29 Mart 2024 Cuma

15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ ``JAHREİN``, KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:50   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR  
 
     
   

Mezitli’de Hüseyin Kağıt Fırtınası


Mezitli’de 2 gündür devam eden 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu, Hüseyin Kağıt konseri ile devam etti. Fındıkpınarı Futbol Sahası’nda hayranlarıyla buluşan Hüseyin Kağıt, seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle izleyenleri hem coşturdu, hem de kendine bir kez daha hayran bıraktı.

 

Tarih : 1 Eylül 2018 Cumartesi 07:56   Okunma : 1488

30 Ağustos Zafer Bayramı Mezitli’de coşkuyla kutlandı. Mezitli Belediyesi, Zafer Bayramı nedeniyle Fındıkpınarı Yaylası’nda 2’inci konserini düzenledi. Fındıkpınarı Futbol Sahası’nda gerçekleşen bayram kutlaması, Mezitli Belediyesi Mersina Kültür ve Sanat Kulübü Halk Oyunları gösterileriyle başladı. Daha sonra Mezitli Belediyesi Zumba ekibi de sahneye çıkarak, danslarıyla izleyicileri büyüledi. Ardından hareketli şarkıları, renkli ve sempatik kişiliğiyle yediden yetmiş yediye büyük bir hayran kitlesine sahip olan popüler sanatçı Hüseyin Kağıt, sevenleriyle buluştu. Ankaralı sanatçı, seslendirdiği türkü ve oyun havalarıyla alanı dolduran Mezitlililereunutulmaz bir gece yaşattı.  “Hayatı tespih yapmışım” adlı şarkısıyla ünlenen, aynı zamanda söz yazarı ve besteci olan Kağıt, hüzünlü şarkılarının yanısıra seslendirdiği hareketli parçalarda izleyicileri coşturdu. Kağıt, zaman zaman eline aldığı kaşıklarla orkestraya eşlik ederek alandaki coşkuyu daha da artırdı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde, birçok aile yeşil alanların üzerinde yerini alarak izledi. Konser sonrası Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve muhtarlar da sahneye çıkarak, çiftetelli oynadılar. Daha sonra Fındıkpınarı Mahalle Muhtarı Osman Köse, Başkan Tarhan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

ULUSAL DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın kahramanlık destanı olduğunu hatırlatarak, Atatürk’ün askeri dehası ve devlet adamlığının tüm dünya tarafından onaylandığını belirten Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan kısa bir konuşma yaparak;“Bugün, büyük Zafer günümüz. Her bayramda olduğu gibi, 30 Ağustos Zafer Bayramımızda da bir aradayız. Bu gün öyle değerli ve anlamlı ki; 30 Ağustos 1961'de, ünlü bir şairimiz Zafer Bayramı'yla ilgili olarak, ‘30 Ağustos bizim en büyük bayramlarımızdan biri ve zannediyorum ki yalnız bizim değil insanlığın da en büyük bayramlarından biri. Çünkü biz 30 ağustos’ta, ilk defa insanlığa, sömürgeciliğe karşı ve emperyalizme karşı muzaffer olabilmenin yollarından birini gösterdik.’ diyordu. Gerçekten de bu kahramanlık destanı, askeri dehası ve devlet adamlığı tüm dünya tarafından onaylanmış, büyük önderimiz Atatürk’ün, tarihimize kazandırdığı büyük bir onurdur. Biz de bu onura sahip çıkıyoruz. Ulusal değerlerimize sahip çıkıyoruz. Mezitli halkı tüm bayramlarda tek yürek oluyor. Bayraklı yürüyüşlerimize her kesimden insan katılıyor. Mezitli’de. Mersin’de yaşayanların Atatürk sevgisi tartışılmaz” dedi.

BAŞKAN TARHAN MÜJDEYİ VERDİ; 10 EYLÜL’DE HİZMETE GİRİYORUZ

Başkan Tarhan şöyle devam etti: “Üreticilerin yanında olduğunu ve birleşerek hep birlikte Son günlerde çevremizdeki şeftali üreticilerimizin sorunlarının ülke gündemine taşıyarak çözüm bulunması konusunda Belediye olarak büyük gayret gösterdik. Üreticideki fiyat yarım saat mesafedeki Mezitli'deki tüketiciye ulaşana kadar 7 kat artıyor. Üretici zor durumda idi. Üreticilerimize kucak açtık. Mezitli'nin her noktasında satışlarına izin verdik. Pazarcılar odasını ve bir büyük hipermarket zincirini Tepeköy'de üreticilerle buluşturduk. Buradan tekrarlıyorum. Tarımda üreticilerimizin sorunlarının çözümü esas olarak kendilerindedir. Birleşerek, sesimizi daha gür çıkaracağız. Dün olduğu gibi her zaman üreticilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Birleşerek güçleniyoruz, yükseliyoruz. Birbirimizi seviyoruz, Kentimizi birlikte yönetiyoruz. Ancak, bu şekilde Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasını yaşatacağımızı biliyoruz. Bu birlik ve beraberlik duygularıyla sizleri selamlıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Bu arada bir müjdeyi de sizlerle paylaşmak istiyorum, Yeni belediye hizmet binamızı tamamladık. 10 Eylül'den itibaren yeni ve modern binamızda halkımız hizmetinde olacağız. Açılışını hep birlikte yapacağız. İyi eğlenceler diliyorum”dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  mezitli belediyesi, neşet tarhan, soli, hüseyin kağıt

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA