20 Aralık 2025 Cumartesi

22:55   “MERSIN’DE KARDEŞLIK DERSI: SEÇER’DEN BIRLIK VE BERABERLIK VURGUSU”   17:37   KKTC CUMHURBAŞKANı ERSIN TATAR’DAN TOROSLAR’A TARIHI ZIYARET: “KARDEŞLIK BAĞıMıZ SARSıLMAZ”   16:55   ALI BOZAN’DAN SERT ÇıKıŞ: “HASTA MAHPUSLARA ZULMÜ DURDURUN!”   16:38   “TAT GıDA’DAN GELECEĞE GÜÇLÜ VIZYON: VEYSEL MEMIŞ’TEN SÜRDÜRÜLEBILIRLIKTE LIDERLIK MESAJı”   14:35   “MERSIN’DE EMEKÇILERIN SıCAK DURAĞı: BÜYÜKŞEHIR’DEN GÜNE ÇORBAYLA BAŞLANGıÇ”   14:21   BIRLEŞIK KAMU-İŞ’E BAĞLı SENDIKALAR, BUGÜN IŞ BıRAKTı; MECLIS ÖNÜNDEKI AÇıKLAMAYA POLIS IZIN VERMEDI...    10:09   MERSIN’DE FASL-ı KONSER: TÜRK SANAT MÜZIĞI’NIN İHTIŞAMı BÜYÜKŞEHIR’DE YANKıLANDı   17:50   ÖZGÜR ÖZEL: “ERDOĞAN TÜRKIYE’YE 10 YıL KAYBETTIRMIŞTIR. HAVA SAVUNMASıNDA BÜYÜK BIR ZAFIYET YARATMıŞTıR”   15:44   RTÜK, “JASMINE” DIZISI NEDENIYLE HBO MAX’E EN ÜST SıNıRDAN PARA CEZASı VE KATALOGDAN ÇıKARMA YAPTıRıMı UYGULADı   14:40   ÖZGÜR ÖZEL BRÜKSEL’DE… “OTORITERLERI DESTEKLERSENIZ BIZIM GIBI BÜTÜN SOL IÇIN YENI BIR RÜZGÂR YARATACAK BIR PARTIYI BIR BAŞıNA BıRAKMıŞ OLURSUNUZ”   12:39   KATAR BAŞBAKANı AL SANI: İSRAIL’IN ATEŞKES IHLALLERI TÜM GAZZE SÜRECINI TEHLIKEYE ATıYOR   12:37   KARA HARP OKULU MEZUNIYETINDE KıLıÇLı YEMIN EDEN TEĞMENE “EMRE ITAATSIZLIK”TEN VERILEN DISIPLIN CEZASı HUKUKA UYGUN BULUNDU   12:35   İSRAIL BAŞBAKANı NETANYAHU, İSRAIL TARIHININ EN BÜYÜK DOĞAL GAZ ANLAŞMASıNı MıSıR ILE IMZALADı   09:20   “MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÇIFTÇIYE CAN SUYU: ÖRTÜ ALTı ÜRETIME GÜÇLÜ DESTEK”   14:35   TBMM’DE CINSEL ISTISMAR IDDIASı... DEM PARTI KADıN MECLISI SÖZCÜSÜ HALIDE TÜRKOĞLU: "BU ÇOCUKLAR ŞIKÂYET EDENE KADAR MECLIS NEREDEYDI?"   14:34   DEM PARTI, DIYARBAKıR’DA "ABDULLAH ÖCALAN’A ÖZGÜRLÜK" MITINGI DÜZENLEYECEK   14:32   VENEZUELA’DAN ABD BAŞKANı TRUMP’ıN ‘DENIZ ABLUKASı’ AÇıKLAMASıNA TEPKI   14:30   CHP’LI ÖZTÜRKMEN, "VERGIDEN MUAF CEMAAT VAKıFLARıNı" SıRALADı: TOPLADıKLARı BAĞıŞLARıN YANı SıRA BAĞLANTıLı ŞIRKETLERI ÜZERINDEN DEVASA BIR EKONOMI YARATMıŞ DURUMDALAR   09:03   “TEDAVININ ÖTESINDE: MERSIN ŞEHIR HASTANESI’NDEN DUYGU YÜKLÜ SINEMA BULUŞMASı”   19:23   MERSIN’DEN AVRUPA’YA GÜÇLÜ SES: “DEMOKRASI BELEDIYELERDE HAYAT BULUYOR”  
 
     
   

Mersin Kültür Şehri Olacak


CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan A.AdayıSerdal Kuyucuoğlu, Mersin’in çok kültürlü bir şehir olduğuna dikkat çekerek, "Bütün kültürlerin kendini var etmesine, geliştirmesine olanak sunan yerel yöneticilik anlayışıyla Mersin, tam anlamıyla bir kültür şehri olacaktır" dedi.

 

Tarih : 2 Ekim 2018 Salı 07:16   Okunma : 1621

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Serdal Kuyucuoğlu, Yeşiltepe, Atalar, Huzurkent, Adanalıoğlu, Kazanlı, Karacailyas, Karaduvar mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi, sorunlarını dinledi.

Serdal Kuyucuoğlu, CHP Tarsus İlçe Örgütü'nde de partililerle bir araya gelerek yerel seçimlere ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Kuyucuoğlu, "Doğduğum ve öğrencilik hayatımın başladığı ilçemiz Tarsus'ta  CHP İlçe Başkanlığı'nı ziyaretim beni son derece mutlu etti. Hemşehrilerimle bir arada olmak, ülkenin ve kentin sorunlarını tartışarak görüş alışverişinde bulunup aynı hedefe odaklanmak güzeldi. Yaklaşmakta olan yerel seçim sürecinde Tarsus, Büyükşehir ve diğer ilçe belediye başkanlıklarını kazanmak halkımıza olan sorumluluğumuzun gereğidir. İlçe başkanımıza, yönetim kuruluna ve hemşehrilerime teşekkür ediyorum" dedi.

Serdal Kuyucuoğlu Tarsus programı kapsamında Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Tarsus Şubesi'nin, Tarsus Sivaslılar Derneği'nin aşure lokmasına ve Eğitim-İş Tarsus Şubesi'nin açılışına katıldı. Kuyucuoğlu Balyan Kültür-Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'ni de ziyaret etti.

Ziyaretleriyle ilgili bir açıklama yapan CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan A.AdayıSerdal Kuyucuoğlu, "Mersin, çok kültürlü bir şehir. Farklı kültürlerden insanlarımız burada bir arada, kardeşlik içinde ve barış içinde yaşıyor. Farklı kültürlere ev sahipliği yapmanın Mersin için bir zenginlik olduğunu öteden beri söylüyoruz. Bütün kültürlerin kendini var etmesine, geliştirmesine olanak sunan yerel yöneticilik anlayışıyla Mersin, tam anlamıyla bir kültür şehri olacaktır. Böyle bir yerel yönetim anlayışı sergileyeceğiz ve Mersin'i kültür şehri yapacağız" dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  Serdal Kuyucuoğlu, Mersin Büyükşehir, CHP

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA