29 Mart 2024 Cuma

15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ ``JAHREİN``, KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:50   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR  
 
     
   

‘Mor ve Ötesi’nden Silifke’de unutulmaz bir konser


30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Taşucu Mahallesi’nde sahne alan başarılı rock müzik grubu ’Mor ve Ötesi’ hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

 

Tarih : 31 Ağustos 2018 Cuma 22:56   Okunma : 1666

Silifke Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Gökbelen Yaylası ve Taşucu Mahallesi’nde gerçekleştirilen konserler büyük bir beğeni topladı. Vatandaşlar hizmetlerinden ve etkinlerden dolayı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür etti.

BAŞKAN TURGUT, ‘ATATÜRK’ÜN EMANET ETTİĞİ GENÇLİK İŞTE BURADA’

Zafer Bayramının Taşucu kutlamalarında konuşmasını gerçekleştiren Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Türklerin Anadolu’yu fethetmelerinden günümüze kadar bu güzel vatan topraklarına göz dikenler hiçbir zaman azalmamış, aksine çoğalmıştır.Yurdumuzun jeopolitik önemini çok iyi bilen Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni koruma görevini Türk gençliğine emanet etmiştir. İşte Ata’mızın emanet ettiği gençlik burada… Onu hiçbir zaman unutmadık unutturmayacağız.

Değerli hemşerilerim; 30 Ağustos 1922 tarihi ordumuzun onurlu direnişi bağımsızlık ve vatan sevgisinin yüceliğini dünyaya kabul ettirdiği ve Türk Milleti için umutsuzluğun sona erdiği, özlemlerin düş olmaktan çıktığı, halkımızın insan olmanın onurunu ve erdemini yaşadıkları yeni ve aydınlık bir döneme girdiği tarih olmuştur.

Tarihin hiçbir döneminde, esareti kabul etmeyen ve şartlar ne olursa olsun bağımsızlığından, vatanın bölünmez bütünlüğünden, bayrak sevgisinden, milli ve manevi değerlerinden asla vazgeçmeyen ve bunu da tüm dünyaya gösteren, kahraman şehit ve gazilerimizi bu özel gün nedeniyle bir kez daha rahmetle, minnetle ve şükranla yâd ediyoruz.

30 Ağustos bu nedenlerle tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birisi olmuştur. Her yıl olduğu gibi bu yıl da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı aynı coşkuyla kutlayacağız. Bu büyük gün vesilesi ile halkımızın bayramını tebrik ediyor, başta büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha minnetle anıyoruz." dedi.

‘TAŞUCU MAHALLEMİZ HİZMETLERİN EN GÜZELİNE EN İYİSİNE LAYIKTIR’

Göreve geldiği andan itibaren yaptığı hizmetlerden ve yapılacak olan projelerden bahseden Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Siz vatandaşlarımızın desteğiyle kentimizi daha da güzelleştirmeye ve modern bir kent haline getirmeye devam edeceğiz. Köprüler, yollar, kale eteğine seyir terasları, mesire alanları, otoparklar, kapalı Pazar yerleri, canlı hayvan Pazar yerleri, kreşler, sosyal yaşam alanları, kütüphaneler, meydanlar ve daha aklınıza gelebilecek birçok hizmeti gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Halkımdan aldığım güç ve destekle her zaman siz vatandaşlarımızın yanındaydım ve yanında olmaya da devam edeceğim. Vatandaşlarımızın bu kentte daha mutlu yaşaması için devam eden projelerimiz var. Ve bu projelerimizi de hayata geçirmek için tüm gayretimizle çalışıyoruz. Sağ olun var olun” diye konuştu.

MUHTAR KÖYLÜ, ‘TAŞUCU HER ZAMAN ÖZELDİR VE GÜZELDİR’

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri içerisinde yer alan böyle bir kutlamaya ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Taşucu Mahalle Muhtarı Mehmet Köylü, ‘Bizlere bağımsızlığımızı armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını saygı ile anıyor, tüm ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun. Her zaman sizlerin yanında ve sizlere hizmet etmek için çalışacağım. Göreve geldiği günden bu yana mahallemize hizmet alanında her türlü desteği veren ve her zaman yanımızda olan başta Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’ dedi.

‘MOR VE ÖTESİ’ UNUTULMAZ BİR KONSER SUNDU

Taşucu Festival alanında konser veren başarılı rock müzik grubu 'Mor ve Ötesi' hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.Birbirinden güzel eserleri seslendiren gruba dinleyicilerde konserin sonuna kadar eşlik etti. Gecenin sonunda Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, gruba plaket ve çiçek takdim etti.

Paylaş :
Etiketler :  silifke belediyesi, mustafa turgut, chp, bünyamin uçar, mor ve ötesi

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA