25 Şubat 2026 Çarşamba

22:05   MERSIN’DE ENGEL TANıMAYAN UÇUŞ: ÖZEL ÇOCUKLAR BULUTLARA DOKUNDU!   22:02   MILLI EĞITIM BAKANı YUSUF TEKIN’E SERT TEPKI: "ANAYASA’Yı İHLAL EDIYOR, İSTIFA ETMELI!"   16:27   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAYı’NDA USULSÜZLÜK IDDIASıYLA AÇıLAN DAVA, İBB DAVASı ILE BIRLEŞTIRILMEYECEK   16:26   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “MILLI PARKLARı GIDERAYAK 49 VE 99 YıLLıĞıNA KIRALAMAK IÇIN KANUN TEKLIFI GETIRMIŞLER”   16:25   ULUSLARARASı AF ÖRGÜTÜ TÜRKIYE: "RUSYA’NıN SALDıRıLARıNıN SIVILLER ÜZERINDEKI YıKıCı ETKISININ SÜRÜYOR; ULUSLARARASı TOPLUM, ADALET VE HESAP VEREBILIRLIK KONUSUNDA KARARLı OLMALı"   16:25   MAHKEME KARARı ISTINAFTAN DÖNDÜ, GAZETECI ORHAN BURSALı BERAAT ETTI   15:01   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL, SAADET PARTISI IFTARıNA YÖNELIK ELEŞTIRILERI YANıTLADı: "O MASADAN DÜŞMANLıK ÇıKARANLAR TARIHE GÖMÜLECEK"   14:59   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı HATIMOĞULLARı: SAYıN BAHÇELI’NIN İMRALı VE SAYıN ÖCALAN IÇIN ÖZEL STATÜ VURGUSU SON DERECE ÖNEMLI BIR VURGUDUR   14:57   “AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASı” 17’INCI GÜNÜNDE TUTUKLU SANıKLARıN AVUKATLARıNıN BEYANLARıYLA DEVAM EDIYOR   14:51   İYİ PARTI’LI AYYÜCE TÜRKEŞ TAŞ: "ÖCALAN’ıN STATÜSÜ GAYET NET VE BELLIDIR. KENDISI 55 BIN KIŞININ KATILI, HAIN BIR TERÖRIST BAŞıDıR"   14:50   MHP GRUP TOPLANTıSı... BAHÇELI: "TERÖRSÜZ TÜRKIYE HEDEFININ ICRASıNDA PKK’NıN KURUCU ÖNDERININ BÜYÜK BIR DAHLI VE PAYı VARDıR. BU ÇAĞRı AYNı ŞEKILDE KCK’Yı DA BAĞLAMAKTADıR"   09:30   MERSIN’DE KADıNLARıN    09:25   "SIYASETIN KALBI 2 MART’TA CHP’DE ATACAK: ÖZGÜR ÖZEL 18 MADDELIK ’KURTULUŞ REÇETESINI’ AÇıKLıYOR!"   01:01    AYDıNCıK’TA GÖNÜL SOFRALARı KURULDU! BAŞKAN SEÇER: “BIZIM GECEMIZ GÜNDÜZÜMÜZ SIZSINIZ”   22:15   KADIKÖY’DE 90+ DRAMI: FENERBAHÇE’YE KASıMPAŞA ŞOKU! ASENSIO ATTı, ALLEVINAH YıKTı...   17:59   MERSIN VE DIYARBAKıR ARASıNDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ: DİTAV’DAN DEV ÇıKARTMA!   17:54   TARSUS TEK YÜREK! BAŞKAN BOLTAÇ SEL BÖLGESINDEN SESLENDI: "AFETIN SIYASETI OLMAZ, YARALARı BIRLIKTE SARACAĞıZ"   17:01   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAYı’NDA USULSÜZLÜK IDDIASıYLA AÇıLAN DAVANıN, 9 MART’TA GÖRÜLECEK İBB DAVASı ILE BIRLEŞTIRILMESI ISTENDI   17:01   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAY DAVASı… LÜTFÜ SAVAŞ’ıN AVUKATı ÜREGEN: "GERÇEKLER ELBETTE AÇıĞA ÇıKACAKTıR"   17:01   GAZETECI ALICAN ULUDAĞ’ıN TUTUKLULUĞUNA ITIRAZ EDILDI  
 
     
   

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun miting programı belli oldu


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 8 kez İstanbul, 3’er kez Mersin, Bursa ve Ankara olmak üzere toplam 20 ilde seçim çalışması yapacak.

 

Tarih : 24 Şubat 2019 Pazar 22:07   Okunma : 1366

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 31 Mart yerel seçimleri öncesinde yapacağı miting ve toplantıları organize etmek üzere, Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan'ın başkanlığında bir süre önce oluşturulan organizasyon komitesi  taslak programları hazırladı.

İYİ Parti ile yapılan iş birliği çerçevesinde hazırlanan miting programında, CHP'nin bu seçimlerde büyük önem verdiği ve oy durumunun kritik olduğu illere ağırlık verildi.

Kampanyanın gidişatına göre değişebileceği belirtilen taslakta Kılıçdaroğlu'na, İstanbul başta olmak üzere Mersin, Ankara ve Bursa ağırlıklı program belirlendi.

Kılıçdaroğlu, 31 Mart'a kadar 8 kez İstanbul, 3'er kez de Mersin, Bursa ve Ankara olmak üzere toplam 20 ilde seçim çalışması yapacak.

İlk ziyaret Batman'a

CHP Genel Başkanı'nın miting programında ilk ziyaret Batman'a ayrıldı. Batman il örgütünün uzun zamandır dillendirdiği ziyaret talebini dikkate alan organizasyon komitesi ilk çalışmayı bu ile ayırdı.

27 Şubat'ta Batman'a gidecek Kılıçdaroğlu, 28 Şubat'ta Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i aday gösterdiği Bursa'da olacak. Bu seçimlerde Bursa'ya ayrı bir önem veren Kılıçdaroğlu'nun, 18 Mart ve 28 Mart'ta da yine Bursa'da olması planlanıyor.

İYİ Parti'nin büyükşehir belediye başkanlığı seçimleri için aday gösteremediği Mersin'e de miting programında ayrı bir önem verildi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İYİ Parti adayı olması planlanan ancak seçim kuruluna süresinde teslim edilmeyen liste nedeniyle bu partiden aday olamayan Burhanettin Kocamaz'ın Demokrat Parti'den aday gösterilmesi ile daha da kritik bir il halini alan Mersin'i 3 kez ziyaret edecek. 1 Mart'ta bu kentte olması beklenen Kılıçdaroğlu ayrıca 7 ve 16 Mart'ta da Mersin'de bulunacak.

Ankara ve İstanbul programları

Kılıçdaroğlu'nun seçim çalışmaları 2 Mart'ta Muğla ile devam edecek. Mevcut başkan Osman Gürün'le yola devam kararı alan Kılıçdaroğlu, partisinin adayına oy isteyecek.

3 Mart'ta Ankara'da seçim çalışmasında bulunacak Kılıçdaroğlu, CHP'nin geçen yerel seçimlerde de aday gösterdiği Mansur Yavaş için oy talep edecek. Kılıçdaroğlu ayrıca, 20 ve 24 Mart tarihlerinde de İYİ Parti ile iş birliği yapılan Başkent'te Yavaş için vatandaşlarla bir araya gelecek.

Kılıçdaroğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun aday gösterildiği İstanbul'a 8 kez gidecek. İlk ziyaretini 4 Mart'ta İstanbul 1. Bölge'ye yapacak Kılıçdaroğlu, 11 Mart'ta 2. Bölge, 19 Mart'ta 3. Bölge'de adaylarına oy isteyecek. Kılıçdaroğlu'nun İYİ Parti ile iş birliği yapılan kente 22, 23, 26, 29 ve 30 Mart'ta da gitmesi planlanıyor.

İzmir ve diğer iller

Kemal Kılıçdaroğlu, Seferihisar Belediye Başkanı Mustafa Tunç Soyer'i aday yaptığı İzmir'e ilk ziyaretini 5 Mart'ta gerçekleştirecek. Kılıçdaroğlu, kendisinin de seçim bölgesi olan İzmir'e 13 Mart'ta bir ziyaret daha yapacak.

Kılıçdaroğlu, 6 Mart'ta mevcut başkan Ali Orkun Ercengiz'in yeniden aday gösterildiği Burdur'da, 8 Mart'ta Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın aday yapıldığı Adana'da, 9 Mart'ta mevcut başkan Özlem Çerçioğlu'nun tekrar aday gösterildiği Aydın'da, 10 Mart'ta ise Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in aday olduğu Antalya'da seçim çalışmalarını sürdürecek.

12 Mart'ta Edirne'de, 14 Mart'ta Eskişehir'de olması planlanan Kılıçdaroğlu'nun 15 Mart Tekirdağ, 17 Mart Hatay, 21 Mart Zonguldak ve Bartın programları bulunuyor.

Kemal Kılıçdaroğlu, 25 Mart'ta Manisa ve Balıkesir, 26 Mart'ta ise Kırklareli'ne gidecek.

Paylaş :
Etiketler :  CHP, MİLLET İTTİFAKI, İYİ PARTİ, KILIÇDAROĞLU

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA