27 Aralık 2025 Cumartesi

09:20   MERSIN’DE ALTYAPı VIZYONU: 2026 YATıRıMLARıYLA DAHA KONFORLU BIR ŞEHIR GELIYOR   21:39   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN SPORA TARIHI DESTEK: 260 KULÜP VE 294 SPORCUYA 20.7 MILYON TL!   17:22   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN REGAIP KANDILI’NDE GÖNÜLLERE DOKUNAN İKRAM: BINLERCE KANDIL SIMIDI VATANDAŞLARLA BULUŞTU   17:15   MERSIN’DEN TÜRKIYE’YE ÖRNEK: BÜYÜKŞEHIR’IN HıYAR FIDESI DESTEĞI HASADA DÖNÜŞTÜ   17:06   CHP GENÇLIK KOLLARı GENEL BAŞKANı AYDıN’DAN KYK BURSUYLA ‘TAVUK DÖNER’ HESABı: 47 TAVUK DÖNER DÜRÜM KAYıP   17:04   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: SAĞLıK HIZMETLERINDE KARA DÜZEN ÇALıŞAN KIM VARSA GÖZÜNÜN YAŞıNA BAKMıYORUZ   17:02   SURIYE’NIN HUMUS KENTINDE CAMIDE PATLAMA: 5 ÖLÜ, 21 YARALı   14:59   LEYLA ZANA’YA YÖNELIK HAKARETLERE ILIŞKIN 116 ÖRGÜTTEN SUÇ DUYURUSU   14:57   CHP’LI AKDOĞAN, AİHM’IN İMAMOĞLU DOSYASıYLA ILGILI KARARıNı DEĞERLENDIRDI: AİHM, AYM KARARıNA UYMAYANLARıN TÜRKIYE CUMHURIYETI’NI DINGO’NUN AHıRı GIBI YÖNETEMEYECEKLERINI SÖYLÜYOR"   09:20   MERSIN’DE KıRSALA ŞEHIR KONFORU: ESENLI–HEBILLI YOLU YENILENDI   23:29   MERSIN, KADıN SINEMASıNıN BAŞKENTI OLDU: UÇAN SÜPÜRGE FESTIVALI 2. KEZ ŞEHIRDE   21:05   MEZITLI’DE YENI YıL COŞKUSU: DEMOKRASI MEYDANı 5 GÜN BOYUNCA FESTIVAL ALANıNA DÖNÜŞÜYOR   18:21   CHP’DEN 2026 YOL HARITASı: HÜKÜMET PROGRAMı, MITINGLER VE YARGı SÜRECI HAZıRLıKLARı   17:59   CHP SÖZCÜSÜ ZEYNEL EMRE: “KAYYUM AYıBı DERHAL SON BULMALı, TOPLUM SAMIMI ADıM BEKLIYOR”   15:36   MERSIN’DE 30 BINI AŞAN VATANDAŞ MOBIL KUAFÖRLE YENILENDI!   15:29   YENIŞEHIR’DE “DIYABETI TANı, SAĞLıĞıNı KORU” PANELI DÜZENLENDI   15:27   BAŞKAN BOLTAÇ AKGEDIK ANASıNıFı’Nı ZIYARET ETTI   15:25   TOROSLAR ZABıTASı YENI YıL ÖNCESI DENETIMLERINI ARTıRDı   15:19   AYM, TCK’NıN “KAMU GÖREVLISINE HAKARET”TE DAHA AĞıR CEZA ÖNGÖREN DÜZENLEMENIN IPTALI ISTEMINI REDDETTI   15:18   SADETTIN SARAN ADLI KONTROLLE SERBEST BıRAKıLDı  
 
     
   

Başkan Turgut, Narenciye İşçileriyle Bir Araya Geldi


Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, soğuk kış günlerinde sabahın erken saatlerinden itibaren tezgâhlarının başında olan narenciye işçilerini ziyaret ederek, kolaylıklar diledi.

 

Tarih : 16 Kasım 2018 Cuma 17:36   Okunma : 1401

Kent genelinde gerçekleştirdiği ziyaretler ve toplantılarla vatandaşların beğenisini toplayan ve halkın içinde olmaktan mutlu olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, bu ziyaretlerinden bir tanesini de limon tezgâhlarında çalışan işçilere gerçekleştirdi.

Çalışanlarla sohbet eden Başkan Turgut, ‘Narenciye işçilerimizin limon üzerinde büyük bir emeği ve alın teri var. Her zaman işçi ve emekçi vatandaşlarımızın yanındayız. İnşallah fiyatlar iyi giderde hem üreticimiz hem de işçilerimiz verimli bir sezon geçirir’ dedi.

‘ÇOCUKLARIMIZ ARTIK TARLALARDA ÜŞÜMEYECEK’

Silifke Belediyesi tarafından Sayağzı Mahallesinde yapımına başlanılan Gündüz Bakım Evi (Kreş)’nin inşaat çalışmalarının da hızla ilerlediğini belirten Başkan Mustafa Turgut, ‘Hem tarlada çalışan kadınlar hem de mahalle sakinleri tarafından merakla beklenen Belediye Kreşinin yapımı, vatandaşlarımız tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Soğuk bir kış günü, sabahın beşinde, tarım işçisi kadınlarımızın sırtlarında bebekleri, kucaklarında çocuklarıyla işçi servisi beklediklerini gördüğümden beri, onlar için bir şey yapmalıyız demiştim. İnşallah bu sorunu çözmek için ilk adımı atıyoruz. Artık annelerimizin aklı evde kalmayacak, çocuklarımız tarlalarda üşümeyecek’ dedi.

‘BEREKETLİ BİR HASAT SEZONU DİLİYORUM’

Hasat sezonunun tüm çiftçilere bereket ve bolluk getirmesini dileyen Başkan Mustafa Turgut, ‘İnşallah hem üreticilerimiz hem de çalışanlarımız bu hasat sezonundan memnun kalırlar. Köylü ve çiftçimizin alın terlerinin tam karşılığını alabilmeleri, ürünlerini gerçek anlamda değerlendirebilmeleri için mücadelemiz sonuna kadar sürecek. Narenciye ilçemiz için önemli bir üründür. Narenciye işçilerimizin çalışma şartlarını ve yapmış oldukları işin kıymetini çok iyi biliyoruz. Sabahın erken saatlerinde kalkarak tarlalarına ve tezgâhlarına geliyorlar. Sık sık farklı mahallelerimizde çalışan narenciye üreticilerimizi ve çalışanlarımızı ziyaret ediyor, taleplerini ve sıkıntılarını dinliyoruz. Bu sayede belediyemize ve bizlerin yanına gelmekte zorluk yaşayan işçilerimizi de dinlemiş ve görmüş oluyoruz. Üreticilerimize ve çalışanlarımıza kolaylıklar diliyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA