1 Haziran 2026 Pazartesi

20:46   İBB DAVASı’NDA 42’INCI GÜN... TUTUKLU ALPER AYDıN: “AK PARTI’YE DE CHP’YE DE IŞ YAPTıM, BEN REKLAMCıYıM"   20:43   ÖZGÜR ÖZEL’DEN "MUTLAK BUTLAN" KARARıNA TEPKI GÖSTEREN ESKI 221 VEKILE TEŞEKKÜR   20:42   DORUK MADEN IŞÇILERININ BEYPAZARı’NDA BEKLEYIŞI SÜRÜYOR... İŞÇILER, PERŞEMBE GÜNÜ YıLDıZLAR HOLDING ÖNÜNDE TOPLANACAK   20:39   TBMM BAŞKANLıĞı GÜNDEME ALDı: CHP GRUP TOPLANTıSı’NDA ÖZGÜR ÖZEL KONUŞACAK   10:15   CHP’DE HAREKETLI GÜN: ÖZGÜR ÖZEL DÜĞMEYE BASTı! OLAĞANÜSTÜ KURULTAY VE YENI MYK HAMLESI   10:10   TARSUS’TA BÜYÜK DEĞIŞIM! ALI SAMSA KARAMEHMET SPOR SALONU BAŞTAN AŞAĞı YENILENDI   05:39   HOPA’DAN KEMALPAŞA’YA DALGA DALGA YAYıLAN ÖFKE VE ÖZLEM: METIN LOKUMCU’NUN 15. YıLıNDA DIK DURUŞ!   04:59   ARDA GÜLER TARIH YAZDı! ŞAMPIYONLAR LIGI’NDE DEV ONUR: REAL MADRID’IN GENÇ YıLDıZı ZIRVEDE   23:03   DEVLER LIGI’NDE TARIHI GECE: ŞAMPIYONLAR LIGI KUPASı SAHIBINI BULDU!   22:17   İSTANBUL BAROSU’NDAN ’GEZI’ AÇıKLAMASı: "SEÇME VE SEÇILME HAKKıNı ORTADAN KALDıRMAYA KADAR VARDı!"   21:57   GEZI’NIN YıL DÖNÜMÜNDE TKP BEŞIKTAŞ’TA AÇıKLAMA YAPTı: "SAHTE HESAPLAŞMALARDAN KURTULMALıYıZ"   21:55   GEZI’NIN 13. YıLıNDA TAKSIM’DE AÇıKLAMA: GEZI, SADECE BIR PARK DEĞIL ADALET TALEBIDIR   21:49   TBMM’DE ÖZGÜR ÖZEL’IN BAŞKANLıĞıNDA MYK TOPLANTıSı... ZEYNEL EMRE: YARıNDAN ITIBAREN OLAĞANÜSTÜ KURULTAY IÇIN IMZA TOPLAMAYA BAŞLAYACAĞıZ   10:30   DILEK KAYA İMAMOĞLU’NDAN ANKARA MESAJı: ’ASLA YALNıZ DEĞILDIR!’   21:02   ANKARA’DA TARIHI GÜN! GÜVENPARK’TAN ANıTKABIR’E ON BINLERIN YÜRÜYÜŞÜNDE BARIKATLAR YıKıLDı: ÇELENK KRIZINE ÖZGÜR ÖZEL’DEN FLAŞ HAMLE!   20:46   AVRUPA’DAN ANKARA ÇıKıŞı! ÖZGÜR ÖZEL’E DESTEK VERDILER: ’SINDIRILMEYI REDDEDEN BIR ÜLKENIN SESI...’   18:35   SIYASET KULISLERINI SALLAYAN İDDIA: CHP SEÇIMLERE GIREMEME RISKIYLE KARŞı KARŞıYA! O TARIHE DIKKAT...   17:38   SIYASET ÇALKALANıYOR! ÖZGÜR ÖZEL’DEN MEYDANDA ŞOK SÖZLER: ’BU ERDOĞAN ILE MILLETIN MESELESIDIR!’   16:48   CHP GENEL MERKEZI’NDE DEPREM ETKISI: KEMAL KıLıÇDAROĞLU ’HELALLEŞME VE HESAPLAŞMA’ DIYEREK FITILI ATEŞLEDI! "KOYNUMDA BESLEDIĞIM..."   10:30   ESKI GENEL BAŞKANDAN ÖZGÜR ÖZEL İÇIN FLAŞ AÇıKLAMA: ’İNANCıM SONSUZ...’  
 
     
   

Minibüsçüler Odası Esnafları Aziz Biricik’e Destek Verdi


Cumhuriyet Halk Partisi Akdeniz Belediye Başkan aday adayı Aziz Biricik, başkanı olduğu Mersin Minibüsçüler Odası’na bağlı kooperatiflerin başkan ve yönetim kurulları ile üyelerinin karşısına çıktı, destek istedi.

 

Tarih : 24 Ekim 2018 Çarşamba 15:46   Okunma : 1542

Mersin merkezde 9 kooperatifin bağlı olduğu ve bin 100 üyesi bulunan Mersin Minibüsçüler Odası üyelerinin ilgi gösterdiği toplantıda Biricik’e kooperatif üyeleri de destek olacaklarının sözünü verdi.

"MİNİBÜSÇÜ ESNAFININ SORUNLARINI ÇOK İYİ BİLİYORUM"

Akdeniz Belediye başkan aday adaylığı için kısa bir süre önce başvurusunu yaptığını anımsatan Başkan Biricik, Mersin’in, Akdeniz’in ve 19 yıldır başkanlığını yaptığı minibüsçü esnafının sorunlarını çok iyi bildiğini anlattı. Minibüsçü esnafının sorunlarının yerellerden çözülebileceğine dikkat çeken Başkan Biricik, şöyle seslendi:

“Sizlerin sorunlarını çözmek, sizlerin bir temsilcisi olarak yola çıktım. Sizlerin desteğini, her zaman yanıma olmanızı istiyorum. İçinizden çıkan biri olarak buradayım. 19 yıldır başkanlığını yaptığım Mersin Minibüsçüler Odası’nda iyi kötü günlerimiz oldu, kimi zaman rakip olduk. Ama sonuçta bu çatının altında birlik ve beraberlik içerisinde bir araya gelebiliyoruz. Bu bizim ekmek meselemiz. Bu davayı hep birlikte başaracağız. Her ne kadar Akdeniz’den aday olsam da kentin her noktasında sizin yanınızda olacağım. Odamızın sorunu çok fazla. Daha iyi hizmet adına bir yola çıktık. Biz bu işin tabanından geldik. Hamuruyla yoğrulduk. Yöneticiliği de en iyi şekilde yapabiliriz. Sizlerle birlikte, Akdeniz’de yaşayanlarla Akdeniz’i yönetmeye talibim.”

"BU YOLA HALKIN İÇİNDEN BİRİ OLARAK ÇIKTIM"

Yıllardır sivil toplum örgütlerinin içinde kente hizmet verdiğine değinen Başkan Aziz Biricik, “Bugüne kadar her alanda sizler için mücadele ettim. Bundan sonra da mücadele etmeye devam edeceğim. Daha güçlü mücadelemiz sürecek. Sizlerin bir temsilcisi olarak karşınızdayım. Sizlerin de bana destek vereceğinize olan inancımla, adaylık başvurum ile ilgili sizleri bilgilendirmek istedim. Ben sizin adayınızım. Esnafın adayıyım. Halkın adayıyım. Halkın içinden biri olarak bu yola çıktım. Gerek kamuoyunda gerek Cumhuriyet Halk Partisi’nde bir rüzgar oluşturmak için sorunlarınızı taşıyacağım” diye konuştu.

"AKDENİZ'İN HİZMETE ÇOK İHTİYACI VAR"

Başkan Biricik, Akdeniz İlçesi’nin göçle gelen nüfusun yoğun olarak yaşayan bir bölge olduğunu, yerel yönetimlerden de yeterli hizmeti göremediğini dile getirdi. “Akdeniz’in hizmete gerçekten çok ihtiyacı var” diyen Aziz Biricik, sorunları bire bir yaşadığını belirterek, “Eksiklikleri çok iyi biliyoruz. Akdeniz’de yaşayan vatandaşların ekonomisini, psikolojisini bilen insanlarız. İnsanların bizim gibi tabandan gelmiş insanlara ihtiyacı var” diye konuştu.

"BELEDİYEYİ SİZİNLE BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ"

 “Neden esnaftan bir temsilci belediye başkanı olmasın?” diye soran Başkan Biricik, esnafın da bu konuda cesaretlenmesi gerektiğini dile getirerek, “Bizler bu kente yaşayan insanlar olarak neden bu kenti yönetmeye aday olmayalım? Bizler işi bilen kişileriz. Bizim de bu kenti yönetmeye hakkımız da yeteneğimiz de var. Mersin’i bilen bir insan olarak bu işe hâkim olacağıma hiçbirinizin şüphesi olmasın. Akdeniz’in eksiğini biliyoruz. Ekibimizle sorunları çözeceğiz. Halkımız yetkiyi verirse, belediyeyi sizinle birlikte yöneteceğim” dedi.

 "HALKIMIZA ÖZGÜVEN KAZANDIRACAĞIZ"

Soruları da yanıtlayan Başkan Biricik, projelerinden de bahsetti. Akdeniz sınırları içinde kalan Mersin’in girişindeki manzaraya işaret eden Başkan Biricik, “Öncelikle Mersin’in girişini değiştireceğiz. Mersin’e girişte hayvan barınağını kokusu yerine narenciye kokusu gelecek. Akdeniz’de halkın toplantı yapabileceği alanlar yok. Neden Yenişehir’deki gibi bir kültür merkezi olmasın? Bunlar o mahallelerde yaşayan vatandaşların kendine olan güvenini de etkileyen bir faktördür. O güzellikleri göremiyor. Üniversite sınavları Akdeniz’de yapılmıyor. Neden yapılmasın? Akdeniz farklı tanınıyor. Huzuru sağlayıp, halkımıza özgüven kazandıracağız” dedi.

"KENTİ KENT OLARAK GÖSTERECEK PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ"

Yaşlılar için bakım merkezleri, kadınların istihdamını artıracak merkezler kurma planlarından bahseden Başkan Aziz Biricik, gençlerimizin, kadınlarımızın kendi hayatını ikame edebilecekleri projeler hayata geçireceğiz. Türkiye’nin ve dünyanın en önemli limanlarından biri olan Mersin Limanı’nın Akdeniz İlçesi’nde olduğuna işaret eden Başkan Biricik, “Serbest Bölgesi, sanayi bölgesi ile Akdeniz’e bir ivme kazandıracağız. Muhtarlarımızın bilgi ve görüşleri bizim için çok önemli. Akdeniz’deki çarpık kentleşmenin önüne geçilmesi için bir atılım gerçekleştireceğiz. Bütün bunlara Akdeniz halkı ile karar vereceğiz. Akdeniz engelsiz şehir olacak. Spor, kültür ve sanat şehri olacak. Mersin’in en geri kalmış ilçelerinden biri olan Akdeniz’de kaldırım, yol yok. Akdeniz’in daha çok projeye ihtiyaç var. Kenti kent olarak gösterecek projeleri hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Suriyelilerle ilgili bir soru üzerine Başkan Biricik, Suriyelilerin barış içinde kendi ülkelerine dönmelerinin sağlanmasından yana olduklarını ifade ederek, “Mersin’de yıllardır farklı kimlikler, kültürler barış içinde yaşıyoruz. Ancak, göçle gelen nüfuslar bir entegrasyon sorunu var. Onların kendi ülkelerinde barış içinde yaşamalarını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  aziz biricik, akdeniz belediyesi, minibüsçüler odası

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA