9 Temmuz 2025 Çarşamba

03:15   TERÖR ÖRGÜTÜ PKK LIDERI ABDULLAH ÖCALAN’ıN VIDEO MESAJı BEKLENIYOR   01:29   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK IFADE VERDI: ’İFTIRA AT, KURTUL’ DÜZENI KURULMUŞ DURUMDA   01:27   SÖZCÜ TV KARARTıLDı   22:52   ZEYDAN KARALAR TUTUKLANDı... TÜLAY HATIMOĞULLARı: ADANA’DA BELEDIYE BAŞKANıNı TUTSAK EDERSENIZ, DEMOKRATIK TÜRKIYE UMUDUNA GÖLGE DÜŞER   21:15   ZEYDAN KARALAR TUTUKLANDı   20:15   ADANALıLAR’DAN ZEYDAN KARALAR’A DESTEK IÇIN OTURMA EYLEMI   17:29   AİHM’DEN SELAHATTIN DEMIRTAŞ LEHINE HAK IHLALI KARARı... DEMIRTAŞ’ıN AVUKATLARı: "KARARıN EN ÖNEMLI TARAFı KOBANI DAVASıNDA VERILEN MAHKUMIYET KARARıNıN DAYANDıĞı DELILLERI BOŞA ÇıKARMASıDıR"   17:26   ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞI, MÜCAHIT BIRINCI HAKKıNDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU   17:24   ŞEHIT ÜMIT ÜZÜM’ÜN ABLASı: "BURADA AKP’LI KIMSEYI ISTEMIYORUM"   17:20   ERKAN BAŞ’TAN ÖZGÜR ÖZEL’E DAYANıŞMA ZIYARETI   15:43   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "GÜN; ORTAK AKıLLA, ORTAK VICDANLA, ORTAK MÜCADELEYLE BIR OLMA GÜNÜDÜR"   15:39   ŞEHIT CENAZESINDEYKEN IFADEYE ÇAĞRıLDıĞıNı ÖĞRENEN ÖZGÜR ÇELIK: “BU SÜREÇ İMAMOĞLU’NUN TUTUKLANMASıNDAN, ÖZGÜR ÖZEL’E AÇıLAN SORUŞTURMALARDAN BAĞıMSıZ DEĞIL”   15:37   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "AZIZ İHSAN AKTAŞ 388 IHALENIN 300’ÜNÜ KAMUDAN VE AK PARTILI BELEDIYELERDEN ALDı. BUNLARıN BIR TANESI IÇERIDE DEĞIL"   14:32   MURAT EMIR: "BU MILLET, SARAY SAVCıSı AKıN GÜRLEK’IN SICILINI DE ERDOĞAN’ıN KORKULARıNı DA UNUTMAYACAK"   14:31   İSTANBUL CUMHURIYET BAŞSAVCıLıĞı: CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK’IN IFADE VERMESI IÇIN POLISE TALIMAT VERILDI   14:27   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN “SıFıR ATıK” EĞITIMI   14:22   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN OTIZM AILE DANıŞMA MERKEZI, AILELERE DE REHBERLIK EDIYOR   10:39   MESKİ, AYDıNCıK İLÇESININ İÇME SUYU ALTYAPıSıNı YENILIYOR   10:34   EKREM İMAMOĞLU’NDAN GENÇLERE: “HAYALINIZDEKI TÜRKIYE’YI HEP BIRLIKTE INŞA EDECEĞIZ”   09:33    AKDENIZ’IN GURURU HATIP EMLEK, KICK BOKS’TA DÜNYA ŞAMPIYONASı’NA GIDIYOR  
 
     
   

MHP Erdemli Kadın Kolları İlk Toplantısını Gerçekleştirdi


Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları üç hafta önce gerçekleştirdiği seçimle yeni başkanını ve yönetimini belirledi. Seçimlerde ilçe kadın kolları başkanı Şeyma Dölek oldu. Yönetimini belirledikten sonra hız kesmeden çalışmalarına başlayan kadın kolları başkanı, 11 Kasım Pazar günü "Genişletilmiş Kahvaltılı İstişare Toplantısı" adı altında verdiği davette partili kadınları bir araya getirdi.

 

Tarih : 14 Kasım 2018 Çarşamba 13:56   Okunma : 1047

Toplantıya Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Toroslar Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Berrin Altıntaş olmak üzere partinin önde gelen yöneticileri katılım gösterdi.

Kahvaltı programında buluşan yöneticiler ve Erdemli'nin müstesna kadınları birlik-beraberlik mesajı verirken daima Erdemli için çalışacaklarını, yeni projelerle topluma fayda sağlayacaklarını bildirdi. Toplantıda konuşma yapan Kadın Kolları Başkanı Şeyma Dölek, birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını bildirirken Erdemli'yi ve Türkiye'yi bir adım öteye taşımak için ellerinden geleni yapacaklarına vurgu yaptı.

Göreve geldikleri günden beri Erdemli'nin tüm eksikleri konusunda ciddi çalışmalar gerçekleştirdiklerini bildiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kadınların aile hayatından tutunda toplum hayatına kadar her konuda ülke gelişimine katkıda bulunduğunu bildirdi.2019 yılına kadar Erdemli'nin alt yapı konusunda her türlü sorununu çözdüklerini bildiren Başkan Tollu, 2019 yılından itibaren de yer üstündeki hizmetlere hız vereceklerini bildirirken toplumun birlik ve beraberliğinin güçlenmesi noktasında her adımı bugün ki gibi atmaya devam edeceklerini ifade etti.

Toplantıda söz alarak birlik ve beraberlik konusuna değinen Toroslar Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, sağlıklı toplumların temel kaynağının, kadının toplum hayatına getirdiği yenilikler olduğunu bildirdi.

Türk kadınının cefakar ve fedakar yapısı ile toplumun birlik nişanesi olduğunu bildiren MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, toplumların temel taşının kadınlar olduğunu ifade etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA