24 Şubat 2026 Salı

16:27   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAYı’NDA USULSÜZLÜK IDDIASıYLA AÇıLAN DAVA, İBB DAVASı ILE BIRLEŞTIRILMEYECEK   16:26   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “MILLI PARKLARı GIDERAYAK 49 VE 99 YıLLıĞıNA KIRALAMAK IÇIN KANUN TEKLIFI GETIRMIŞLER”   16:25   ULUSLARARASı AF ÖRGÜTÜ TÜRKIYE: "RUSYA’NıN SALDıRıLARıNıN SIVILLER ÜZERINDEKI YıKıCı ETKISININ SÜRÜYOR; ULUSLARARASı TOPLUM, ADALET VE HESAP VEREBILIRLIK KONUSUNDA KARARLı OLMALı"   16:25   MAHKEME KARARı ISTINAFTAN DÖNDÜ, GAZETECI ORHAN BURSALı BERAAT ETTI   15:01   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL, SAADET PARTISI IFTARıNA YÖNELIK ELEŞTIRILERI YANıTLADı: "O MASADAN DÜŞMANLıK ÇıKARANLAR TARIHE GÖMÜLECEK"   14:59   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı HATIMOĞULLARı: SAYıN BAHÇELI’NIN İMRALı VE SAYıN ÖCALAN IÇIN ÖZEL STATÜ VURGUSU SON DERECE ÖNEMLI BIR VURGUDUR   14:57   “AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASı” 17’INCI GÜNÜNDE TUTUKLU SANıKLARıN AVUKATLARıNıN BEYANLARıYLA DEVAM EDIYOR   14:51   İYİ PARTI’LI AYYÜCE TÜRKEŞ TAŞ: "ÖCALAN’ıN STATÜSÜ GAYET NET VE BELLIDIR. KENDISI 55 BIN KIŞININ KATILI, HAIN BIR TERÖRIST BAŞıDıR"   14:50   MHP GRUP TOPLANTıSı... BAHÇELI: "TERÖRSÜZ TÜRKIYE HEDEFININ ICRASıNDA PKK’NıN KURUCU ÖNDERININ BÜYÜK BIR DAHLI VE PAYı VARDıR. BU ÇAĞRı AYNı ŞEKILDE KCK’Yı DA BAĞLAMAKTADıR"   09:30   MERSIN’DE KADıNLARıN    09:25   "SIYASETIN KALBI 2 MART’TA CHP’DE ATACAK: ÖZGÜR ÖZEL 18 MADDELIK ’KURTULUŞ REÇETESINI’ AÇıKLıYOR!"   01:01    AYDıNCıK’TA GÖNÜL SOFRALARı KURULDU! BAŞKAN SEÇER: “BIZIM GECEMIZ GÜNDÜZÜMÜZ SIZSINIZ”   22:15   KADIKÖY’DE 90+ DRAMI: FENERBAHÇE’YE KASıMPAŞA ŞOKU! ASENSIO ATTı, ALLEVINAH YıKTı...   17:59   MERSIN VE DIYARBAKıR ARASıNDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ: DİTAV’DAN DEV ÇıKARTMA!   17:54   TARSUS TEK YÜREK! BAŞKAN BOLTAÇ SEL BÖLGESINDEN SESLENDI: "AFETIN SIYASETI OLMAZ, YARALARı BIRLIKTE SARACAĞıZ"   17:01   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAYı’NDA USULSÜZLÜK IDDIASıYLA AÇıLAN DAVANıN, 9 MART’TA GÖRÜLECEK İBB DAVASı ILE BIRLEŞTIRILMESI ISTENDI   17:01   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAY DAVASı… LÜTFÜ SAVAŞ’ıN AVUKATı ÜREGEN: "GERÇEKLER ELBETTE AÇıĞA ÇıKACAKTıR"   17:01   GAZETECI ALICAN ULUDAĞ’ıN TUTUKLULUĞUNA ITIRAZ EDILDI   16:35   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANLARı, YARıN TBMM BAŞKANı NUMAN KURTULMUŞ ILE BIR ARAYA GELECEK   16:33   CHP’LI ÜMIT ERKOL, AKıNCı GIŞELERI’NDEN IKTIDARA SESLENDI: "HALKıN MALıNı SATARAK BU KRIZI ÖRTEMEZSINIZ"  
 
     
   

Başkan Tarhan Güne Yoga İle Başladı


Mezitli Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Neşet Tarhan, muhtarlarla birlikte belediyeye bağlı yoga kursuna katıldı. İlk defa yoga yapan muhtarlar, yoga ve nefes teknikleri hakkında bilgi aldı.

 

Tarih : 31 Ocak 2019 Perşembe 10:23   Okunma : 1437

oga kursu, Mezitli Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde, yoga eğitmeni Sabiha Canbolat gözetiminde haftanın 2 günü 10 seans şeklinde uygulanıyor. Yoga kursuna katılan kadınlar hem sağlıklı yaşama hem de stresten uzaklaşarak huzura kavuşuyor. Yoga kursunun sabah seansına davet edilen Başkan Tarhan, mahalle muhtarlarıyla birlikte güne yoga yaparak başladı. İlk defa yoga yapan bazı muhtarlar büyük keyif aldıklarını dile getirerek, Başkan Tarhan’a mahallelerinde de uygulanması konusunda talepte bulundular.

"BAŞKANIMIZ ENTELEKTÜEL BİRİKİMİNE SAHİP BİRİSİ"

Yoga yapmanın insan üzerindeki etkilerinden bahseden yoga eğitmeni Sabiha Canbolat, “Öncelikle Başkanımız Neşet Tarhan’a çok teşekkür ediyoruz. Başkanımız entelektüel birikimine sahip birisi.Pratik yaşamdaki adaletli ve fırsat eşitliğini öne çıkaran tutumu aracılığıyla yogayı sadece belli bir kesimin büyük paralar ödeyerek yaptığı bir etkinlik olmaktan çıkarmıştır. Bizlere her fırsatta desteğini sağlıyor ve bugünde davetimizi kırmayarak muhtarlarımızla birlikte eğitimlerimize katıldılar. Yoga, modern gündelik yaşamın içine sıkışmış insanların zihinsel ve bedensel hizalanmasına katkıda bulunabilen doğrudan ve açık bir yaşam tarzıdır. Herkesin kursumuza katılmalarını bekliyorum” şeklinde konuşarak, Mezitli Belediyesi Sanat Evi’nde başvurularının devam ettiğini hatırlattı.

"YOGA KURSUNU YAYGINLAŞTIRACAĞIZ"

Fırsatını buldukça belediyemizin çeşitli kurslarına katıldığını dile getiren Başkan Tarhan ise yaptığı açıklamada; “İlçemizin çeşitli yerlerinde bulunan spor tesislerimizde birçok kursumuz bulunuyor. Bende fırsatını buldukça bazılarına katılıyor, kursiyerlerimizle birlikte eğitim alıyorum. Bugünde değerli muhtarlarımızla birlikte Yoga Kursumuza davet edildik ve katılım sağladık. Yoga ile kısa bir yolculuğa gittik. İleri ki süreçlerde bu kursumuzu yaygınlaştıracağız ve ilçemizin birçok yerinde başlatacağız. Yogayı, huzur ve sağlık için yapılması gereken en güzel sanat olarak görüyorum” şeklinde konuştu.

 
Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA