26 Nisan 2024 Cuma

16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”   12:02   ÇORLU DAVASI`NDA HAPİS CEZASI VERİLEN TCDD YÖNETİCİSİ 4 SANIK TUTUKLANDI   11:08   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, MAKBULE VE MEHMET ÇİFTİNİN İSTEĞİNE KAYITSIZ KALMADI   10:47   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN TAŞOVA BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI: 32 MİLYON 715 BİN 775 LİRA   10:33   AKP`DEN DEM PARTİ`YE GEÇEN KARAKOÇAN BELEDİYESİ`NİN 88 MİLYON TL BORCU OLDUĞU AÇIKLANDI   10:15   ODTÜ ÖĞRENCİLERİNİN REKTÖRLÜK ÖNÜNDEKİ OTURMA EYLEMİNE ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI GÜNER`DEN DESTEK   10:13   GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "YOKSULLUK GİRDABI ÇOCUKLARIMIZI EĞİTİMDEN KOPARIYOR"   10:11   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ÇORLU DAVASI ÖNCESİ AÇIKLAMA: “ÖLENLERİ SUÇLU, SUÇLULARI MASUM GÖSTEREN BİR KARARA KİMSE YELTENMESİN"   10:01   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, FİZİKSEL YETERLİLİK KURSLARIYLA GENÇLERİ SINAVA HAZIRLIYOR    09:25   TARSUS`TA “SANAT GÜZELLEŞTİRİR" KARMA RESİM SERGİSİ   09:23   İSİAS OTEL DAVASI... ACILI BABADAN MAHKEME HEYETİNE ÇAĞRI: "DEVLET GÖREVLİLERİNİN DE BU DAVA DOSYASINA DAHİL EDİLMESİ GEREKİR"   23:21   DENİZ YAVUZYILMAZ: "KUVEYTTÜRK`TE YÖNETİM KURULU ÜYESİ DE OLAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ALPASLAN`IN TOPLAM MAAŞI 801 BİN TL"   21:29   GEZİ İÇİN ADALET NÖBETİ`NİN İKİNCİ YIL DÖNÜMÜNDE İZMİR`DEN ADALET ÇAĞRISI: "HUKUKSUZLUĞA SON VERİN"   20:21   İYİ PARTİ`NİN 5 OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI`NA DELEGELER, İL VE İLÇE YÖNETİCİLERİ İLE ESKİ MİLLETVEKİLLERİ DIŞINDA KATILIMCI ALINMAYACAK  
 
     
   

AKDENİZ BELEDİYESİ MERSİN NARENCİYE FESTİVALİNDE KONUKLARIN İLGİ ODAĞI OLDU


Akdeniz Belediyesi, bu yıl 8’incisi düzenlenen ve yerli yabancı binlerce insanı ağırlayan Mersin Uluslararası Narenciye Festivali’nde hazırladığı stant ve düzenlediği etkinliklerle ziyaretçilerin ilgisini çekti.

 

Tarih : 14 Kasım 2022 Pazartesi 20:10   Okunma : 481

Akdeniz Belediyesi, bu yıl 8'incisi düzenlenen ve yerli yabancı binlerce insanı ağırlayan Mersin Uluslararası Narenciye Festivali'nde hazırladığı stant ve düzenlediği etkinliklerle ziyaretçilerin ilgisini çekti.

Bu yıl 'Mersin Narenciyedir, Narenciye Hayattır' sloganı ile düzenlenen 8’incisi düzenlenen “Mersin Uluslararası Narenciye Festivali” sona erdi. Adnan Menderes Bulvarı Galatasaray Meydanı ve çevresinde 12-13 Kasım'da organize edilen festival hareketli geçti. Cumartesi günü startı kent protokolü tarafından verilen festivalin ilk etkinliği ana sahnede Garnizon Komutanlığı Bandosu'nun açılış gösterisi oldu.

Akdeniz Belediyesi’nin stantı ziyaretçi akınına uğradı

Uluslararası festivalde her yönüyle dikkat çeken bir stant açan Akdeniz Belediyesi de konuklara limonata ikram etti. Narenciye temalı görseller, çocuklar için yüz boyama ve resim çizme etkinliği, hediyeli yarışmalar ile Akdeniz Belediyesi iki gün süren festivalde konukları ağırladı. Kooperatifi üyesi kadınlar da açtıkları stantta el emeği göz nuru eserlerini hem sergiledi hem de satışa sundu. Narenciye temalı fotoğraf çekim panosu da kuran Akdeniz Belediyesi, palyaçolar, tahta bacaklar, eğlenceli müziklerle festivale renk kattı.

Mersinliler, unutamayacakları 2 gün yaşadı

Mersin Narenciye Festivali heyecanı, organizasyonun ikinci gününde ise Pazar tatili ile birleşti. Sabahın ilk saatlerinde alana gelen her yaştan yüzlerce vatandaş, güzel hava ile birlikte festivalin tadını çıkardı. Alanda açılan 200'ü aşkın stantta alışveriş şansı yakalayan aileler, oyun alanlarında da çocuklarıyla güzel vakit geçirdi. Mersinliler birbirinden ünlü ve değerli sanatçıların konseriyle de unutulmaz 2 gün yaşadı.

“Festival, narenciye ürünlerimizin tanıtımında büyük rol oynuyor”

Akdeniz belediyesi olarak narenciye festivaline destek vermek ve katılıyor olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak; “Narenciyemiz, maalesef hak ettiği yerde değil. Bu anlamda, narenciye ürünlerimizin hem yerel hem de uluslararası pazarda hak ettiği yerde olması için bu tür önemli etkinlikleri destekliyoruz. Festivalimizin hem kentimizin hem narenciyemizin yerel, ulusal ve uluslararası alandaki tanıtımında önemli bir misyon üstleneceğine inanıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA