20 Nisan 2024 Cumartesi

16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

Mersin’de Üniversitelerarası Dağ Bisikleti Yarışı Heyecanı


Mersin Üniversitesi Bisiklet Topluluğu tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Üniversitelerarası Dağ Bisikleti Yarışı 58 erkek ve 11 kadın sporcunun katılımıyla yapıldı.

 

Tarih : 26 Şubat 2019 Salı 13:43   Okunma : 1196

Çiftlikköy Kampüsü arkasındaki parkurda gerçekleştirilen yarışlara birçok farklı üniversiteden gelen sporcularla, keyifli bir yarış düzenlediklerini belirten Mersin Üniversitesi Bisiklet Topluluğu Danışmanı, Mühendislik Fakültesi Gıda Teknolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nüzhet İkbal Türker, "Öğrencilerimiz yıllardır farklı üniversitelerin düzenledikleri yarışmalara katılıyorlardı. Biz de bu yarışmayı üniversitemizde yapmayı planladık. Bu sene 3'üncüsünü düzenliyoruz. Selçuk, Gaziantep, Hacettepe, Akdeniz, Ege, Osmaniye Korkut Ata ve ODTÜ’den katılım sağlayan sporcularımızla önemli bir etkinliği gerçekleştirdik" diye konuştu.

Bisiklet Topluluğu Başkanı Hayriye Nur Okur ise, "Biz ODTÜ, Ege, Hacettepe gibi köklü üniversitelerin düzenlediği bu yarışmalara Mersin Üniversitesi olarak katılmaya başladık. Yarışlarda görevler alıyorduk. Nasıl yapıldığını gözlemliyor, üniversitemizde yapabilir miyiz diye incelemeler yapıyorduk. 2 sene önce de yarışları yapmaya başladık. Burada bizim kendi parkurlarımız vardı. Diğer parkurlara göre daha teknik bir parkur çıkarabileceğimizi düşündük. İlk yarışımızda 45-50 katılımcı varken, bugün 58 erkek, 11 kadın yarışmacımız ile en kalabalık organizasyonu yapıyoruz. Her sene de katılım artıyor" dedi.

3'üncü Üniversitelerarası Dağ Bisikleti Yarışması’nda bireysel kadınlar kategorisinde, Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nden Deniz Çakır birinci, Hacettepe Üniversitesi'nden Pembe Atbiner ikinci, Ege Üniversitesi'nden Rabia Özkan ise üçüncü oldu. Bireysel erkekler kategorisinde Selçuk Üniversitesi'nden Abdülaziz Cemşirin birinci, Hacettepe Üniversitesi'nden Kağan Yıldırım ikinci, Selçuk Üniversitesi'nden Sercan Can da üçüncülüğü elde etti.

 
Paylaş :
Etiketler :  Mersin Üniversitesi, Bisiklet Topluluğu

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA