4 Temmuz 2025 Cuma

09:55   ATANAMAYAN ÖĞRETMENLER ; HAYALLERIMIZ SUYA DÜŞTÜ... BUNU HAK ETMIYORUZ... ADIL KONTENJAN ISTIYORUZ   09:45   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN YOL ÇALıŞMALARı İLÇELERDE DE DEVAM EDIYOR   09:30   YERLI ÜRETIM DEVI EKON, WIN EURASIA’DA GLOBAL BÜYÜME HEDEFINI YINELEDI   09:20   SANAYI DÖNÜŞÜMÜNDE YENI BIR ADıM: DIJITALLEŞMENIN KALBI İSTANBUL’DA ATıYOR   09:10   ÖĞRENCILERIN EN SEVDIĞI ŞEHIRLERDEN BIRI YINE MERSIN OLDU   19:25   MILLETVEKILI ALI BOZAN: HER ŞEYE KEPÇEYLE MAAŞLARA KAŞıK UCUYLA ZAM!   17:59   AKİB KOORDINATÖR BAŞKANı VEYSEL MEMIŞ: YıLıN İLK YARıSıNDA YıLDıZ PAZARLARıMıZ SLOVENYA, BULGARISTAN VE SURIYE   17:51   GÜLNAR’ıN VERIMLI TOPRAKLARı BÜYÜKŞEHIR’LE YEŞERIYOR   17:36   DÜNYA SAĞLıK HARITASıNDA BIR BAŞARı DAHA   17:25   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “SÖZDE İKLIM YASASı TÜRKIYE’YE VE MERSIN’E İHANETTIR”   17:10   MESKİ İLE ASKİ ARASıNDA “BELEDIYE SU KARDEŞLIĞI PROTOKOLÜ” İMZALANDı   15:32   ALI MAHIR BAŞARıR’DAN TÜİK’E TEPKI   15:30   CHP MERSIN MILLETVEKILI TALAT DINÇER: "ESNAF BITERSE SOKAKLAR BITER, ÜRETIM BITER, UMUT BITER!"   15:29   TOROSLAR’DA ÇÖP EV, ÜÇÜNCÜ KEZ TEMIZLENDI!    15:26   CHP TARSUS İLÇE GENÇLIK KOLLARı TARAFıNDAN 2 TEMMUZ ANMA PROGRAMı DÜZENLENDI   09:40   KADıNLARı GÜÇLENDIREN ‘PAZARTESI BULUŞMALARı’ SÜRÜYOR    17:30   EMIRLER ORMAN PARKı PIKNIK ALANı’NDA ATEŞ YAKMAK YASAKLANDı   16:10   TARSUS BELEDIYESI’NDEN EMEKLILER GÜNÜ’NE ANLAMLı ETKINLIK   15:58   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN TEMIZ KENT VE SAĞLıKLı ÇEVRE İÇIN KESINTISIZ HIZMET   15:55   KıRATLı: “TÜRKIYE’DE EN ÇOK YATıRıMı MERSIN ALıYOR”  
 
     
   

Eski Eşini Sokak Ortasında 18 Yerinden Bıçakladı


Bursa’da Hasan G. isimli bir vatandaş, sokak ortasında eski eşi Özlem M.’yi 18 yerinden bıçaklayarak öldürmesinin ardından çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mahkemede verdiği savunma sırasında Hasan G., "Tasarlayarak yapmadım, amacım korkutmaktı" ifadelerini kullandı.

 

Tarih : 27 Ekim 2018 Cumartesi 12:13   Okunma : 2162

Geçtiğimiz salı günü meydana gelen olayda, Hasan G., işe gitmek için evinden çıkan Özlem M.'yi bir süre takip etti. Daha sonra belirlenemeyen bir nedenden dolayı eski eşiyle tartışmaya başladı. 

Tartışma sırasında cebinden çıkardığı bıçakla eski eşini 18 yerinden bıçaklayan Hasan G., eski eşinin çantasını alarak kaçtı. Hasan G.'nin kaçtığı anları güvenlik kameraları anbean kaydetti.

"NİSPET YAPAR GİBİ AYNI MAHALLEDE EV KİRALADILAR"

DHA'dan Berktuğ Öncü ve Muammer İrtem'in haberine göre, olayı araştıran Bursa Emniyet Müdürlüğü Cinayet Şube Ekipleri, Hasan G.'yi çarşamba günü Çınaraltı Mahallesi'nde yakaladı. 

Gözaltına alınan Hasan G., verdiği ifadede eski eşi Özlem M.'nin erkek arkadaşıyla beraber parasını yediklerini, nispet yapar gibi kendisinin oturduğu mahallede ev kiraladıklarını, bu nedenle de tartışıp cinayeti işlediğini itiraf etti.

"NE PİŞMAN OLACAĞIM, 10 MİLYON PARAMI YEDİLER"

Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Hasan G., gazetecilerin kendisine yönelttiği "Pişman mısınız?" sorusuna "Ne pişman olacağım, 10 milyon paramı yediler" cevabını verdi.

Mahkemeye çıkarılan Hasan G., yaptığı savunmasında "Tasarlayarak yapmadım. Olay aniden oldu. Korkutmak istemiştim. Amacım öldürmek değildi" ifadelerini kullandı.

Hasan G., mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA