12 Mayıs 2025 Pazartesi

18:20   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`DEN 32 ANNEYE "ANNELER GÜNÜ" TELEFONU   17:33   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "BELEDIYECILIK VATANDAŞLA IÇ IÇE OLMALı, TOPLUMUN HER SORUNUNDA YANıNDA OLMALı"   11:23   ÖZGÜR ÖZEL`DEN "ANNELER GÜNÜ" MESAJı: "BIR ÇOCUĞUN GELECEĞI IÇIN DIRENEN HER ANNE, BU ÜLKENIN KADERINI DEĞIŞTIRIR"   09:51   DILEK KAYA İMAMOĞLU`NDAN "ANNELER GÜNÜ" MESAJı: "TÜM GENÇLER SERBEST BıRAKıLANA, SEVDIKLERIMIZ ARAMıZA DÖNENE KADAR ÖZELLIKLE BIZ ANNELER NORMALLEŞMEYECEĞIZ"   15:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN RENKLI ANNELER GÜNÜ ETKINLIĞI   15:25   TARSUS BELEDIYESI`NDEN EMEKLILERE SAĞLıKLı YAŞAM DESTEĞI   13:59   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "ARTıK TÜM TÜRKIYE, TÜM ŞEHIRLER BU MILLETIN, BU HALKıN, KARDEŞLIĞIN KALESI"   11:28   TARSUSLU MINIKLER, ANNELER GÜNÜ`NÜ KUTLADı   11:02   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, `DÜNYA SAĞLıK İÇIN HAREKET ET GÜNÜ`NDE VATANDAŞLARı DOĞA ILE BULUŞTURDU   14:10   SILIFKE BELEDIYESI`NDEN ANNELERE ÇIÇEK SÜRPRIZI   13:46   VAHAP SEÇER: "UYGULADıĞıMıZ PROJELERLE ANNELERIMIZE YARDıMCı OLUYOR, ONLARıN YÜKÜNÜ HAFIFLETIYORUZ”   13:07   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN ÇAĞRı: BELEDIYELER YALNıZ BıRAKıLMAMALı, DESTEKLENMELI    12:53   MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL ‘YAPAY ZEKA HAYATıMıZı NASıL DEĞIŞTIRECEK? YAPAY ZEKAYA DAIR GELECEK SENARYOLARı’ PANELINE MODERATÖRLÜK YAPTı   12:51   ÖZGÜR ÖZEL, TÜRKONFED`I ZIYARET ETTI: ÜLKENIN ÇıKıŞı HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNDE, SIYASET KURUMUNUN IŞ INSANLARıNA EN IYI ŞARTLARDA ÇALıŞABILECEKLERI ŞEKILDE HUZUR VERMESINDEDIR   12:46   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ABDULLAH ÖZYIĞIT: “EĞRIÇAM`DAKI KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJEMIZ 6 YıLDıR IMZA BEKLIYOR”   11:35   CHP`LI NALBANTOĞLU TUTUKLU GENÇLER IÇIN HÜKÜMETE TEPKI GÖSTERDI: “ADALET DUYGUNUZUN OLMADıĞıNı BILIYORDUK MEĞERSE SIZDE HIÇ VICDAN DA YOKMUŞ”   11:14   İNAN AKGÜN ALP`TEN CHP`NIN VAN MITINGINE ÇAĞRı: DEMOKRASI VE BARıŞ BIRLEŞTIRECEK, BU ALANDAKI TALEBI GÖRÜNÜR KıLACAK BIR MITING   10:13   AK PARTI “INFAZ PAKETINI” TBMM`DE SIYASI PARTILERE ANLATACAK   09:51   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, "HELLO MERSIN" PROJESININ KAPSAMıNı GENIŞLETIYOR   09:39   MESKİ`DEN TOROSLAR, KAZANLı VE HOMURLU`YA BÜYÜK YATıRıM  
 
     
   

Vahap Seçer’den Seçmen Açıklaması


CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan aday Vahap Seçer, “Kürt seçmen, Toroslar’da Hamit Tuna’ya oy verdi mi? Verdi. Tarsus’ta Burhanettin Kocamaz’a oy verdi mi? Verdi. Çözüm sürecinde Ak Parti’ye verdi mi? Verdi. Hamit Tuna, Burhanettin Kocamaz, Tayyip Erdoğan Kürt seçmenden oy aldığında terörist olmadı da Kürt seçmen bize oy verince niye biz terörist olalım? Böyle bir ithamı kabul etmiyoruz. Ben her yerde açıkça söylüyorum. Ben Kürt vatandaşımın da oyuna talibim” dedi.

 

Tarih : 1 Şubat 2019 Cuma 10:10   Okunma : 1303

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, seçim çalışmalarının temposunu artırdı. Sabah saatlerinde Siteler ve Gündoğdu mahallelerini gezen Vahap Seçer, öğle saatlerinde önce Toros Pasajı’nda, daha sonra Balık Pazarı’nda yüzlerce esnafın katılımıyla toplantı düzenledi.

Toros Pasajı’nda, çevre esnafı tarafından organize edilen toplantıda esnafa hitap eden ve sorunlarını dinleyen Vahap Seçer, daha sonra Balık Pazarı’nda esnafla buluştu. Burada davul zurna ile karşılanan Seçer, belediye başkanı seçildiğinde yapacağı projeleri esnafla paylaştı.

Akşam saatlerinde Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği (ÇUGİDER) binasında iş insanlarıyla buluşan Vahap Seçer, akşamın ilerleyen saatlerinde Siteler Mahallesi’nde, daha sonra da Özgürlük Mahallesi’nde kahvehane toplantısında vatandaşlarla buluştu.

Vahap Seçer, Siteler Mahallesi’ndeki kahvehane toplantısında yaptığı konuşmada, “Radyo programına katılıyorum, vatandaş bana soruyor: Vahap Seçer seçildiğinde ayrımcılık yapacak mı? Demek ki böyle bir şey yaşamış. Ayrımcılığa uğramış, dışlanmış, horlanmış. Ben bu memlekette ayrımcılık yapmayan bir belediye başkanı olacağım. Ben orada olduğum sürece Türk delikanlı da, Kürt delikanlı da, Arap delikanlı da kendini güvende hissedecek” dedi.

‘KÜRT VATANDAŞIMIN OYUNA DA TALİBİM’

Önümüzdeki yerel seçimlerde Mersin’de HDP’nin Büyükşehir için aday çıkarmaması durumunda, HDP seçmeninin kendisine oy vereceğini düşündüğünü ifade eden Vahap Seçer şunları söyledi: “HDP’li seçmen, Kürt seçmen, Toroslar’da zaman zaman diğer adayları beğenmediğinde Hamit Tuna’ya oy verdi mi? Verdi. Kürt seçmen Tarsus’ta geçmiş dönemlerde Burhanettin Kocamaz’a oy verdi mi? Verdi. Parti bağımsız adaylarla çıktığı zaman Ak Parti’ye verdi mi? Verdi. Çözüm sürecinde Ak Parti’ye oy verdi mi? Verdi. Hamit Tuna, Burhanettin Kocamaz, Tayyip Erdoğan Kürt seçmenden, HDP seçmeninden oy aldığında terörist olmadı da Kürt seçmen bize oy verince niye biz terörist olalım? Böyle bir şeyi kabul etmiyoruz. Ben her yerde açıkça söylüyorum. Ben Kürt vatandaşımın da oyuna talibim. Kürtler Mersin’de benden daha iyi aday bulamaz. Peki be Kürt seçmenin oyunu istiyorum da, Türk seçmenin, Arap seçmenin oyunu istemiyor muyum? Elbette istiyorum.”

‘BENİ HIRSIZ OLARAK GÖRÜYORSA OY VERMESİN’

Vahap Seçer, Özgürlük Mahallesi’ndeki kahvehane toplantısında da, seçimlerde yüzde 50 oranında oy alacağına inandığını söyledi. Seçer, “Yüzde 50 oy alacağım, bunu bir kenara yazın, benimle de iddiaya girin. Ak Partili bana niye oy vermesin? Beni hırsız olarak, arsız olarak görüyorsa oy vermesin. Yok eğer hırsız olmadığımı biliyorsa bana niye oy vermesin. Zaten adayı da yok. HDP’li bana niye oy vermesin? Ben de ayrımcılık yapacak bir insan havası var mı? Eğer ayrımcılık yapacağımı düşünmüyorsa bana niye oy vermesin. Kimsenin oyunu kimsenin ipoteğinde değil. Ben herkesin oyuna talibim, herkesten oy talep ediyorum” ifadelerini kullandı. Özgürlük Mahallesi’ndeki toplantıda mahalle sakinleri sağlık ocağı, okul, çocuk oyun parkı eksikliğini dile getirdi ve mahallelerine bunların kazandırılmasını istedi.

Paylaş :
Etiketler :  vahap seçer, chp, mersin büyükşehir

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA