2 Haziran 2026 Salı

10:10   MERSIN’DE NEFES KESEN KURTARMA OPERASYONU! METRELERCE DERINLIKTEKI KUYUDAN BÖYLE ÇıKARıLDı   09:50   TARSUS’TA DEV TURNUVA BAŞLADı: 53 KÖY SAHAYA İNDI, ÖDÜL TAM 300 BIN LIRA!   01:40   A MILLI TAKıM FıRTıNA GIBI BAŞLADı! KUZEY MAKEDONYA KARŞıSıNDA GOL ŞOV: EREN ELMALı’DAN KORKUTAN HABER   01:35   SIYASETIN GÜNDEMI SARSıLDı: ÖZGÜR ÖZEL’IN ÇAĞRıSı YANıT BULDU! KURULTAY İÇIN KRITIK EŞIK AŞıLDı   23:53   TOROSLAR’DA SANAT VE HIZMET SEFERBERLIĞI: BAŞKAN YıLDıZ’DAN EDEBIYAT DÜNYASıNA DEV ÇıKARMA!   22:21   MERSIN’DE GEZI’NIN 13. YıLıNDA ÇOK SERT AÇıKLAMA: ’HALKıN İRADESINE AÇıK BIR MÜDAHALEDIR!’   20:46   İBB DAVASı’NDA 42’INCI GÜN... TUTUKLU ALPER AYDıN: “AK PARTI’YE DE CHP’YE DE IŞ YAPTıM, BEN REKLAMCıYıM"   20:43   ÖZGÜR ÖZEL’DEN "MUTLAK BUTLAN" KARARıNA TEPKI GÖSTEREN ESKI 221 VEKILE TEŞEKKÜR   20:42   DORUK MADEN IŞÇILERININ BEYPAZARı’NDA BEKLEYIŞI SÜRÜYOR... İŞÇILER, PERŞEMBE GÜNÜ YıLDıZLAR HOLDING ÖNÜNDE TOPLANACAK   20:39   TBMM BAŞKANLıĞı GÜNDEME ALDı: CHP GRUP TOPLANTıSı’NDA ÖZGÜR ÖZEL KONUŞACAK   10:15   CHP’DE HAREKETLI GÜN: ÖZGÜR ÖZEL DÜĞMEYE BASTı! OLAĞANÜSTÜ KURULTAY VE YENI MYK HAMLESI   10:10   TARSUS’TA BÜYÜK DEĞIŞIM! ALI SAMSA KARAMEHMET SPOR SALONU BAŞTAN AŞAĞı YENILENDI   05:39   HOPA’DAN KEMALPAŞA’YA DALGA DALGA YAYıLAN ÖFKE VE ÖZLEM: METIN LOKUMCU’NUN 15. YıLıNDA DIK DURUŞ!   04:59   ARDA GÜLER TARIH YAZDı! ŞAMPIYONLAR LIGI’NDE DEV ONUR: REAL MADRID’IN GENÇ YıLDıZı ZIRVEDE   23:03   DEVLER LIGI’NDE TARIHI GECE: ŞAMPIYONLAR LIGI KUPASı SAHIBINI BULDU!   22:17   İSTANBUL BAROSU’NDAN ’GEZI’ AÇıKLAMASı: "SEÇME VE SEÇILME HAKKıNı ORTADAN KALDıRMAYA KADAR VARDı!"   21:57   GEZI’NIN YıL DÖNÜMÜNDE TKP BEŞIKTAŞ’TA AÇıKLAMA YAPTı: "SAHTE HESAPLAŞMALARDAN KURTULMALıYıZ"   21:55   GEZI’NIN 13. YıLıNDA TAKSIM’DE AÇıKLAMA: GEZI, SADECE BIR PARK DEĞIL ADALET TALEBIDIR   21:49   TBMM’DE ÖZGÜR ÖZEL’IN BAŞKANLıĞıNDA MYK TOPLANTıSı... ZEYNEL EMRE: YARıNDAN ITIBAREN OLAĞANÜSTÜ KURULTAY IÇIN IMZA TOPLAMAYA BAŞLAYACAĞıZ   10:30   DILEK KAYA İMAMOĞLU’NDAN ANKARA MESAJı: ’ASLA YALNıZ DEĞILDIR!’  
 
     
   

Vahap Seçer Bozyazı Esnafı İle Bir Arada


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Bozyazı ilçesinde esnaf ve pazaryeri gezisi yaptı, vatandaşlarla buluştu.

 

Tarih : 23 Şubat 2019 Cumartesi 12:05   Okunma : 1443

Partisinin Bozyazı Belediye Başkan adayı Yüksel Kır ile birlikte Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı’yı makamında ziyaret eden Vahap Seçer,  daha sonra Halk Pazarı, Giyim Pazarı ve Merkez Mahallesi’nde esnafı ziyaret etti.

Vahap Seçer, akşam saatlerinde de Bozyazı’ya bağlı mahallelerin muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarların mahalleleriyle ilgili sorun ve taleplerini dinleyen Vahap Seçer, “Bozyazı benim belediye başkanlığı dönemimde ilgi alanım olacak. Çünkü gelişmeye açık bir yer. Burada belli sektörlerde gelişebiliriz. Bir tanesi tarım. Tarımın değerlisi yapılıyor burada, seracılık yapılıyor. Dar alanlarda tarım yapılıyor ama değeri yüksek ürünler elde ediliyor.  Burada seracılıkla ilgili özel projelerimiz olacak. Ürünlerin değerlendirilmesi, daha iyi üretimi öğretme, pazarlamada öncülük etme, kooperatifleşme gibi projelerimiz var” dedi.

‘TARIMI VE TURİZMİ ÖNCELEYECEĞİZ’

Bozyazı’da önem verecekleri bir diğer sektörün turizm olacağını ifade eden Vahap Seçer, başta butik oteller olmak üzere Bozyazı’da yatırım yapmak isteyen turizmcilere belediye olarak destek vereceklerini ifade etti.

Bozyazı’da Sini çayının iki yanında da düzenleme yapılması gerektiğini belirten Vahap Seçer köy yollarının ve kanalizasyonun elden geçirileceğini, ilçeye bir otogar ve soğukhava deposu da bulunan sebze hali yapılacağını kaydetti.

Seçer, “İşimiz çok, para lazım. İnşallah cumhurbaşkanına gideceğiz, bize para lazım, bize bol keseden kaynak yaratın diyeceğiz” diye konuştu.

"İYİ KADRO VE PARAYI DOĞRU KULLANMAK"

Mersin’in klasik belediyecilikle bir yere gidemeyeceğini belirten Vahap Seçer, “Geldi belediye başkanı yolları temizledi, sineği öldürdü, böceği öldürdü. Bunlarla Mersin kalkınmaz. Başka şeyler yapmak lazım. Mersin’e atılım sağlayacak projeler lazım. Biz bunu yapacağız. İyi bir kadro kurmak, kaynakları doğru kullanmak, belediyenin parasını yandaşlara aktarmamak. İşin formülü bu” dedi.

‘BANA İNANIYOR, GÜVENİYORSANIZ OYUNUZU VERİN’

Yerel seçimlerle ilgili ittifakları da değerlendiren CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer sözlerini şöyle sürdürdü:

“İttifak mittifak, kimsenin oyu kimsenin ipoteğinde değil. Seçime giriyorsan adayını çıkar gir, niye korkuyorsun. Yağmurdan korkan yağmurda dışarı çıkmazsın. Onun için ben Ak Partili seçmene sesleniyorum. Gelin bana oy verin. Ben sizi mahcup etmem. ‘Verdiğim oy helal olsun’ dersiniz. Bana inanıyor, güveniyorsanız oyunuzu verin. ‘Vahap Seçer’e güvenilmez’  diyorsanız vermeyin. ‘Vahap Seçer iyi adam, güvenilir adam. Kafası da çalışıyor, bu memleket için bir şeyler yapar’ diyorsanız oyunuzu verin. CHP’li olabilirim. CHP’li sizin düşmanınız değil ya. Bu dönemde CHP’li bir adaya oy verin. Desteğinizi bekliyorum.”

Paylaş :
Etiketler :  vahap seçer, chp, büyükşehir, yerel seçimler, bozyazı

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA