2 Temmuz 2025 Çarşamba

15:04   TARLADA ÇÜRÜYECEKTI, SOFRALARA ULAŞTı   13:54   CHP YENIŞEHIR İLÇE BAŞKANı TOPRAK ÇALıŞKAN’DAN 2 TEMMUZ SIVAS KATLIAMı ANMA MESAJı   13:48   TOROSLAR’DA EMEKLILERE SOHBET EVI GELIYOR   13:45   PARIS TRABZONLULAR DERNEĞINDEN BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT’E TEŞEKKÜR ZIYARETI    10:25   GÜLCAN KıŞ’TAN YANGıN ÇıKıŞı: “ORMAN YOKSA HAYAT YOK, BU VURDUMDUYMAZLıĞA ARTıK YETER!”   09:02   MERSIN İLE ÇIN’IN XıNıNG KENTI ARASıNDA ‘KARDEŞ ŞEHIR PROTOKOLÜ’ İMZALANDı   08:55   ADANA VE MERSIN’DEN ADıYAMAN’A VEFA   22:29   MERSIN OSB’YE ÇINLI HEYETTEN ÖVGÜ    17:40   UYSAL: BU TOPRAKLAR SADECE ARSA DEĞIL, ALıN TERIDIR   16:33   TARSUS BELEDIYESI TEMMUZ AYı OLAĞAN MECLIS TOPLANTıSı GERÇEKLEŞTI   14:20   OSMANGAZI KÖPRÜSÜ İLE 1,5 SAATLIK KÖRFEZ GEÇIŞI 6 DAKIKAYA DÜŞTÜ   13:34   MEZITLI TOKİ’DE HAK SAHIPLERI EVLERINE KAVUŞTU   12:45   MERSIN’IN DENIZI ALARM VERIYOR! CHP’LI GÜLCAN KıŞ’TAN BAKANLıĞA KIRLILIK TEPKISI VE SORU ÖNERGESI   12:20    TOROSLAR’DA ÇÖP KONTEYNERLERI YERINDE YıKANARAK DEZENFEKTE EDILIYOR   10:10   YUMURTALıK BELEDIYESI’NDE ÖNCELIK INSAN SAĞLıĞı   09:59   EDIZ ÜN: "MıSıR ITHALATı DURDURULMAZSA ÜRETICI EZILIR, TÜRKIYE KAYBEDER"   09:50   JETLID’DEN ÜST DÜZEY ATAMA   09:40   BÜYÜKŞEHIR, GEÇMIŞI GÜNÜMÜZE TAŞıYAN KÜLTÜR ROTASıNı TOROSLAR’DA SÜRDÜRDÜ   09:30   ADANA PTT’DE UCUBE UYGULAMA: “TAŞERONUN TAŞERONU!”   09:20   MERCAN BILIM MERKEZI ÖĞRETMENLERI AĞıRLADı  
 
     
   

CHP Milletvekili Gökçel, Silifke’de esnaf ziyareti yaptı


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin MilletvekiliCengiz Gökçel, CHP İlçe Başkanlığını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Milletvekili Gökçel, partililerle buluşmasının ardından İlçe Ziraat Odası, basın mensupları ve esnafları ziyaret etti.

 

Tarih : 4 Şubat 2019 Pazartesi 13:00   Okunma : 1382

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin MilletvekiliCengiz Gökçel, CHP İlçe Başkanlığını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Milletvekili Gökçel, partililerle buluşmasının ardından İlçe Ziraat Odası, basın mensupları ve esnafları ziyaret etti.

Milletvekili Cengiz Gökçel’inziyaretinde, İlçe Başkanı Cemil Sungur, Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, Kadın Kolları Başkanı Şerife Yörükçü, Gençlik Kolları Başkanı Gülşah Genç ile partililer hazır bulundu.

‘BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE OLMALIYIZ’

CHP İlçe Başkanı Cemil Sungur’dan parti çalışmaları, ilçenin sorun ve sıkıntıları hakkında bilgiler alan Gökçel, yaklaşan yerel seçimlerde CHP’nin Silifke’de yeniden kazanması için birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, belediye seçimlerinin kazanılması gerektiğini belirtti. CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, "Hepimizin arzusu, ülkemizin her yerinde mutluluk, barış ve iş olması. Silifke’de Cumhuriyet Halk Partili ve sosyal demokrat bir belediyede olmak bizler için onur vericidir. Partililerimizin ve Silifke halkımızın takdiriyle Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut’un burada yeniden aday gösterilmesi ve yeniden kazanması için herkesin elini taşın altına koyması gerekmektedir. İnşallah diğer aday adayı arkadaşlarımızın da katkısı, birlik ve beraberlik içerisinde el ele vererek Silifke’yi CHP’nin kalesi haline getireceğiz. Ama ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Gerçekten de her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Daha fazla barış diyoruz, daha fazla özgürlük ve demokrasi diyoruz.” dedi.

Partililerin taleplerini, sıkıntılarını dinleyerek tek tek not aldıran Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, Ziraat Odası Başkanlığını, yerel basını ve esnafları ziyaret ederek, 30 Mart yerel seçimlerinde partisine ve başkan adayı Dr. Mustafa Turgut’a destek istedi. Gökçel, 'Önce Türkiye' anlayışıyla halkın mutluluğu, refahı ve huzuru için en iyi şekilde çalışacağız. Türkiye’nin kurucu partisi olan CHP’nin her milletvekili daha önce olduğu gibi büyük bir sorumluluk bilinciyle görev yapmaktadır. Daha yaşanabilir bir Silifke ve Türkiye için canla başla, gece-gündüz demeden, milletvekillerimizle, il ve ilçe örgütlerimizle, kadın ve gençlik kollarımızla birlikte çalışacağız" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  CHP, SİLİFKE BELEDİYESİ, MUSTAFA TURGUT, GÜLŞAH YILDIRIM GENÇ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA