2 Haziran 2026 Salı

20:46   İBB DAVASı’NDA 42’INCI GÜN... TUTUKLU ALPER AYDıN: “AK PARTI’YE DE CHP’YE DE IŞ YAPTıM, BEN REKLAMCıYıM"   20:43   ÖZGÜR ÖZEL’DEN "MUTLAK BUTLAN" KARARıNA TEPKI GÖSTEREN ESKI 221 VEKILE TEŞEKKÜR   20:42   DORUK MADEN IŞÇILERININ BEYPAZARı’NDA BEKLEYIŞI SÜRÜYOR... İŞÇILER, PERŞEMBE GÜNÜ YıLDıZLAR HOLDING ÖNÜNDE TOPLANACAK   20:39   TBMM BAŞKANLıĞı GÜNDEME ALDı: CHP GRUP TOPLANTıSı’NDA ÖZGÜR ÖZEL KONUŞACAK   10:15   CHP’DE HAREKETLI GÜN: ÖZGÜR ÖZEL DÜĞMEYE BASTı! OLAĞANÜSTÜ KURULTAY VE YENI MYK HAMLESI   10:10   TARSUS’TA BÜYÜK DEĞIŞIM! ALI SAMSA KARAMEHMET SPOR SALONU BAŞTAN AŞAĞı YENILENDI   05:39   HOPA’DAN KEMALPAŞA’YA DALGA DALGA YAYıLAN ÖFKE VE ÖZLEM: METIN LOKUMCU’NUN 15. YıLıNDA DIK DURUŞ!   04:59   ARDA GÜLER TARIH YAZDı! ŞAMPIYONLAR LIGI’NDE DEV ONUR: REAL MADRID’IN GENÇ YıLDıZı ZIRVEDE   23:03   DEVLER LIGI’NDE TARIHI GECE: ŞAMPIYONLAR LIGI KUPASı SAHIBINI BULDU!   22:17   İSTANBUL BAROSU’NDAN ’GEZI’ AÇıKLAMASı: "SEÇME VE SEÇILME HAKKıNı ORTADAN KALDıRMAYA KADAR VARDı!"   21:57   GEZI’NIN YıL DÖNÜMÜNDE TKP BEŞIKTAŞ’TA AÇıKLAMA YAPTı: "SAHTE HESAPLAŞMALARDAN KURTULMALıYıZ"   21:55   GEZI’NIN 13. YıLıNDA TAKSIM’DE AÇıKLAMA: GEZI, SADECE BIR PARK DEĞIL ADALET TALEBIDIR   21:49   TBMM’DE ÖZGÜR ÖZEL’IN BAŞKANLıĞıNDA MYK TOPLANTıSı... ZEYNEL EMRE: YARıNDAN ITIBAREN OLAĞANÜSTÜ KURULTAY IÇIN IMZA TOPLAMAYA BAŞLAYACAĞıZ   10:30   DILEK KAYA İMAMOĞLU’NDAN ANKARA MESAJı: ’ASLA YALNıZ DEĞILDIR!’   21:02   ANKARA’DA TARIHI GÜN! GÜVENPARK’TAN ANıTKABIR’E ON BINLERIN YÜRÜYÜŞÜNDE BARIKATLAR YıKıLDı: ÇELENK KRIZINE ÖZGÜR ÖZEL’DEN FLAŞ HAMLE!   20:46   AVRUPA’DAN ANKARA ÇıKıŞı! ÖZGÜR ÖZEL’E DESTEK VERDILER: ’SINDIRILMEYI REDDEDEN BIR ÜLKENIN SESI...’   18:35   SIYASET KULISLERINI SALLAYAN İDDIA: CHP SEÇIMLERE GIREMEME RISKIYLE KARŞı KARŞıYA! O TARIHE DIKKAT...   17:38   SIYASET ÇALKALANıYOR! ÖZGÜR ÖZEL’DEN MEYDANDA ŞOK SÖZLER: ’BU ERDOĞAN ILE MILLETIN MESELESIDIR!’   16:48   CHP GENEL MERKEZI’NDE DEPREM ETKISI: KEMAL KıLıÇDAROĞLU ’HELALLEŞME VE HESAPLAŞMA’ DIYEREK FITILI ATEŞLEDI! "KOYNUMDA BESLEDIĞIM..."   10:30   ESKI GENEL BAŞKANDAN ÖZGÜR ÖZEL İÇIN FLAŞ AÇıKLAMA: ’İNANCıM SONSUZ...’  
 
     
   

Mezitli’yi İnovasyon Ödülü Heyecanı Sardı


Ülkemizi uluslararası arenada temsil eden Mezitli’yi “Guangzhou Uluslararası Kentsel İnovasyon Ödülü” heyecanı sardı. Finalde Sidney, Newyork ve Milano gibi dünya kentleri ile yarışan Mezitli Belediyesi, dev kentler arasından sıyrılmanın hesabını yapıyor.

 

Tarih : 6 Kasım 2018 Salı 16:14   Okunma : 1668

2018 Guangzhou Uluslararası Kentsel İnovasyon Ödülü için 193 şehirden ve 66 ülke ve bölgeden yerel yönetimlerden 273 başvuru alındı.

Aralarında ISOCARP (Uluslararası Şehir ve Bölge Plancıları Birliği)’ın, UN-HABITAT (Birleşmiş Milletler İnsan Yerleşimleri Programı), Honkong Üniversitesi, Singapur Teknoloji ve Tasarım Üniversitesi, Buenos Aires Üniversitesi, Harvard Üniversitesi, Lincoln Enstitüsü gibi dünyaca saygın kurumlardan profesörler, üst düzey yöneticileri ve bilim adamları yer aldığı teknik komite 8-12 Eylül tarihleri arasında Endonezya'nın Surabaya kentinde toplandı ve aralarında dünya deklerinin de olduğu 15 şehri seçti.

MEZİTLİ ÇİN’DE ZAFER İÇİN YARIŞIYOR

6-8 Aralık tarihleri arasında Guangzhou'da gerçekleştirilecek olan Küresel Belediye Başkanları Forumu & 2018 Kentsel İnovasyon Konferansı ve Guangzhou Ödülü toplantısında Jüri kazanan 5 kentte karar verecek.

Türkiye saati ile 6 Aralık 2018 gün bitimine kadar online olarak yarışma için oylama işlemleri http://vote.guangzhouaward.org/EN/vote.aspx adresinden devam edecek.

Ayrıca, Organizasyon Komitesi’nin seçtiği 15 şehir arasından, internet üzerinden yapılan oylamada en çok oy alacak 5 belediye finalde yarışacak.

NASIL OY KULLANABİLİYORUZ?

Oy kullanımını artırarak Çin’de Türk Bayrağı’nı dalgalandırmak isteyen Mezitli Belediyesi #hayditürkiyehaydimezitli sloganıyla bir kampanya düzenledi. İnternet üzerinden http://vote.guangzhouaward.org/EN/vote.aspx adresine girilerek açılan sayfada oy verebilmek için Mezitli, Turkey seçeneği ile birlikte 2 projeye daha oy verme zorunluluğu var! Projeleri seçmek için her projenin altında bulunan ''vote'' yazılan kutucukları işaretleyip, sayfanın aşağısında bulunan ''submit'' tuşuna basılması gerekiyor. Her IP adresinden saatte en fazla 1 oy verilebiliyor.

"TÜRKİYE’NİN İSİMİN DÜNYA DEVLERİ ARASINDA ZAFERLE SÖYLETELİM"

Tüm Türkiye halkını, ülkemizi temsil eden Mezitli Belediyesi’ne oy vermeye davet eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan,  “Türkiye’nin ismini Çin’de tüm dünyadan belediyelerin içinde söyletelim. Kadınların Mezitli’de daha iyi şartlarda olması için hazırladığımız projenin bu denli büyümüş olması hepimizi onurlandırıyor. Ülkemizin bayrağının Çin’de dalgalandırılabilmesi için tüm halkımızı Mezitli’de destek vermeye ve oy kullanmaya davet ediyorum.” dedi.

Asıl amacın ödül değil kadınların hak ettiği değer alması olduğunun altını çizen Başkan Tarhan, “Burada tezgâh açan kadınlarımız ekonomik olarak daha güçlü oluyorlar. Kadınlarımız ekonomik olarak güçlenmedikçe ne siyasi ve toplumsal olarak daha güçlü olabilir ne de artık görmek istemediğimiz kadına şiddet ve cinayetin önüne geçilebilir. Kadınlarımız güçlenmedikçe Türkiye’de siyasi yönden de herhangi bir yere varmamız mümkün değil. Kadınlarımız artık daha dik ve güçlü duruyorlar” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA