19 Nisan 2024 Cuma

16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

3. Uluslararası Kızkalesi Turizm Festivali Başlıyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Erdemli Belediyesi’nin işbirliğiyle bu yıl ulusal olarak 7’nci ve uluslararası olarak da 3’üncüsü düzenlenecek olan ‘Kızkalesi Turizm Festivali’ başlıyor.

 

Tarih : 5 Eylül 2018 Çarşamba 20:22   Okunma : 1203

Mersin’de iç ve dış turizmin canlandırılması, halkın turizm hareketlerine daha etkin katılımının sağlanması amacıyla ‘3. Uluslararası Kızkalesi Turizm Festivali’ gerçekleştirilecek.

Turizm konusunda toplumda farkındalık oluşturmak, Mersin’in doğal, tarihi ve kültürel varlıklarını dünyaya tanıtmak, turizm bilinci oluşturmak ve iç turizmi canlandırmak amacıyla düzenlenecek olan festivalde binlerce Mersinli deniz, kum, güneş, spor ve eğlencenin tadını çıkaracak.

MEYVE ÖZBEY VE EMRE KAYA FESTİVALE DAMGA VURACAK

Erdemli ilçesi, Kızkalesi sahilinde düzenlenecek olan ve 8-9 Eylül tarihlerinde 2 gün boyunca devam edecek 3.Uluslararası Kızkalesi Turizm Festivali sayesinde Mersin coşkulu bir festivale ev sahipliği yapacak ve Merve Özbey, Emre Kaya gibi ünlü sanatçılar sahne alacak.

Mersin’in tarihi güzelliklerinden birisi olan Kızkalesi sahilinde 2 gün boyunca sürecek olan festivalde konserlerin yanı sıra, yerli ve yabancı halk dansları toplulukları, hentbol ve voleybol turnuvaları da yapılacak. Yurtiçi ve yurtdışından halk dans toplulukları ile de renklenecek olan festivalde Akdeniz tüm zenginliğiyle dünyaya tanıtılacak.

Festivalin birinci gününde Kızkalesi sahilinde plaj hentbol ve volaybol turnuvası, yurtiçi ve yurtdışı gösteri grupları ile folklar ekiplerinin gerçekleştireceği kortej yürüyüşü, bando gösterisi, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Letonya Cumhuriyeti Valka Halk Oyunları Ekibinin gösterisi ile Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası Konseri gerçekleştirilecek. Birinci gününün son konuğu ise pop müziğinin sevilen ismi Merve Özbey olacak. Özbey en sevilen şarkılarını yerli ve yabancı turistler için seslendirecek.

İkinci günde ise plaj hentbol ve voleybol turnuvalarının final karşılaşmaları gerçekleştirilirken, playboard show, flyboard akşam gösterisi, yüzme yarışları, ve ödül törenleri yapılacak. İkinci gününde de Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Letonya Cumhuriyeti Valka Halk Oyunları Ekibinin gösterisi ile Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası konser verecek. Festivalin finalinde ise ünlü popçu Emre Kaya konser vererek sevenleri ile bir araya gelecek

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA