29 Mart 2024 Cuma

18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI  
 
     
   

“Tarsus ile ilgili bir hayalim var”


Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus Belediye Başkanı Aday Adaylığını açıklayan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Vedat Günyar, Tarsus için yapacaklarını Mersinerji Gazetesi’ne anlattı. Tarsus için bir hayali olduğunu ifade eden Günyar, inanan yüzleri asla mahcup etmeyeceğini söyledi.

 

Tarih : 19 Kasım 2018 Pazartesi 22:21   Okunma : 1475

Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus Belediye Başkanı Aday Adaylığını açıklayan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı  Op.Dr. Vedat Günyar, Tarsus için yapacaklarını Mersinerji  Gazetesi’ne anlattı. Tarsus için bir hayali olduğunu ifade eden Günyar, inanan yüzleri asla mahcup etmeyeceğini söyledi.

30 yıldır Tarsus’ta yaşadığını ve öldüğünde de mezarının Tarsus’ta olacağını ifade eden Op.Dr. Günyar, “Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak 30 yıldır Şehrimize hizmet etmekteyim 25 binin üzerinde canımızın dünyaya gelmesine vesile oldum Tarsus'ta giremeyeceğim ev yatamayacağım köy yoktur ,Ben Tarsus'ta doğmadım ancak Tarsus'ta yaşamayı tercih ettim,evlatlarıma Vasiyetim Ben Tarsusta ölmek istiyorum” dedi.

Aday adaylığı hakkında sorularımızı yanıtlayan Günyar, siyasete giriş nedeni şöyle yorumladı:

“Neden siyaset ,hani Martin Luther King'in Lincoln Anıtı önünde 1963'te yaptığı tarihi bir konuşma vardır  I have a been ile başlar bir hayalim var Evet benim Tarsus'ta bir hayalim var başta dünyaya gelmesine vesile olduğum gençlerin gelecekteki yıllarına da güzel bir hayat katmak istiyorum Bu vesile ile Belediye Başkanlığı düşünüyorum belediye başkanı olmak istiyorum ve bunu çok çok iyi yapacağımı biliyorum” diye konuştu.

Günyar, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu bağlamda 2010 yılında önce bir örgüt terbiyesi almam gerekiyordu benim, ben tanınan bir hekimim ,bilinen bir hekimim ama benim bir örgüt terbiyesi almam gerekiyordu oradaki toprağı ,tozu bedenimde hissetmem gerekiyordu, yapıyı  Bilmem gerekiyordu. halkı biliyorum sokağı biliyorum, Atatürk'ü Biliyorum ,ilkelerimizi biliyorum, partimizin ilkelerini biliyorum ama Partiyi yeteri kadar örgütsel yapı olarak tanımıyorum.

 Bu bağlamda 2010 yılında bir dönem ilçe başkanlığı yaptım ve o dönem benim hayatımdaki en onurlu dönemdir , çok tecrübe yaşadım, siyaseti  tanıdım farklı bir dünya olduğunu gördüm. Çünkü çok tanınabiliyorsunuz çok biliniyorsunuz ancak siyaseti bilmezseniz bir yerde başarılı olma şansınız son derece zayıf ,bunun içinde örgüt terbiyesi aldıktan sonra ve o dönemde sayın genel başkanımız Kılıçdaroğlu'na verdiğimiz bir söz Vardı bizim, iki söz verdik Aslında birincisi 2007 yılında 3. olan partimizi birinci parti yapmaktı ,örgütteki arkadaşlarım ile beraber  canla başla çalışarak Tarsus'un desteğini alarak Tarsus'u birleştirerek o dönemde oylarımızı %53,3 artırarak birinci parti yaptık ve Genel Başkanımıza bunu bizzat arz ettik.

ikinci bir sözümüz daha vardı bizim belediyeyi  vermekti, partimize belediyeyi  kazandırmakdı, Bu bağlamda bu dönemde yola öyle çıktık ne yaptık bir taban çalışması yaptık. Ben istiyorum Ancak halk istiyor mu partimiz ne durumda Bu bağlamda önce 1989'dan itibaren bunu Milat kabul ediyorum. Çünkü ben 1989 yılında Tarsus'a  ayak bastım ve partimize hizmet eden hayatta olan olmayan yönetim bazında görev almış ilçe başkanları belediye başkanları belediye başkan adayları milletvekilleri milletvekili aday adayları tüm yöneticiler tek tek arandı ve bizzat ziyaret edilerek bir tabanımızı güçlendirmemiz gerekiyordu. biz partimizi bir gemiye benzetirsek önce gemimizi tamir etmemiz gerekiyor ve geldiğimiz nokta şu oldu, siz belediye başkan adayı olursanız biz bu partiye gönül vermiş olanlar daha önce Kavga ettiğimiz kişilerle bile kol kola girip bu başarıya imza atmak istiyoruz dediler tabanımız dan aldığımız destek ile tüm seçilmişleri ziyaret etmemiz gerekiyordu, bu 9 aylık bir çalışmadır teke tek bir çalışmadır Ben bütün seçilmişlere Muhtarlara sivil toplum örgütlerine işadamlarına tek tek ziyarette bulundum ve Dr Vedat günyar'ı  herkes biliyor Tarsus'ta ancak Vedat Günyar kimdir bir başkanlık yapacak vasfı var mıdır Başkan olabilir mi meslekte yaptığı başarıyı Tarsus'u  yönetirken yapabilirmi.

Bunu yaşantımla anlattım emekten gelen biriyim tütün tarlasında doğdum gözlerimi orada açtım 10 yaşına kadar Tarlalarda büyüdüm İlkokulu'na 5 yaşında girdim ilkokul 2. Sınıfta okul başkanı oldum ve okul bitinceye kadar da okul başkanıydım .Bu benim idareci vasfının olabileceğini gösteren en somut örnektir tırnaklarımda hayatın zahmeti ve zorluğu var çünkü tırnağımla kazıyarak geldim ben bir yerlere bir destekle değil kendi emeğimle geldim bir yerlere makam ve mertebe olarak büyüdüm Ama insanlık olarak da mütevaziliğim  hep büyüdü büyüdü büyüdü, Allah kısmet ederse Tarsus'a Belediye Başkanı olursam, köylerde bir söz verdim ayda bir veya iki gün köylerimizde kalacağımı onlarla beraber yatıp kalkacağımı  ve problemleri yerinde çözeceğimizi  onlara ifade ettim.

Geldiğimiz noktada gerek partimizden Gerek de halktan gerekse iş adamlarından çok olumlu geri dönüşler aldım ve biz de evet Biz hazırız tabanımız hazır halk hazır diyerek belediye başkanlığı için Ya Allah Ya Bismillah diyerek yola çıktık ve ekim 13 de Belediye Başkanlığı aday adaylığımı evimizin önünde ilçe binamızın önünde geniş halk katılımı ile aday adaylığımızı açıkladık ve çalışmalarımıza devam ediyoruz devam edeceğiz amacımız aday olmak değil belediye başkanı olmak ve uzun yıllar Tarsus'ta ihmal edilmiş olan yapıyı tekrar tesis edip Tarsusu CHP kazandırmak Bu bağlamda Büyükşehiride buradan desteklerle kazandırarak genel merkeze hediye etmektir dedi.

Paylaş :
Etiketler :  CHP, VEDAT GÜNYAR, ALİ İLK, TARSUS BELEDİYE BAŞKANI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA