19 Nisan 2024 Cuma

16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

Zaferimizi Şimdiden İlan Etmiş Gibiyiz


31 Mart’ta yapılacak olan seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mezitli Belediye Başkanı ve Adayı Neşet Tarhan, gösterilen ilgiden son derece memnun. Halkın ilgisinin çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Tarhan, “Ziyaretlerimiz sırasında vatandaşların balkonlardan camlardan sarkarak beni selamlamaya çalışması son derece doğru işler yaptığımızın, göstergesidir. Öyle görünüyor ki zaferimizi 1,5 ay öncesinden ilan etmişiz” dedi.

 

Tarih : 22 Şubat 2019 Cuma 16:32   Okunma : 873

Sadece seçim sürecinde değil her zaman halkın içerisinde bir başkan olmayı tercih ettiğini söyleyen Başkan Tarhan, “Ben zaten yaptığımız etkinliklerin dışında da bisikletle, yürüyerek halkın içerisinde olan bir başkanım buda vatandaşlarımızın beni kendine yakın saymasına vesile oldu. 5 yılda 500’ü aşkın halk günü gerçekleştirerek halkımızın doğrudan yönetime katılmasını, sorunlarını ilk ağızdan aktarmasını sağladık. Bu sebeple sokağa çıktığımızda halkımız ilgi ve alakasını eksik etmeyerek bu çalışmamızın karşılığını veriyor” diye konuştu.

 

HALKIMIZ BELEDİYESİNE GÜVEN DUYUYOR

Geride kalan 5 yılı, güven duyulan halkçı bir belediye ve Mezitli’nin değer kazanması için ihtiyaç duyduğu tesis ve projelere ayırdıklarını ifade eden Başkan Tarhan, “Her ikisini de başarıyla tamamladığımızı düşünüyorum. Öncelikle halkımız belediyesine güven duymaya başladı. Gerçekleştirdiğimiz ortak projelerin yanında hayata geçirdiğimiz faaliyetler yoğun ilgi çekiyor. Bu güvenin yarattığı işbirliği ile Türkiye’nin en güzel eğitim kurumlarından birisi olan Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakım Evini, öğrencilerimizin çay ve kahvelerini yudumlarken ders çalışabilecekleri Fitnat Gürsoy Kafe Kütüphaneyi, ileri yaştaki vatandaşlarımızın üreterek sağlıklı kalmasını sağlayan Gülbahar Özmen Aktif Yaş Alma Evini, gençlerimizin kültürel ve sanatsal faaliyetlerde bulunacakları Mehmet Altunören Gençlik Merkezini hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle halkımızın hizmetine sunduk. Bunun gibi çok sayıda projemiz daha sırada bekliyor” diye konuştu.

 

KÜLTÜR VE SANAT DENİLİNCE AKLA MEZİTLİ GELİYOR

Görevinin ikinci bölümünde ise Mezitli’nin ihtiyaç duyduğu teknik, sanatsal ve kültürel mekanların oluşması için çaba sarf ettiklerinin altını çizen Başkan Tarhan, açıklamasında “2 bin 500 yıl önce bile büyük sanatsal etkinliklerin yapıldığı Mezitli’ye dev bir Amfitiyatro kazandırdık. Kurduğumuz Oda Tiyatromuz ile binlerce yıl sonra Mezitli’de sanatsal etkinliklerin yeniden yapılmasını sağladık. Bununla da yetinmedik, yazlık sinema, Soli Güneş Festivali, sanatsal faaliyetler ve konserlerle Mezitli’yi sanat şehri yaptık. Bitme aşamasında olan Kültür Merkezimiz  tamamlandıkdan sonra daha büyük sanatsal etkinlikler gerçekleştirebileceğiz. Toplumun her kesiminin mutlu olması için sıfır yaşından yüz yaşına kadar her türlü hizmeti vermeye çalıştık. Anaokulundan, aktif yaş alma merkezlerine kadar her türlü hayat destek projesini başarıyla gerçekleştirdik. Bölgede eşine az rastlanır büyüklükte ve mimari özelliklerde hizmet binası yaptık. Daha bunun gibi sayamayacağımız kadar çok proje ile gurur dolu bir beş yılı geride bıraktık” ifadelerini kullandı.

 

 

MEZİTLİLİLER YAŞADIĞI KENTTEN GURUR DUYSUN İSTİYORUZ

Verdiği tüm sözleri gerçekleştirmesi nedeniyle Mezitli’de vatandaşların mutluluğunun devam etmesi yönünde tercih kullanacağından emin olduğunu ifade eden Başkan Tarhan, yeni dönemini ise daha çok eğitime ve kültür sanata ayıracaklarını ifade etti. Kentin farklı bölgelerine beş anaokulu daha açacaklarını belirten Başkan Tarhan sözlerini şöyle sürdürdü:

“Söz verdiğimiz projelerden çok fazlasını yaparak mutlu bir dönem geçirdik. Şimdi bu projeleri birleştirerek büyük bir bütün haline getirme zamanı geldi. Aydınlık geleceğin Atatürk ilkeleri ışığında yetişen çağdaş bir nesil ile mümkün olacağını biliyoruz. Bu nedenle ikinci 5 yıldaki projelerimiz arasında eğitim önemli bir yer tutuyor. Hedefimizi daha da büyüterek sıfır yaşındaki çocuklarımızdan başlayarak devam edecek olan bir eğitim sistemi üzerine çalışma yürütüyoruz. Yine lise ve üniversitede okuyan öğrencilerimizin barınma ihtiyacı için yurt yapacağız.

Kültürel ve sanatsal tesislerimizi daha aktif kullanarak, bu alandaki faaliyetlerimizi artırmayı hedefliyoruz. Mezitli’de yaşayan herkes yaşadığı kentten gurur duysun istiyorum. Bunu da başaracağımızdan eminim”

Paylaş :
Etiketler :  mezitli belediyesi, neşet tarhan, chp

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA