17 Nisan 2026 Cuma

10:02   AKKUYU NÜKLEER SANTRALI’NDE ELEKTRIK ÜRETIMI İÇIN GERI SAYıM BAŞLADı   09:02   MERSIN’DE İKONIK BULUŞMA! COĞRAFI İŞARETLI KAN PORTAKALı GELENEKSEL TÜRK LOKUMUYLA HARMANLANDı: KADıN ELI DEĞINCE LEZZET İKIYE KATLANDı   22:30   İZMIR’DE ’MESLEK FABRIKASı’ HATTıNDA TANSIYON YÜKSEK: ’BIZI BINALARLA YıLDıRAMAZLAR!’   18:40   ’İSTANBUL DEPREMINDE ORAYA CESET TORBASı YETIŞMEZ!’ İBB DAVASıNDA TÜYLERI ÜRPERTEN SAVUNMA   18:30   OKULLARDA SILAHLı SALDıRı DEPREMI: İSTANBUL’DA ÖĞRENCILER SOKAKLARA DÖKÜLDÜ! "ÖLMEYE DEĞIL OKUMAYA GELDIK"   16:44   GÜLISTAN DOKU’NUN ANNESI BEDRIYE DOKU: KıZıMıN KEMIKLERINI ISTIYORUM   15:54   KESK VE EĞITIM SEN’DEN MEB ÖNÜNDE ÇAĞRı: "OKULLARıN GÜVENLIKLI HALE GETIRILMESINI ISTIYORUZ, ORTAK TALEP BUDUR"   15:52   SıNıR TANıMAYAN GAZETECILER’DEN SOSYAL MEDYA PLATFORMU X HAKKıNDA DEZENFORMASYON GEREKÇESIYLE YENI SUÇ DUYURUSU   15:47   CHP’LI VELI AĞBABA: "BU AKAN KANLARıN DA BU ÖĞRENCILERIMIZIN, BIR ÖĞRETMENIMIZIN DE SORUMLULUĞU MILLI EĞITIM BAKANı’NDADıR"   15:14   ADıYAMAN BALYANLıLAR DERNEĞI’NDEN OKULDA ŞIDDET TEPKISI: "OKULLAR SILAHıN DEĞIL, KALEMIN YUVASıDıR!"   15:07   EMEKLILERDEN EĞITIMDE ŞIDDETE SERT TEPKI: "OKULLARıMıZı ŞIDDET SARMALıNDAN KURTARıN!"   14:50   KAHRAMANMARAŞ’TAKI OKUL SALDıRıSıNDA YAŞAMıNı YITIRENLER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı   14:46   OKULLARDAKI SILAHLı SALDıRıLAR... EĞITIM-İŞ VE HÜRRIYETÇI EĞITIM SENDIKASı ÜYELERININ, SALDıRıLARı PROTESTO ETMEK IÇIN GÜVENPARK’A YÜRÜMESINE IZIN VERILMEDI   14:37   CHP’LI KORAL ÖMÜR’DEN ANKARA DÖNÜŞÜ AÇıKLAMA: "HODRI MEYDAN, TESLIM OLMAYACAĞıZ!"   12:29   BAŞKAN YıLDıZ SÖZÜNÜ TUTTU: TOROSLAR’ıN GENÇLERINE EĞITIM CAN SUYU!   11:40   TARSUS’UN 10 BIN YıLLıK SıRLARı BU KITAPTA TOPLANDı! KLEOPATRA’DAN ŞAHMERAN’A DEV ESER   10:50   MERSIN’DE BILIM PATLAMASı! MERCAN 100. YıL BILIM MERKEZI 200 BIN BARAJıNı AŞTı   10:15   AKDENIZ’IN KIMYA GÜCÜ ENGEL TANıMıYOR: İHRACAT %12 ARTıŞLA ŞAHLANDı, BAZı PAZARLARDA %1000’LIK SıÇRAMA YAŞANDı!   09:20   MERSIN’DE EZBER BOZAN PARK: "KEŞKE BURADA YATSAK DA HIÇ GITMESEK!"   09:15   CHP’DE DEV ‘SAHA’ HAREKÂTı BAŞLıYOR! ÖZGÜR ÖZEL TALIMATı VERDI: MAYıS AYıNDA HERKES SOKAKTA!  
 
     
   

Aziz Biricik’ten 10 Kasım mesajı: TÜRKİYE CUMHURİYETİ SONSUZA KADAR YAŞAYACAKTIR


CHP Akdeniz Belediye Başkan aday adayı Aziz Biricik, Türkiye Cumhuriyeti’nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirleriyle, devrim ve ilkelerinin ışığında sonsuza kadar yaşayacağını vurguladı.

 

Tarih : 10 Kasım 2018 Cumartesi 08:07   Okunma : 1309

Cumhuriyet Halk Partisi Akdeniz Belediye Başkan aday adayı Aziz Biricik,  Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Cumhuriyetin kurucusu Atatürk'ün tüm yaşamını Türk Milleti’nin özgürlüğüne ve bağımsızlığına adamış büyük bir devlet adamı ve büyük bir asker olduğuna vurgu yapan Biricik, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk; hayatı boyunca umutsuzluğa, yılgınlığa düşmemiş; imkansızlıklara boyun eğmemiş; silah arkadaşları ile birlikte, Kurtuluş Mücadelesi vermiştir. O, sadece vatan topraklarını kurtarmakla yetinmemiş, dünyadaki tüm mazlum milletlere de umut ışığı olmuştur.

Çağdaş, laik, aydın Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar yaşatmak hepimizin en büyük görevidir. Türkiye Cumhuriyeti, kurucusu Ulu Önder Atatürk’ü fikirleriyle, devrim ve ilkelerinin ışığında ebediyete kadar yaşayacaktır.

Türkiye Cumhuriyeti’ni binlerce yıllık zengin tarihi birikimimiz üzerine inşa eden, dahi asker ve büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü; ebediyete intikalinin 80. yıl dönümünde milletçe; saygı, minnet ve özlemle anıyoruz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  CHP, AKDENİZ, BELEDİYE, MECLİS ÜYESİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA