26 Şubat 2026 Perşembe

22:05   AKDENIZ’DE TEMIZLIK SEFERBERLIĞI: HER GÜN 400 TON ATıK BERTARAF EDILIYOR!   21:03   MERSINLI İŞ İNSANı COŞKUN DOĞMUŞ’TAN ŞEHIT PILOT İÇIN TAZIYE MESAJı   21:01   YENIŞEHIR’IN "EĞITIM DEVRIMI" KARADENIZ’E SıÇRADı! "TOKAT YEMIŞ GIBI OLDUM"   15:51   ÖZGÜR ÖZEL, TUTUKLU GAZETECI ALICAN ULUDAĞ’ı ZIYARET ETTI: "CEZA ALSA BILE YATARı OLMAYAN BIR SUÇTAN IÇERIDE TUTULMASı SIYASILERIN ONA KESTIĞI BIR CEZADıR"   15:49   HAYKO CEPKIN 6 MART’TA SAHNE ALACAĞı “JEKYLL & HYDE” MÜZIKALINE ILIŞKIN KONUŞTU: “UYANDıRıR BENCE SANAT”   15:48   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’DAN "STATÜ" YANıTı: "İMRALı ŞU ANDA GEREKLI OLDUĞU ŞEKLIYLE ADALET BAKANLıĞı TARAFıNDAN IŞLETILIYOR"   15:47   ADALET BAKANı AKıN GÜRLEK, TBMM’DE SORULARı YANıTLADı: "ÇOCUK KAVRAMıNı TARTıŞMAYA AÇMAMıZ LAZıM"   12:30   AKDENIZ BARO BAŞKANLARıNDAN ADANA BAM’A ’GECIKEN ADALET’ ÇıKARTMASı   11:41   DIYARBAKıR’DA SKANDAL İDDIA: 1. DERECE ARKEOLOJIK SİT ALANı GES PROJESI İÇIN MI KAYDıRıLDı?   10:55   MERSIN LIMANı’NDA ’SENDIKA’ DEPREMI! GÜLCAN KıŞ TBMM’YI AYAĞA KALDıRDı: "BU AÇıK BIR DÜŞMANLıKTıR!"   10:30   MERSIN’DE KIMSE YALNıZ DEĞIL: VAHAP SEÇER’IN ‘GÖNÜL KÖPRÜSÜ’ EVLERE MISAFIR OLUYOR!   09:45   DEPO DEĞIL DERT DOLUYOR! MAZOT 61 LIRAYı AŞTı: "ÇIFTÇININ ALıN TERI HORTUMLA ÇEKILIYOR"   09:10   VAHAP SEÇER’DEN KAHRAMAN PILOT İÇIN TAZIYE MESAJı:    08:59   BALıKESIR’DE YASA BOĞAN KAZA! ÖZGÜR ÖZEL’DEN ŞEHIT PILOT İBRAHIM BOLAT İÇIN TAZIYE MESAJı   01:01   SILIFKE’DE RAMAZAN COŞKUSU ZIRVE YAPTı: BAŞKAN SEÇER "BU SOFRALAR MILLETIN EMANETI" DEDI!   22:05   MERSIN’DE ENGEL TANıMAYAN UÇUŞ: ÖZEL ÇOCUKLAR BULUTLARA DOKUNDU!   22:02   MILLI EĞITIM BAKANı YUSUF TEKIN’E SERT TEPKI: "ANAYASA’Yı İHLAL EDIYOR, İSTIFA ETMELI!"   16:27   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAYı’NDA USULSÜZLÜK IDDIASıYLA AÇıLAN DAVA, İBB DAVASı ILE BIRLEŞTIRILMEYECEK   16:26   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “MILLI PARKLARı GIDERAYAK 49 VE 99 YıLLıĞıNA KIRALAMAK IÇIN KANUN TEKLIFI GETIRMIŞLER”   16:25   ULUSLARARASı AF ÖRGÜTÜ TÜRKIYE: "RUSYA’NıN SALDıRıLARıNıN SIVILLER ÜZERINDEKI YıKıCı ETKISININ SÜRÜYOR; ULUSLARARASı TOPLUM, ADALET VE HESAP VEREBILIRLIK KONUSUNDA KARARLı OLMALı"  
 
     
   

Kırsal mahallelerimiz belediye hizmetlerimizle değerleniyor


Silifke Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde sürdürülen çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Yapılan yol, köprü, park, sosyal alan ve çevre düzenleme çalışmalarıyla mahalleler ayrı bir değer ve güzellik kazanıyor.

 

Tarih : 28 Eylül 2018 Cuma 11:15   Okunma : 1301

Mahalle gezileri kapsamında Hüseyinler mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Bizlerin belediye olarak görevi öncelikle kentimize sahip çıkmak ve tüm vatandaşlarımıza hizmet götürmektir. Bu sebeple daha yaşanılır bir Silifke için çalışıyoruz’ dedi.

İlçenin 88 mahallesine çalışma götürdüklerini, büyükşehir yasasından sonra Silifke Belediyesi’nin üzerine düşen görevleri en iyi şekilde gerçekleştirdiklerini açıklayan Başkan Mustafa Turgut; ‘Silifke Belediyesi olarak merkezde başlattığımız kent estetiğini ve görselliği güçlendirme çalışmalarına köyden mahalleye dönüşen kırsal yerleşim yerlerinde de devam ediyoruz.

Bu çalışmalarımız belirli bir plan ve program dâhilinde yapılmaktadır. Bizlerin belediye olarak görevi öncelikle Silifke’nin her bir köşesine sahip çıkmak ve ilçemiz sınırları içerisinde yaşayan tüm vatandaşlarımıza hizmet götürmektir. Yapmış olduğumuz bu hizmetlerle mahallelerimiz daha yaşanılır hale geliyor. Silifke Belediyesi olarak hizmet almamış hiçbir mahalle bırakmayacağız’ dedi.

‘VATANDAŞLARIMIZIN HUZUR VE REFAHI İÇİN HİZMET GÖTÜRÜYORUZ’

Başkan Turgut, Hüseyinler Mahallesinde yapılması gereken yol, parke, sosyal alan ve park eksikliklerini yerinde tespit etti. Muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelerek, talepleri ve sıkıntıları dinleyen Turgut, ‘Teknik personellerimizle birlikte kırsal mahallelerimizi sürekli geziyoruz. Talepleri ve sıkıntıları yerinde tespit ederek, kısa süre sonra bu eksiklikleri çözüme kavuşturuyoruz. Mahalle gezilerimize ara vermeden devam edeceğiz. Böylelikle 88 mahallemize de Silifke Belediyesi’nin hizmetlerini ve çalışmalarını götüreceğiz. Bundan sonraki süreçte ilçemiz merkezindeki mahallelere verilen hizmetin aynısı, mahalle statüsüne dönüşen köylerimize de verilecektir. Birlik ve beraberlik içerisinde mahallelerimizi kalkındırıp, güzelleştireceğiz. Bundan kimsenin endişesi olmasın" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  silifke belediyesi, mustafa turgut, chp, bünyamin uçar

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA