24 Nisan 2024 Çarşamba

11:01   MERKEZ BANKASI: KONUT FİYAT ENDEKSİ ŞUBATTA YÜZDE 2,2 ARTTI. İSTANBUL`DA ORTALAMA METREKARE FİYATI 45 BİN 420 TL OLDU   10:05   MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI: “FIRAT KALKANI BÖLGESİNDE 4PKK/YPG`Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   09:14   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VAHAP SEÇER ULUSLARARASI MERSİN ÇOCUK FESTİVALİNE KATILDI   22:50   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL: "ERKEN SEÇİMİ MİLLET İSTEMEDEN BEN İSTEMEYECEĞİM"   22:28   BAHÇELİ`NİN ``DEM PARTİ KAPATILSIN`` AÇIKLAMASI.. ADALET BAKANI TUNÇ: “DEM PARTİ DE TERÖRÜ DESTEKLEYEN FAALİYETLERDE BULUNURSA KAÇINILMAZ OLUR``   22:14   FATİH ERBAKAN: "AKP`YE BİZ KAYBETTİRMEDİK, BAZI YERLERDE MHP KAYBETTİRDİ"   21:55   ERDOĞAN İLE ÖZGÜR ÖZEL`İN BAŞ BAŞA GÖRÜŞME ÖNCESİ İLK TEMASI... CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ EMİR: "SICAK BİR SOHBETTİ"   20:14   TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMALARINA İZİN VERİLMEMESİ... BAKAN YERLİKAYA: "YASAK YOK, KISITLAMA VAR"   19:21   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, 10. CUMHURBAŞKANI AHMET NECDET SEZER`E `TEŞEKKÜR" ZİYARETİ   18:45   ERDOĞAN, HASAN KILIÇ`IN CENAZE TÖRENİNE KATILDI   18:14   İSTANBUL VALİSİ GÜL`ÜN YASAK KARARINI AÇIKLADIĞI TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMASINA MAKAMINA OTURAN ÇOCUK İZİN VERDİ   17:23   ALMANYA CUMHURBAŞKANI STEİNMEİER, GAZİANTEP`TE GAZİKENT İLKOKULU`NU ZİYARET ETTİ   16:48   TBMM GENEL KURULU ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... CEMAL ENGİNYURT: "ATATÜRK`ÜN YOLUNDA GİTMEKTEN ONUR DUYACAĞIZ``   16:42   TBMM, ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... ERHAN USTA: PARLAMENTER SİSTEME DÖNÜŞÜN YENİ ANAYASA İÇİN ÖNEMLİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ. BU YÖNDE ATILACAK ADIMLARA DESTEK OLACAĞIZ   16:33   ÖZEL`DEN ERDOĞAN`IN ANAYASA ÇAĞRISINA YANIT: "BİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORSANIZ ÖNCE MEVCUDUNA UYUN DA ONU GÖRELİM``   16:13   CHP`DEN 1 MAYIS YASAĞINA TEPKİ... GAMZE TAŞCIER: "1 MAYIS TAKSİM`DİR, TAKSİM 1 MAYIS`TIR"   15:42   ERDOĞAN TOPRAK: "ÇOCUK İSTİSMARININ YAYGINLAŞTIĞI TABLOYU TÜRKİYE VE ÇOCUKLARIMIZ HİÇ HAK ETMİYOR"   15:32   VAHAP SEÇER, 23 NİSAN DOLAYISIYLA KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI    15:14   AYM KARARINA RAĞMEN TAKSİM 1 MAYIS`A KAPALI   14:51   İMAMOĞLU, 23 NİSAN`DA KOLTUĞUNU 9 YAŞINDAKİ METLİ`YE DEVRETTİ: “BAŞKANLIK KOLTUĞU KİMSEYE AİT DEĞİL, MİLLETE AİT”  
 
     
   

20 bin üye bin 300 hediye


Mersin’in indirim sağlayan tek kartı olma özelliği taşıyan Mezitli Kart, avantajlarının yanında her ay üyelerine kazandırdığı hediyelerle de sevindirmeye devam ediyor. Yıl boyu kullanıcılarına çeşitli avantajlar sunan Mezitli Kart’ın üye sayısı 20 bini aştı.

 

Tarih : 24 Kasım 2018 Cumartesi 09:14   Okunma : 1111

Mezitli Belediyesi’nin vatandaşların hizmetine sunduğu Mezitli Kart, kullanıcılarının sayısı 20 bini aştı. 20 bininci üyesine özel bir hastanede tam sağlık taraması ve belediyenin kurslarından herhangi birisine bir yıl boyunca ücretsiz katılım veren Mezitli Kart, bugüne kadar üyeleri arasında yaptığı çekilişle bin 300 hediye dağıttı.Mersin’in indirim sağlayan tek kartı olma özelliği taşıyan Mezitli Kart, avantajlarının yanında her ay üyelerine kazandırdığı hediyelerle de sevindirmeye devam ediyor. Yıl boyu kullanıcılarına çeşitli avantajlar sunan Mezitli Kart’ın üye sayısı 20 bini aştı.

MEZİTLİ KART KENDİMİ ÖZEL HİSSETTİRİYOR

20 bininci Mezitli Kart üyesi olan üniversite öğrencisi Dicle Bahar Emir, Mezitli Belediyesi tarafından ilçenin en önemli hastanelerinden birisi olan City Hospital tarafından tam sağlık taraması ve belediyenin kurslarından herhangi birisine bir yıl boyunca ücretsiz katılım hediyesi verildi. Ödülünü almak için Mezitli Belediyesi içerisinde bulunan Mezitli Kart ofisine gelen Emir, şaşkınlığını gizleyemedi.

Sayısız avantaj sağlayan Mezitli Kart sahibi olmak için başvuru yapan 20 bininci kişi olmasının kendisi için sürpriz olduğunu ifade eden talihli Emir, “Kendimi özel hissettiren Mezitli Kart’ın böyle özel bir üyesi olmak beni çok mutlu etti. Üstelik benim için çok değerli olan hediyelere de sahip oldum. Başta Başkanımız Neşet Tarhan olmak üzere bu imkânları sağlayan herkese teşekkür ederim” dedi.

BİN 300 HEDİYE DAĞITILDI

Üye sayısı 20 bini aşan Mezitli Kart, kura sonucu belirlediği üyelerine dağıttığı hediye sayısı bin 300’ü aştı. Üyeleri arasında yapılan çekilişte, bisikletten sağlık paketine, lüks bir yemekten USB belleğe, aktivite olanaklarından sinema biletine kadar onlarca hediye şanslı kişilerle buluştu.Ekonomik avantajların yanı sıra sosyal projelere de destek veren Mezitli Kart, gıda yardımı, kütüphaneye kitap toplama kampanyası, sokak hayvanlarına mama bağışı kampanyası, kız öğrencilere eğitim yardımı yapılmasını sağladı. Öte yandan Mezitli Kart, Mezitli’nin Filizleri projesi, Süper Bir Gün etkinlikleri, balkon süsleme etkinlikleri, engelliler için yapılan etkinlikler gibi çok sayıda sosyal projede de yer aldı.

MERSİN’İN TEK AVANTAJ KARTI

Mezitli Kart ile ilgili açıklama yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli Kart’ın vatandaşlar tarafından sevilmesinde yapılan kampanya ve etkinliklerin önemli olduğunu ifade ederek, “Büyük avantajlar sağlayan Mersin’in tek karttı olan Mezitli Kart büyümeye devam ediyor. Her ay 250 üye firma tarafından kart sahiplerine hediyeler veriliyor. Kart üyelerimiz belediyemizin imkânlarından indirimli olarak yararlanıyorlar. Sadece Mezitli’den değil, Mersin’in her yerinden üye olan vatandaşlarımız var. Bu denli büyümesi ve sahiplenilmesi belediyemiz için gurur verici bir durum” dedi.

ÜNİVERSİTELERDE DERS OLDU

Mezitli Kart’ı birçok belediyenin örnek aldığını belirten Başkan Tarhan, Mezitli Kart’ın üniversitelerde araştırma konusu olduğunu ve pek çok belediyenin bu kart uygulamasına başlandığını dile getirdi. Mezitli Kart’ın düzenlediği sosyal kampanyalarla önemli bir görev üstlendiğini de vurgulayan Başkan Tarhan, “Mezitli Kart ayrıcalığını tüm Mersinliler ve Mezitlililer yaşıyor, çünkü bu karta sahip olan vatandaşlarımız sağlık sektörü, süpermarketler, alışveriş merkezleri ve çeşitli iş yerlerinde belirli oranda indirimden yararlanıyorlar. Kartımız ekonomik yönden fayda sağlarken, aidiyet duygusu da yaratıyor. Mezitlili olmanın ayrıcalıklı olduğunu bu kartımız göstermiş oluyor” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  MEZİTLİ BELEDİYESİ, NEŞET TARHAN, MEZİTLİ KART, TAŞ MEKTEP, DAVULTEPE

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA