28 Mart 2024 Perşembe

15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ ``JAHREİN``, KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:50   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR  
 
     
   

CHP Silifke Örgütünden davullu zurnalı aday tanıtım


CHP Silifke İlçe Örgütünün düzenlediği Aday Tanıtım Toplantısı davullu zurnalı törenle yapıldı. Coşkulu bir kalabalığa seslenen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Artık Silifke’nin bir 15 yıl daha kaybetmeye zamanı yok. Zaman birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenme vaktidir’ dedi. Tanıtım toplantısına CHP İl Başkanı Adil Aktay ,Vahap Seçer ve Mustafa Turgut’un yanı sıra Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, Mut Belediye Başkan ad

 

Tarih : 6 Şubat 2019 Çarşamba 22:39   Okunma : 1450

CHP Silifke İlçe Örgütü, CHP’den yeniden aday gösterilen mevcut belediye başkanı Dr. Mustafa Turgutve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer için tanıtım toplantısı düzenledi. Toplantıya çevre il ve ilçelerden belediye başkan adayları da katılarak, Silifke’de Dr. Mustafa Turgut’a bir dönem daha destek verilmesini istediler.

‘SİLİFKE İÇİN DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR’

Parti İlçe binası önünde vatandaşlara seslenen CHP Silifke Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, Silifke’de 5 yıl boyunca yaptıkları çalışmaları anlatarak ikinci dönem için de görev aldığında, Silifke’ye önemli projeler kazandırmaya devam edeceklerini belirtti. Başkan Turgut, “15 sene önce Silifke nasıldı, şimdi ne durumda? Son 5 yılda yaptığımız hizmetlerle Silifke’yi çağdaş bir kent haline getirdik” dedi.

Partililerin alkışları arasında konuşmasını sürdüren Başkan Mustafa Turgut, “Biz hep birlikte az zamanda büyük işler başardık. Çalışan, üreten, paylaşan bir Silifke yaratacağız demiştim. Hiçbir belediye başkanı bunu tek başına yapamaz. Bu emek hepimizin. Bu sonuç sizlerin alın teri. Bu sonuç yürek birlikteliği, gönül birlikteliği, omuz omuza vermenin sonucudur.

Biz bu toprakların insanıyız. Bizim bir tek yolumuz var; çalışmak, başarılı olmak. Benim anlayışımda yenilgi, mahkûmiyet, ağlamak, sızlamak yok. İkinci dönem takdiriyle, sorumluluğuyla bundan sonra çok daha fazla çalışacağız. Çıraklık dönemi bitti, kalfalık dönemini hep birlikte yaşayacağız. Kendimize inanacağız, yüreğimize, bileğimize inanacağız. Bizim bu topraklarda kökümüz var. Bu topraklarda demokrasi ve özgürlük mücadelesinin neferleri olacağız. Silifke’de kaliteyi daha yukarı taşıyacağız. Hiç kimsenin hayal edemeyeceği belediyeciliği göstereceğiz. Bu daha başlangıç, mücadeleye devam edeceğiz. Sizlere inanıyorum, yüreğinize güveniyorum, yüreğinizden öpüyorum. Çünkü bu yüreklerin namuslu, hakça yürekler olduğunu biliyorum. Bizler yoldaşız, kardeşiz’ dedi.

VAHAP SEÇER, ‘SİLİFKE’DE MUSTAFA, MERSİN’DE VAHAP SİZLERE HİZMET ETMEYE GELİYOR’

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer,  “Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut ikinci dönemine gidecek. 5 yıl önemli hizmetler yaptı. İkinci 5 yıl daha güçlü olacak. Çünkü Vahap Seçer geliyor. Ağaç dallarıyla gürlermiş. Biz 100 yıllık bir çınarız, Cumhuriyet Halk Partisiyiz. Köklerimiz derinlerde. Kuvva-i Milliye’de. Bize yakışanı yapacağız. 31 Mart’ta bahara ulaşacağız” diye konuştu.


Türkiye’nin ve Mersin’in en büyük derdinin yolsuzluklar olduğuna işaret eden Vahap Seçer, “Memleketin en büyük derdi hırsızlar. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin geliri ziyadesiyle iyi. Bu paraları çaldırmamak lazım. O kasaları alttan oyan, paracıkları çeken fareleri ayıklamak lazım” dedi.

   Silifke’nin Mersin’in ve Türkiye’nin en güzel ilçelerinden biri olduğunu ifade eden Vahap Seçer, “Silifke’ye ilişkin önemli projelerimiz var. Büyükşehir desteğiyle önemli hizmetler vereceğiz. Altyapıyla ilgili sorunları var. Arıtma ile ilgili sorunları var. Tüm sahil kesimi için arıtma tesisleri projesi yapacağız, Silifke de bunlardan biri. Kent meydanı yapacağız. Kent meydanının olduğu yere gençlerimiz için bir merkez yapacağız. Gelsinler kitap okusunlar, internete girsinler, çaylarını kahvelerini içsinler, keklerini yesinler. Silifke’nin yeni bir otogara da ihtiyacı var. Söz veriyorum bu projeleri belediye başkanı olduğumda gerçekleştireceğim” ifadelerini kullandı.

İLÇE BAŞKANI SUNGUR, ‘SİLİFKE CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NİN KALESİ OLACAKTIR’

Silifke’nin emeğin, Cumhuriyetin, Mustafa Kemal Atatürk’ün kalesi olduğunu ve bu bilinçle daha çok çalışmaya devam edeceklerini söyleyen CHP İlçe Başkanı Cemil Sungur, “Nazım’ın dediği gibi ‘En güzel günlerimiz henüz yaşamadıklarımız.’ O güzel günleri çok çalışarak hep birlikte yaşayacağız. Silifke’yi Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesi yapacağız’dedi.

Paylaş :
Etiketler :  CHP SİLİFKE İLÇE BAŞKANI, SİLİFKE BELEDİYESİ, MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA