19 Ekim 2025 Pazar

13:01   MERSIN’DE CHP KONGRESI: GÜNEŞLI GÜNLERE UMUT MESAJı   09:50   MAHKEMEDEN CHP KONGRESI İÇIN DURDURMA TALEBI: GÖZLER YSK’DA!   09:40   TARSUS’UN YAYLALARıNDA SU SEVINCI: MESKİ’DEN 2.050 METRELIK HAYAT HATTı   22:13   BOŞ TENCERELER KONUŞTU, KADıNLAR AYAĞA KALKTı: CHP MERSIN’DEN YOKSULLUĞA SERT TEPKI   15:12   YENIŞEHIR BELEDIYESI 2. AKDENIZ BIENALI’NE EV SAHIPLIĞI YAPıYOR   15:10   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN SOKAK HAYVANLARı İÇIN “DOĞAL YAŞAM ALANı” PROJESI    13:58   AK PARTI’YE GEÇECEĞI IDDIA EDILEN BURCU KÖKSAL: BULUNDUĞUM YERDEYIM, HIÇBIR YERE GITMIYORUM   13:57   SINEMA SALONLARıNDA BU HAFTA: 8 YENI FILM VIZYONA GIRECEK   13:56   KONGREYE SAATLER KALA ÇAĞATAY GÜÇ IL BAŞKANLıĞı ADAYLıĞıNı AÇıKLADı   13:53   CAN HOLDING’E YENI OPERASYON... KENAN TEKDAĞ VE ŞAKIR CAN’ıN DA ARALARıNDA BULUNDUĞU 36 ISIM HAKKıNDA GÖZALTı KARARı VERILDI   09:45   MERSIN’DE SANATıN YENI SESI: BÜYÜKŞEHIR’DEN ODA ORKESTRASı ATAĞı   08:22   AYM’DEN GEZI DAVASı İÇIN HAK İHLALI TESPITI: “ADIL YARGıLANMA HAKKı YOK SAYıLDı”   18:50   TOROSLAR’DA 2026 VIZYONU: 3.8 MILYARLıK BÜTÇEYLE DÖNÜŞÜM BAŞLıYOR!   16:14   AKDENIZ’IN IŞıĞı, TARSUS’UN KALBINDE YANDı   16:09   “MEDENI HAKLAR REHBERI” PROJESI İLE ADALETE ERIŞIM GÜÇLENIYOR   16:07   MILLETVEKILI ALI BOZAN: BU SALDıRıNıN SORUMLUSU, BU ÜLKENIN BARıŞıNA ALÇAKÇA SALDıRANLARDıR.   16:06   AYŞEGÜL DOĞAN’DAN DERVIŞOĞLU’NA TEPKI   16:05   NARIN GÜRAN CINAYETI DAVASı’NDA YENI GELIŞME   11:53   BAŞKAN BAŞ’TAN KHK YÜRÜYÜŞÜNE NET DESTEK: “EKMEĞIYLE OYNANAN HER EMEKÇI İÇIN BURADAYıZ!”   10:40   BAŞKAN BOLTAÇ: “BIR KADıN ÜRETIRSE, BIR ŞEHIR BÜYÜR, BIR ÜLKE GÜÇLENIR”  
 
     
   

Sabri Tekli, TBMM Sanayi Komisyonuve OSBÜK ile İtalya’da


MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı ve OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi Sabri Tekli, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu ile birlikte İtalya’da incelemelerde bulundu.

 

Tarih : 28 Şubat 2019 Perşembe 06:25   Okunma : 2470

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu ve OSBÜK Yönetim Kurulundan oluşan heyet; İtalya ile Türkiye arasındaki ekonomik ilişkilere katkıda bulunmak ve karşılıklı tecrübe paylaşımı ile yeni işbirlikleri geliştirmek amacıyla İtalya’ya inceleme ziyareti düzenledi.TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş Başkanlığındaki heyette, Komisyon Üyeleri; AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk,  OSBÜK Başkanı MemişKütükcü, Başkan Yardımcısı Bekir Sütcü, Yönetim Kurulu ÜyeleriSabri Tekli, Hakkı Attaroğlu, Adem Ceylan, Ömer Ünsal, Seyit Ardıç, , Genel Sekreter V. Serkan Ata, Danışman Hülya Kömbe ve Uzman Osman Kocaman yer aldı.

Programda, Milano Valiliği, ülkemizin yurt dışı yatırımı Mersin’de de fabrikaları bulunan Şişecam grubunun FlatGlassItaly Fabrikası, Bergamo’da bulunan Teknoloji, Bilim ve Inovasyon Merkezi TechnoparkKilometroRosso, Milano Ticaret Odası, AssolombardaConfindustria Sanayi Odası, Turate Sanayi Bölgesinde F-35 uçak parçaları üreten AEREA Savunma Sanayi Fabrikası, Limbiate’de Dünya’da ilk 3’te yer alan civata, vida ve çeşitli mekanik bileşenlerin makinelerinin üretimini yapan SACMA Fabrikası ziyaret edildi. Milano Başkonsolosu Özgür Uludüz ev sahipliğinde ise İtalya’da yerleşik Türk iş insanları, Türk-İtalyan STK ve Dernekler ile görüşmeler yapıldı.

Roma Büyükelçisi Murat Salim Esenli ve Vatikan Büyükelçisi Lütfullah Göktaş’ında ziyaret edildiği programda, İtalyan Ticaret Ajansı (ICE) İtalya Temsilciler Meclisi Çevre, Bayındırlık ve Kamusal İşler Komisyonu, Yurtdışındaki İtalyan Şirketleri Topluluğu (SIMEST) ile İtalyan İhracat Kredi Kurumu (SACE) temsilcileri ile de çeşitli toplantılar gerçekleştirildi.

Yapılan görüşmeler ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Tekli, ‘Bu tür görüşmeler ülkemiz ve kentimiz adına büyük önem taşıyor. Gittiğimiz yerlerde edindiğimiz bilgileri ülkemize ve şehrimize aktarıyoruz. Teknolojiyi yakından takip edebilmek ve uygulayabilmek adına bu ikili görüşmelere, işletme ziyaretlerine ve özellikle de fuarlara büyük önem veren bir yapıya sahibiz’ dedi.

Paylaş :
Etiketler :  MTOSB, OSBÜK, TBMM, SABRİ TEKLİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA