’ ÇıKARTMASı   11:41   DIYARBAKıR’DA SKANDAL İDDIA: 1. DERECE ARKEOLOJIK SİT ALANı GES PROJESI İÇIN MI KAYDıRıLDı?   10:55   MERSIN LIMANı’NDA ’SENDIKA’ DEPREMI! GÜLCAN KıŞ TBMM’YI AYAĞA KALDıRDı: "BU AÇıK BIR DÜŞMANLıKTıR!"   10:30   MERSIN’DE KIMSE YALNıZ DEĞIL: VAHAP SEÇER’IN ‘GÖNÜL KÖPRÜSÜ’ EVLERE MISAFIR OLUYOR!   09:45   DEPO DEĞIL DERT DOLUYOR! MAZOT 61 LIRAYı AŞTı: "ÇIFTÇININ ALıN TERI HORTUMLA ÇEKILIYOR"   09:10   VAHAP SEÇER’DEN KAHRAMAN PILOT İÇIN TAZIYE MESAJı:    08:59   BALıKESIR’DE YASA BOĞAN KAZA! ÖZGÜR ÖZEL’DEN ŞEHIT PILOT İBRAHIM BOLAT İÇIN TAZIYE MESAJı   01:01   SILIFKE’DE RAMAZAN COŞKUSU ZIRVE YAPTı: BAŞKAN SEÇER "BU SOFRALAR MILLETIN EMANETI" DEDI!   22:05   MERSIN’DE ENGEL TANıMAYAN UÇUŞ: ÖZEL ÇOCUKLAR BULUTLARA DOKUNDU!   22:02   MILLI EĞITIM BAKANı YUSUF TEKIN’E SERT TEPKI: "ANAYASA’Yı İHLAL EDIYOR, İSTIFA ETMELI!"   16:27   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAYı’NDA USULSÜZLÜK IDDIASıYLA AÇıLAN DAVA, İBB DAVASı ILE BIRLEŞTIRILMEYECEK   16:26   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “MILLI PARKLARı GIDERAYAK 49 VE 99 YıLLıĞıNA KIRALAMAK IÇIN KANUN TEKLIFI GETIRMIŞLER”   16:25   ULUSLARARASı AF ÖRGÜTÜ TÜRKIYE: "RUSYA’NıN SALDıRıLARıNıN SIVILLER ÜZERINDEKI YıKıCı ETKISININ SÜRÜYOR; ULUSLARARASı TOPLUM, ADALET VE HESAP VEREBILIRLIK KONUSUNDA KARARLı OLMALı"   16:25   MAHKEME KARARı ISTINAFTAN DÖNDÜ, GAZETECI ORHAN BURSALı BERAAT ETTI   15:01   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL, SAADET PARTISI IFTARıNA YÖNELIK ELEŞTIRILERI YANıTLADı: "O MASADAN DÜŞMANLıK ÇıKARANLAR TARIHE GÖMÜLECEK"   14:59   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı HATIMOĞULLARı: SAYıN BAHÇELI’NIN İMRALı VE SAYıN ÖCALAN IÇIN ÖZEL STATÜ VURGUSU SON DERECE ÖNEMLI BIR VURGUDUR  
 
     
   

SAADET ÖĞRETMEN ÇOCUK İSTİSMARIYLA MÜCADELE DERNEĞİ DENİZLİ TEMSİLCİLİĞİ AÇILDI: “KOLEKTİF BİR BİLİNÇ OLUŞTURDUK. KAZANAN ÇOCUKLAR OLDU”


Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) Denizli Temsilciği açıldı. Açılışa Genel Başkan Saadet Özkan katılırken, konuşmasında, “Türkiye`nin her yerinde 3 bini geçkin avukatımızla birlikte çocukların hak ihlallerinin önüne geçmek, onlara yapılan cinsel istismarın hesabını sorabilmek için kolektif bir bilinç oluşturduk. Bu mücadelede kazanan çocuklar oldu” dedi.

 

Tarih : 21 Ekim 2022 Cuma 14:44   Okunma : 388

Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) Denizli Temsilciği açıldı. Açılışa Genel Başkan Saadet Özkan katılırken, konuşmasında, “Türkiye`nin her yerinde 3 bini geçkin avukatımızla birlikte çocukların hak ihlallerinin önüne geçmek, onlara yapılan cinsel istismarın hesabını sorabilmek için kolektif bir bilinç oluşturduk. Bu mücadelede kazanan çocuklar oldu” dedi.

Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM) Denizli Temsilciği açıldı. Açılışa, UCİM Genel Başkanı Saadet Özkan ve Genel Başkan Yardımcısı Yücel Ceylan da katıldı. Saadet Özkan şunları söyledi:

"Türkiye`nin her yerinde bir yapılanma içerisindeyiz, derneğimiz çocuk odaklı bir dernek. Yüz binlerce üniversite öğrencisine, okul çocuklarımıza burs sağlıyoruz, yine davada sahalarda çocuklarımızın yanında çok yoğun bir çalışma ve mücadele içindeyiz. Öncelikle Türkiye`nin her yerinde 3 bini geçkin avukatımızla birlikte çocukların hak ihlallerinin önüne geçmek, onlara yapılan cinsel istismarın hesabını da sorabilmek için kolektif bir bilinç oluşturduk. Bu mücadelede kazanan çocuklar oldu.

Biz, elimizden geldiğince çocukların rehabilitasyon sürecinde, onların hayata bağlanması için yanlarında olmaya devam edeceğiz. Türkiye`nin her yerinde yapılandık. 13 ilde merkezimiz var hem temsilcilik hem de Çocuk İhmal ve İstismarı Önleme Ofislerimiz var. Bu illerde avukatlarımız ve gönüllü uzmanlarımız da var. Arkadaşlarımızla birlikte ortak bir çalışma içindeyiz. Yani bir vaka geldiğinde ihbar hattımıza, hızlı bir şekilde harekete geçip çocukların davalarında gözlemci sıfatıyla mücadele talebinde bulunuyoruz. Talebimiz kabul edilse de edilmese de davalarda sonuna kadar çocuklarımızın yanlarında oluyoruz. Onun dışında burs verdiğimiz çocuklarımız var. Burslandırdığımız çocuklarımızın hem burslarını takip ediyoruz hem de onların ruh sağlıkları ile ilgili de uzmanlarımız yanlarında çalışma yapmaya devam ediyor.

"ÖRGÜTLENMEMİZİN EN GÜÇLÜ OLDUĞU YERLERDEYİZ"

Denizli`de 3 temsilcimiz var. Temsilcilerimizden Emel Hanım Türkiye`ye yapılanma sorumlularımızdan. Yani aslında Denizli işin mutfağı gibi. Denizli`deki arkadaşlarımız bu mücadeleyi kurduğumuzda, 5 seneden beri aktif olarak sahadayız. Aslında o üyelerimizi tanıdık ve onlar Türkiye`nin her yerindeki örgütlenmede bizimle birlikte ortak hareket ediyorlar. Denizde neden kurulduk? Çünkü en güçlü olduğumuz illerde kurulduk. Türkiye`de örgütlenmemizin en güçlü olduğu yerlerdeyiz. Bugün Denizli halkına da sesleniyorum. Yerel yönetimlere valimize sesleniyorum bizim bu mücadelemizde yanımızda olsunlar. Bugün Erzurum`da biz Ceza İnfaz Kurumu`na kadar girip eğitimler verebildik. Yine Sosyal Hizmetler`le ortak çalışmalar yaptık. Denizli`de de çok büyük farkındalık çalışmaları önleme tedbirleri ile ilgili çalışmalar yapmaya hazırız.”

"BU İNSANLAR LÜTFEN CEZASIZ KALMASIN"

Açılış öncesi konuşan UCİM Genel Başkan Yardımcısı Yücel Ceylan, "Çocuklarımızın birer kahraman olduğunu anlattık bütün ülkemize. Konuşan çocuklarımız, çok cesur ve kahraman çocuklar. Çocuklar konuştuğu zaman, istismarcıyı tecrit altına aldırdığı zaman, bir sürü çocuk aynı anda kurtuluyor. Bunun farkına vardı ülkemiz. Ailelerimize çocuklarımızdan utanmaması gerektiğini anlattık. Hiçbir zaman utanmayın, istismarcıların utanması gerekiyor. İstismarcılar haysiyetsiz birer varlık. Onlardan sakın korkmayın. Muhakkak UCİM`e, 155, 183`e ihbarda bulunun.  Bu insanlar lütfen cezasız kalmasın" dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA