2 Temmuz 2025 Çarşamba

13:54   CHP YENIŞEHIR İLÇE BAŞKANı TOPRAK ÇALıŞKAN’DAN 2 TEMMUZ SIVAS KATLIAMı ANMA MESAJı   13:48   TOROSLAR’DA EMEKLILERE SOHBET EVI GELIYOR   13:45   PARIS TRABZONLULAR DERNEĞINDEN BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT’E TEŞEKKÜR ZIYARETI    10:25   GÜLCAN KıŞ’TAN YANGıN ÇıKıŞı: “ORMAN YOKSA HAYAT YOK, BU VURDUMDUYMAZLıĞA ARTıK YETER!”   09:02   MERSIN İLE ÇIN’IN XıNıNG KENTI ARASıNDA ‘KARDEŞ ŞEHIR PROTOKOLÜ’ İMZALANDı   08:55   ADANA VE MERSIN’DEN ADıYAMAN’A VEFA   22:29   MERSIN OSB’YE ÇINLI HEYETTEN ÖVGÜ    17:40   UYSAL: BU TOPRAKLAR SADECE ARSA DEĞIL, ALıN TERIDIR   16:33   TARSUS BELEDIYESI TEMMUZ AYı OLAĞAN MECLIS TOPLANTıSı GERÇEKLEŞTI   14:20   OSMANGAZI KÖPRÜSÜ İLE 1,5 SAATLIK KÖRFEZ GEÇIŞI 6 DAKIKAYA DÜŞTÜ   13:34   MEZITLI TOKİ’DE HAK SAHIPLERI EVLERINE KAVUŞTU   12:45   MERSIN’IN DENIZI ALARM VERIYOR! CHP’LI GÜLCAN KıŞ’TAN BAKANLıĞA KIRLILIK TEPKISI VE SORU ÖNERGESI   12:20    TOROSLAR’DA ÇÖP KONTEYNERLERI YERINDE YıKANARAK DEZENFEKTE EDILIYOR   10:10   YUMURTALıK BELEDIYESI’NDE ÖNCELIK INSAN SAĞLıĞı   09:59   EDIZ ÜN: "MıSıR ITHALATı DURDURULMAZSA ÜRETICI EZILIR, TÜRKIYE KAYBEDER"   09:50   JETLID’DEN ÜST DÜZEY ATAMA   09:40   BÜYÜKŞEHIR, GEÇMIŞI GÜNÜMÜZE TAŞıYAN KÜLTÜR ROTASıNı TOROSLAR’DA SÜRDÜRDÜ   09:30   ADANA PTT’DE UCUBE UYGULAMA: “TAŞERONUN TAŞERONU!”   09:20   MERCAN BILIM MERKEZI ÖĞRETMENLERI AĞıRLADı   20:29   VAHAP SEÇER: VATANDAŞıN DERDI GEÇIM, PARTI IÇI TARTıŞMALAR DEĞIL  
 
     
   

’Bu Kente Refah Ve Huzur Getirmek İçin Belediye Başkanı Olmak İstiyorum’


CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, "Bu kente refah ve huzur getirmek için belediye başkanı olmak istiyorum. Bu kentte fakirliği, fukaralığı, garipliği ortadan kaldırmak için belediye başkanı olmak istiyorum. Bu kentte ayrımcılığı, şiddeti ortadan kaldırmak için belediye başkanı olmak istiyorum" dedi.

 

Tarih : 26 Ocak 2019 Cumartesi 19:26   Okunma : 1386

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Tarsus'un kırsal mahalleleri Tekeliören, Kargılı ve Günyurdu'nda vatandaşlarla bir araya geldi.  Seçer, bu mahallelerde muhtarlardan ve mahalle sakinlerinden sorunlar hakkında bilgi aldı, kahvehane toplantılarında vatandaşlara hitap etti.

Vahap Seçer, "Bazı mahallelerde hâlâ yol yok, asfalt yok, altyapı yok. Mahallelerimizi dolaştık, sokaklar çamur içinde. Tamam, yağmur var, yağmura çare yok ama bu mahallelerimizin böyle çamur içinde kalmaması gerekir. Mersin'de bir değişim zamanı geldi. Ben bu dönem belediye başkanı olacağıma inanıyorum. 25 sene sonra Tarsus'un da Cumhuriyet Halk Partili belediyece yöneticiliğine inanıyorum" dedi.

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Mersin programı kapsamında da Cumhuriyet Kadınları Derneği'nin düzenlediği kahvaltıya katıldı. Kahvaltının ardından kadınlara seslenen Vahap Seçer,  siyasette en çok çalışanların kadınlar olduğunu ancak belediye başkanlığı ve milletvekilliği adaylıklarında kadınların geri plana itildiğini söyledi.

Kadınların siyasette ve temsilde daha fazla yer edinmesi gerektiğini belirten Seçer,  "Ne yazık ki bir siyasetçi olarak bu konuşmayı Mustafa Kemal Atatürk'ten 100 yıl sonra yapıyorum. Bunu benden 100 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk düşünmüş, söylemiş, uygulamaya koymuş. Dünyanın sayılı gelişmiş ülkeleri kadınlara Atatürk gibi bakmamış. Onlardan daha önce Atatürk kadınları öncelemiş. 1930'ların başında seçme seçilme hakkını getirmiş. Onlara okul yollarını göstermiş, okul kapılarını açmış. Avrupalara göndermiş, doktor yapmış, mühendis yapmış, her meslek alanında kadınların yetişmesine katkı sunmuş. Ama maalesef 100 yıl sonra o aydınlık düşünceler karanlığa dönüşmeye başlamış" dedi.

'KADIN DOSTU BELEDİYE OLACAĞIZ'

Belediye başkanlığı seçimlerinde kadınların desteğine ihtiyaç duyduğunu kaydeden Vahap Seçer,  "Ben belediye başkanı olmak istiyorum. Kadınları önceleyen bir belediye başkanı olmak istiyorum. Vahap Seçer denildiği zaman akla kadın dostu bir belediye gelecek.  Önemli projelerimiz var. Özellikle kadınlara yönelik ekonomik projelerimiz var. Mersin'de çok sayıda fakir kadınımız var. Herkes okumamış olabilir. Ama bu onlar için bir kader olmamalı.  Bir dönüm tarlasıyla, bir ineğiyle çocuklarını doyurmaya, okutmaya çalışan kadınlar var. Onlara sahip çıkmamız lazım. Kadınlar şiddet görüyor, öldürülüyor, kadınlar evlilik adı altında satılıyor. O insanlara sahip çıkmamız lazım. Kanatlarımız altına almamız lazım. Belediye olarak bunu yapacağız. Kızımız varsa yaşlandığımızda onlar bize bakar. Kızımız yoksa kimse bize bakmaz. Biz belediye olarak yaşlılarımızın kızı olacağız, onlara biz bakacağız" ifadelerini kullandı.

'BU KENTTE AYRIMCILIĞI ORTADAN KALDIRACAĞIZ'

Cumhuriyet Halk Partili, sosyal demokrat bir siyasetçi olduğunu ancak her kesimden oy istediğini ifade eden Vaha Seçer sözlerini şöyle sürdürdü: "Siyasi görüşü ne olursa olsun herkesten bu seçimde bana oy vermelerini istiyorum. Ak Partilinin çocuğu işsiz değil mi? CHP'linin çocuğu işsiz değil mi? HDP'lin çocuğu işsiz değil mi? MHP'linin çocuğu işsiz değil mi? Bu kente refah ve huzur getirmek için belediye başkanı olmak istiyorum. Bu kentte fakirliği, fukaralığı, garipliği ortadan kaldırmak için belediye başkanı olmak istiyorum. Bu kentte ayrımcılığı, şiddeti ortadan kaldırmak için belediye başkanı olmak istiyorum. Sizlerin desteğine ihtiyacım var. Sizlere güveniyorum."

Paylaş :
Etiketler :  CHP MERSİN İL BAŞKANLIĞI, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, VAHAP SEÇER

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA