25 Şubat 2026 Çarşamba

22:05   MERSIN’DE ENGEL TANıMAYAN UÇUŞ: ÖZEL ÇOCUKLAR BULUTLARA DOKUNDU!   22:02   MILLI EĞITIM BAKANı YUSUF TEKIN’E SERT TEPKI: "ANAYASA’Yı İHLAL EDIYOR, İSTIFA ETMELI!"   16:27   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAYı’NDA USULSÜZLÜK IDDIASıYLA AÇıLAN DAVA, İBB DAVASı ILE BIRLEŞTIRILMEYECEK   16:26   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “MILLI PARKLARı GIDERAYAK 49 VE 99 YıLLıĞıNA KIRALAMAK IÇIN KANUN TEKLIFI GETIRMIŞLER”   16:25   ULUSLARARASı AF ÖRGÜTÜ TÜRKIYE: "RUSYA’NıN SALDıRıLARıNıN SIVILLER ÜZERINDEKI YıKıCı ETKISININ SÜRÜYOR; ULUSLARARASı TOPLUM, ADALET VE HESAP VEREBILIRLIK KONUSUNDA KARARLı OLMALı"   16:25   MAHKEME KARARı ISTINAFTAN DÖNDÜ, GAZETECI ORHAN BURSALı BERAAT ETTI   15:01   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL, SAADET PARTISI IFTARıNA YÖNELIK ELEŞTIRILERI YANıTLADı: "O MASADAN DÜŞMANLıK ÇıKARANLAR TARIHE GÖMÜLECEK"   14:59   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı HATIMOĞULLARı: SAYıN BAHÇELI’NIN İMRALı VE SAYıN ÖCALAN IÇIN ÖZEL STATÜ VURGUSU SON DERECE ÖNEMLI BIR VURGUDUR   14:57   “AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASı” 17’INCI GÜNÜNDE TUTUKLU SANıKLARıN AVUKATLARıNıN BEYANLARıYLA DEVAM EDIYOR   14:51   İYİ PARTI’LI AYYÜCE TÜRKEŞ TAŞ: "ÖCALAN’ıN STATÜSÜ GAYET NET VE BELLIDIR. KENDISI 55 BIN KIŞININ KATILI, HAIN BIR TERÖRIST BAŞıDıR"   14:50   MHP GRUP TOPLANTıSı... BAHÇELI: "TERÖRSÜZ TÜRKIYE HEDEFININ ICRASıNDA PKK’NıN KURUCU ÖNDERININ BÜYÜK BIR DAHLI VE PAYı VARDıR. BU ÇAĞRı AYNı ŞEKILDE KCK’Yı DA BAĞLAMAKTADıR"   09:30   MERSIN’DE KADıNLARıN    09:25   "SIYASETIN KALBI 2 MART’TA CHP’DE ATACAK: ÖZGÜR ÖZEL 18 MADDELIK ’KURTULUŞ REÇETESINI’ AÇıKLıYOR!"   01:01    AYDıNCıK’TA GÖNÜL SOFRALARı KURULDU! BAŞKAN SEÇER: “BIZIM GECEMIZ GÜNDÜZÜMÜZ SIZSINIZ”   22:15   KADIKÖY’DE 90+ DRAMI: FENERBAHÇE’YE KASıMPAŞA ŞOKU! ASENSIO ATTı, ALLEVINAH YıKTı...   17:59   MERSIN VE DIYARBAKıR ARASıNDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ: DİTAV’DAN DEV ÇıKARTMA!   17:54   TARSUS TEK YÜREK! BAŞKAN BOLTAÇ SEL BÖLGESINDEN SESLENDI: "AFETIN SIYASETI OLMAZ, YARALARı BIRLIKTE SARACAĞıZ"   17:01   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAYı’NDA USULSÜZLÜK IDDIASıYLA AÇıLAN DAVANıN, 9 MART’TA GÖRÜLECEK İBB DAVASı ILE BIRLEŞTIRILMESI ISTENDI   17:01   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAY DAVASı… LÜTFÜ SAVAŞ’ıN AVUKATı ÜREGEN: "GERÇEKLER ELBETTE AÇıĞA ÇıKACAKTıR"   17:01   GAZETECI ALICAN ULUDAĞ’ıN TUTUKLULUĞUNA ITIRAZ EDILDI  
 
     
   

Büyükşehir’den Klikya Neir Derneği’ne 1 Milyon TL’lik Yatırım


Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Kilikya Nehir Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği arasında protokol imzalandı. İmzalanan protokol ile Büyükşehir Belediyesi, Kilikya Nehir Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği’ne 1 milyon TL’lik maddi destek sağladı.

 

Tarih : 14 Aralık 2018 Cuma 16:24   Okunma : 738

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın makamında gerçekleştirilen protokol törenine, Kilikya Nehir Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Ahmet Özuğurlu ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Başkan Kocamaz ile Özuğurlu arasında imzalanan protokol kapsamında derneğe 1 milyon TL’lik maddi yardım yapıldı. Yapılan maddi yardım,  Mersin’de yaşayan Arap- Alevi nüfusunun kültürünü araştıran ve kültürün devamının sağlanması üzerine çalışmalar sürdüren dernek tarafından yaptırılan ve inşaat çalışmaları devam eden Kilikya Nehir Kültür Merkezi’nin yapımında kullanılacak. 1 Milyon TL’lik maddi yardım ile Akdeniz İlçesi Cumhuriyet mahallesinde yapımı devam eden merkezin kaba inşaatının tamamlanması bekleniyor.

“HERKESİ AYNI SICAKLIKTA KUCAKLAMAK BİZİM HİZMET ANLAYIŞIMIZDA VAR”

Protokol töreninde konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz yapılan bu yardımların ülkenin birliği, beraberliği ve bütünlüğü açısından önemli olduğunu ifade ederek, “Biz olaya ülkenin birliği, beraberliği ve bütünlüğü açısından bakıyoruz. Anayasamızda bu sınırlar içerisinde yaşayan herkes eşit. Bizler de görüşü, inancı, etnik kimliği, doğum yeri ne olursa olsun herkesi aynı sıcaklıkla kucaklamamız gerektiğini biliyoruz. Çünkü bizim hizmet anlayışımızda bu var” şeklinde konuştu.

Yapılan fiziki hizmetlerin yanı sıra kentte huzur, barış ve kardeşlik ortamının sağlanmasının da önemli olduğunu söyleyen Başkan Kocamaz, “Elbette kentin mahalli müşterek ihtiyaçlarını karşılamak, eksiklerimizi gidermek için mücadele edeceğiz ve çalışacağız ama bunlar tek başına yetmez. Hepsinden önemlisi huzur, barış, kardeşlik ortamını sağlamak. Herkesi ortak bir payda etrafından toplayabilmek ve siyasi düşüncelerden uzak bir şekilde birleştirmek gerekiyor. Bizler de buna Mersinlilik ruhu diyoruz” dedi.

“BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR PROTOKOL”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a teşekkürlerini sunan Kilikya Nehir Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Ahmet Özuğurlu, “Sayın Başkanımla beraber bugün bizler için çok önemli olan bir protokole imza attık. Bizler gibi daha önce başka derneklere de yardım etti. Allah razı olsun” dedi.

İmzalanan protokol sonrasında birbirlerini tebrik eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Kilikya Nehir Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Ahmet Özuğurlu ile yönetim kurulu üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA