19 Eylül 2025 Cuma

12:03   “MECLIS’TE YOK, MANŞETTE VAR!”   11:55   MANOLYA PARKı YEPYENI YÜZÜYLE AKDENIZ’E NEFES OLACAK!   11:47   YUMURTALıK’TA TARıMA TEKNOLOJIK DOKUNUŞ: ÇIFTÇILERE MAKINE VE TUZAK DESTEĞI   10:21   SILIFKE’NIN EN İŞLEK CADDESI YEPYENI ASFALTıYLA HAYAT BULDU   22:53   “FILISTIN KAN AĞLARKEN DOLMABAHÇE’DE TRUMP’ıN OĞLU ILE PAZARLıK YAPıYORLAR”   21:50   MANSUR YAVAŞ’TAN SERT TEPKI: “DÜŞÜNCEYI TUTUKLAYAMAZSıNıZ!”   21:42   MECLIS’TE AKADEMISYENLERDEN BARıŞ ÇAĞRıSı: “TORUNLARıMıZ İÇIN ÇÖZÜM ÜRETMELIYIZ”   21:22   BAŞKAN YıLDıZ’DAN SAĞLıKLı YAŞAM VE YEŞIL ULAŞıM MESAJı   20:54   MERSIN’DE HAREKETIN HAFTASı: SAHILDEN ZIRVEYE SAĞLıKLı YAŞAM RÜZGÂRı   20:33   MHP’DEN SERT TEMIZLIK: BAYRAMPAŞA OPERASYONUNDA GÖZALTıNA ALıNAN İKI İSIM PARTIDEN İHRAÇ EDILDI   15:08   YUMURTALıK’TA EĞITIMDE DEVRIM: ÜCRETSIZ LGS KURS MERKEZI AÇıLDı!   14:49   AKDENIZ’DE ATıKLA SAVAŞ 7/24 DEVAM EDIYOR: ÇÖP TAKSILERLE TEMIZLIKTE YENI DÖNEM!   14:38   “VATANDAŞ KIRAYA ÇALıŞıYOR”: GÜLCAN KıŞ’TAN BARıNMA KRIZI VE ENFLASYON GERÇEKLERINE SERT TEPKI   09:31   32 MERKEZDE ÜCRETSIZ EĞITIM, SOSYAL DESTEK VE GELECEĞE GÜVENLI ADıMLAR   22:32   BAŞKAN VAHAP SEÇER: “BU YATıRıM SADECE ALTYAPı DEĞIL, GELECEĞE ATıLAN IMZADıR”   15:29   TOROSLAR BELEDIYESINDEN ÇUKUROVA MAHALLESI’NE ESTETIK DOKUNUŞ   15:27   MEZITLI’DE AVRUPA HAREKETLILIK HAFTASı ETKINLIKLERI BAŞLADı   14:53   YENIŞEHIR BELEDIYESI “ÇÖP EV” NITELIĞINDEKI MESKENDEN BIR KAMYON ÇÖP ÇıKARDı   14:50   MERSIN’DE ANNE VAHŞETI   14:48   ALI MAHIR BAŞARıR: "SAYıN KıLıÇDAROĞLU ARTıK DAVALARıN BITTIĞINI, ÖNÜMÜZE BAKMAMıZ GEREKTIĞINI SÖYLEMELIDIR"  
 
     
   

Başkan Tarhan’dan Çat Kapı Ziyaret


Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ilçede bulunan vatandaşlara çat kapı ev ziyaretlerinden bulundu. Rastgele ziline bastığı evlerde, ev sahipleri yaşadıkları kısa bir şaşkınlığın ardından Başkan Tarhan ve eşi Sembol Tarhan’ı evlerine buyur ettiler.

 

Tarih : 1 Kasım 2018 Perşembe 16:23   Okunma : 1567

5 yılda gerçekleştirdiği 500’ü aşkın halk gününün yanı sıra bulunduğu her ortamda vatandaşla bütünleşmeye gayret gösteren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ilginç bir eyleme daha gerçekleştirdi. Eşi Sembol Tarhan’la birlikte daha önce hiçbir planlama yapılmadan gerçekleştirdiği ziyarette son derece ilginç bir olaya imza attı. Site bahçesine girişte eşi ile birlikte rastgele kat ve numara tespiti yapan Başkan Tarhan’ı karşısında gören ev sakinleri şaşkınlıklarını gizleyemedi.Yaşanan kısa şaşkınlığın ardından Başkan Tarhan’ı evine davet eden mahalle sakinleri bir süre sohbet etti. Renkli görüntülerin yaşandığı ziyaretlerde börek pişiren kadınlara yardım eden Sembol Tarhan, sacın başına geçerek, kadınların açtığı yufkayı tek tek pişirdi. Ev sahiplerine belediyeden herhangi bir taleplerinin olup olmadıklarını soran Başkan Tarhan ise misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

ZİL ÇALDI, KARŞILARINDA BAŞKAN TARHAN’I GÖRDÜLER

Zilin çalmasının ardından kapıyı açtıklarında karşılarında Başkan Tarhan’ı görmüş olmanın şaşkınlığını yaşadıklarını ifade eden ev sakinleri, “Biz başkanımızın vatandaşlarla bu tür sıcak ilişkiler içerisinde olduğunu duyuyorduk. Ancak daha önce hiç karşılaşmadık. Şimdi evimde oturuyor. Başka birisi anlatsa inanmazdım. Ama şimdi bizzat yaşadım ve gördüm. Üstelik komşularımız da bu ziyarete tanık oldular. Bu günü ömrüm boyunca unutabileceğimi sanmıyorum. Keşke haberimiz olsaydı da ona göre hazırlık yapsaydık ama böylesi çok büyük bir sürpriz oldu. Başkanımıza bize gösterdiği bu yakınlık ve ilgi nedeniyle sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” dediler.

HALKIN BELEDİYESİ OLACAĞIZ DEMİŞTİK

Belediye olarak klasik belediyecilik hizmetlerinin haricinde sosyal faaliyetlere de büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Tarhan, bu tür ziyaretler ile kendisine ulaşma imkânı bulamayan ailelere de bir araya gelme imkânı bulduklarını söyledi. Ziyaret ettikleri ev ve site ile ilgili hiçbir ön çalışma yapmadıklarının altını çizen Başkan Tarhan,  “Göreve gelirken, halkın bir başkanı olacak, Mezitli Belediyesi de halkın bir belediyesi olacak demiştik. Geride kalan 5 yılda vatandaşımıza halkçı belediye sunmuş olmanın gururunu yaşıyorum. Daha öncede yaptığımız gibi yanıma eşimi de alarak, evleri ziyaret ediyor, ev sahipleriyle hoş sohbetler etme şansı yakalıyoruz. Bizler her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya özen gösteriyoruz. Bu tür çat kapı mahalle ziyaretlerimizi devam ettireceğiz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  neşet, tarhan, ev, ziyaret

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA