18 Eylül 2025 Perşembe

12:03   “MECLIS’TE YOK, MANŞETTE VAR!”   11:55   MANOLYA PARKı YEPYENI YÜZÜYLE AKDENIZ’E NEFES OLACAK!   11:47   YUMURTALıK’TA TARıMA TEKNOLOJIK DOKUNUŞ: ÇIFTÇILERE MAKINE VE TUZAK DESTEĞI   10:21   SILIFKE’NIN EN İŞLEK CADDESI YEPYENI ASFALTıYLA HAYAT BULDU   22:53   “FILISTIN KAN AĞLARKEN DOLMABAHÇE’DE TRUMP’ıN OĞLU ILE PAZARLıK YAPıYORLAR”   21:50   MANSUR YAVAŞ’TAN SERT TEPKI: “DÜŞÜNCEYI TUTUKLAYAMAZSıNıZ!”   21:42   MECLIS’TE AKADEMISYENLERDEN BARıŞ ÇAĞRıSı: “TORUNLARıMıZ İÇIN ÇÖZÜM ÜRETMELIYIZ”   21:22   BAŞKAN YıLDıZ’DAN SAĞLıKLı YAŞAM VE YEŞIL ULAŞıM MESAJı   20:54   MERSIN’DE HAREKETIN HAFTASı: SAHILDEN ZIRVEYE SAĞLıKLı YAŞAM RÜZGÂRı   20:33   MHP’DEN SERT TEMIZLIK: BAYRAMPAŞA OPERASYONUNDA GÖZALTıNA ALıNAN İKI İSIM PARTIDEN İHRAÇ EDILDI   15:08   YUMURTALıK’TA EĞITIMDE DEVRIM: ÜCRETSIZ LGS KURS MERKEZI AÇıLDı!   14:49   AKDENIZ’DE ATıKLA SAVAŞ 7/24 DEVAM EDIYOR: ÇÖP TAKSILERLE TEMIZLIKTE YENI DÖNEM!   14:38   “VATANDAŞ KIRAYA ÇALıŞıYOR”: GÜLCAN KıŞ’TAN BARıNMA KRIZI VE ENFLASYON GERÇEKLERINE SERT TEPKI   09:31   32 MERKEZDE ÜCRETSIZ EĞITIM, SOSYAL DESTEK VE GELECEĞE GÜVENLI ADıMLAR   22:32   BAŞKAN VAHAP SEÇER: “BU YATıRıM SADECE ALTYAPı DEĞIL, GELECEĞE ATıLAN IMZADıR”   15:29   TOROSLAR BELEDIYESINDEN ÇUKUROVA MAHALLESI’NE ESTETIK DOKUNUŞ   15:27   MEZITLI’DE AVRUPA HAREKETLILIK HAFTASı ETKINLIKLERI BAŞLADı   14:53   YENIŞEHIR BELEDIYESI “ÇÖP EV” NITELIĞINDEKI MESKENDEN BIR KAMYON ÇÖP ÇıKARDı   14:50   MERSIN’DE ANNE VAHŞETI   14:48   ALI MAHIR BAŞARıR: "SAYıN KıLıÇDAROĞLU ARTıK DAVALARıN BITTIĞINI, ÖNÜMÜZE BAKMAMıZ GEREKTIĞINI SÖYLEMELIDIR"  
 
     
   

’Bu Kente Refah Ve Huzur Getirmek İçin Belediye Başkanı Olmak İstiyorum’


CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, "Bu kente refah ve huzur getirmek için belediye başkanı olmak istiyorum. Bu kentte fakirliği, fukaralığı, garipliği ortadan kaldırmak için belediye başkanı olmak istiyorum. Bu kentte ayrımcılığı, şiddeti ortadan kaldırmak için belediye başkanı olmak istiyorum" dedi.

 

Tarih : 26 Ocak 2019 Cumartesi 19:26   Okunma : 1412

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Tarsus'un kırsal mahalleleri Tekeliören, Kargılı ve Günyurdu'nda vatandaşlarla bir araya geldi.  Seçer, bu mahallelerde muhtarlardan ve mahalle sakinlerinden sorunlar hakkında bilgi aldı, kahvehane toplantılarında vatandaşlara hitap etti.

Vahap Seçer, "Bazı mahallelerde hâlâ yol yok, asfalt yok, altyapı yok. Mahallelerimizi dolaştık, sokaklar çamur içinde. Tamam, yağmur var, yağmura çare yok ama bu mahallelerimizin böyle çamur içinde kalmaması gerekir. Mersin'de bir değişim zamanı geldi. Ben bu dönem belediye başkanı olacağıma inanıyorum. 25 sene sonra Tarsus'un da Cumhuriyet Halk Partili belediyece yöneticiliğine inanıyorum" dedi.

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Mersin programı kapsamında da Cumhuriyet Kadınları Derneği'nin düzenlediği kahvaltıya katıldı. Kahvaltının ardından kadınlara seslenen Vahap Seçer,  siyasette en çok çalışanların kadınlar olduğunu ancak belediye başkanlığı ve milletvekilliği adaylıklarında kadınların geri plana itildiğini söyledi.

Kadınların siyasette ve temsilde daha fazla yer edinmesi gerektiğini belirten Seçer,  "Ne yazık ki bir siyasetçi olarak bu konuşmayı Mustafa Kemal Atatürk'ten 100 yıl sonra yapıyorum. Bunu benden 100 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk düşünmüş, söylemiş, uygulamaya koymuş. Dünyanın sayılı gelişmiş ülkeleri kadınlara Atatürk gibi bakmamış. Onlardan daha önce Atatürk kadınları öncelemiş. 1930'ların başında seçme seçilme hakkını getirmiş. Onlara okul yollarını göstermiş, okul kapılarını açmış. Avrupalara göndermiş, doktor yapmış, mühendis yapmış, her meslek alanında kadınların yetişmesine katkı sunmuş. Ama maalesef 100 yıl sonra o aydınlık düşünceler karanlığa dönüşmeye başlamış" dedi.

'KADIN DOSTU BELEDİYE OLACAĞIZ'

Belediye başkanlığı seçimlerinde kadınların desteğine ihtiyaç duyduğunu kaydeden Vahap Seçer,  "Ben belediye başkanı olmak istiyorum. Kadınları önceleyen bir belediye başkanı olmak istiyorum. Vahap Seçer denildiği zaman akla kadın dostu bir belediye gelecek.  Önemli projelerimiz var. Özellikle kadınlara yönelik ekonomik projelerimiz var. Mersin'de çok sayıda fakir kadınımız var. Herkes okumamış olabilir. Ama bu onlar için bir kader olmamalı.  Bir dönüm tarlasıyla, bir ineğiyle çocuklarını doyurmaya, okutmaya çalışan kadınlar var. Onlara sahip çıkmamız lazım. Kadınlar şiddet görüyor, öldürülüyor, kadınlar evlilik adı altında satılıyor. O insanlara sahip çıkmamız lazım. Kanatlarımız altına almamız lazım. Belediye olarak bunu yapacağız. Kızımız varsa yaşlandığımızda onlar bize bakar. Kızımız yoksa kimse bize bakmaz. Biz belediye olarak yaşlılarımızın kızı olacağız, onlara biz bakacağız" ifadelerini kullandı.

'BU KENTTE AYRIMCILIĞI ORTADAN KALDIRACAĞIZ'

Cumhuriyet Halk Partili, sosyal demokrat bir siyasetçi olduğunu ancak her kesimden oy istediğini ifade eden Vaha Seçer sözlerini şöyle sürdürdü: "Siyasi görüşü ne olursa olsun herkesten bu seçimde bana oy vermelerini istiyorum. Ak Partilinin çocuğu işsiz değil mi? CHP'linin çocuğu işsiz değil mi? HDP'lin çocuğu işsiz değil mi? MHP'linin çocuğu işsiz değil mi? Bu kente refah ve huzur getirmek için belediye başkanı olmak istiyorum. Bu kentte fakirliği, fukaralığı, garipliği ortadan kaldırmak için belediye başkanı olmak istiyorum. Bu kentte ayrımcılığı, şiddeti ortadan kaldırmak için belediye başkanı olmak istiyorum. Sizlerin desteğine ihtiyacım var. Sizlere güveniyorum."

Paylaş :
Etiketler :  CHP MERSİN İL BAŞKANLIĞI, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, VAHAP SEÇER

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA