19 Aralık 2025 Cuma

14:21   BIRLEŞIK KAMU-İŞ’E BAĞLı SENDIKALAR, BUGÜN IŞ BıRAKTı; MECLIS ÖNÜNDEKI AÇıKLAMAYA POLIS IZIN VERMEDI...    10:09   MERSIN’DE FASL-ı KONSER: TÜRK SANAT MÜZIĞI’NIN İHTIŞAMı BÜYÜKŞEHIR’DE YANKıLANDı   17:50   ÖZGÜR ÖZEL: “ERDOĞAN TÜRKIYE’YE 10 YıL KAYBETTIRMIŞTIR. HAVA SAVUNMASıNDA BÜYÜK BIR ZAFIYET YARATMıŞTıR”   15:44   RTÜK, “JASMINE” DIZISI NEDENIYLE HBO MAX’E EN ÜST SıNıRDAN PARA CEZASı VE KATALOGDAN ÇıKARMA YAPTıRıMı UYGULADı   14:40   ÖZGÜR ÖZEL BRÜKSEL’DE… “OTORITERLERI DESTEKLERSENIZ BIZIM GIBI BÜTÜN SOL IÇIN YENI BIR RÜZGÂR YARATACAK BIR PARTIYI BIR BAŞıNA BıRAKMıŞ OLURSUNUZ”   12:39   KATAR BAŞBAKANı AL SANI: İSRAIL’IN ATEŞKES IHLALLERI TÜM GAZZE SÜRECINI TEHLIKEYE ATıYOR   12:37   KARA HARP OKULU MEZUNIYETINDE KıLıÇLı YEMIN EDEN TEĞMENE “EMRE ITAATSIZLIK”TEN VERILEN DISIPLIN CEZASı HUKUKA UYGUN BULUNDU   12:35   İSRAIL BAŞBAKANı NETANYAHU, İSRAIL TARIHININ EN BÜYÜK DOĞAL GAZ ANLAŞMASıNı MıSıR ILE IMZALADı   09:20   “MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÇIFTÇIYE CAN SUYU: ÖRTÜ ALTı ÜRETIME GÜÇLÜ DESTEK”   14:35   TBMM’DE CINSEL ISTISMAR IDDIASı... DEM PARTI KADıN MECLISI SÖZCÜSÜ HALIDE TÜRKOĞLU: "BU ÇOCUKLAR ŞIKÂYET EDENE KADAR MECLIS NEREDEYDI?"   14:34   DEM PARTI, DIYARBAKıR’DA "ABDULLAH ÖCALAN’A ÖZGÜRLÜK" MITINGI DÜZENLEYECEK   14:32   VENEZUELA’DAN ABD BAŞKANı TRUMP’ıN ‘DENIZ ABLUKASı’ AÇıKLAMASıNA TEPKI   14:30   CHP’LI ÖZTÜRKMEN, "VERGIDEN MUAF CEMAAT VAKıFLARıNı" SıRALADı: TOPLADıKLARı BAĞıŞLARıN YANı SıRA BAĞLANTıLı ŞIRKETLERI ÜZERINDEN DEVASA BIR EKONOMI YARATMıŞ DURUMDALAR   09:03   “TEDAVININ ÖTESINDE: MERSIN ŞEHIR HASTANESI’NDEN DUYGU YÜKLÜ SINEMA BULUŞMASı”   19:23   MERSIN’DEN AVRUPA’YA GÜÇLÜ SES: “DEMOKRASI BELEDIYELERDE HAYAT BULUYOR”   16:51   “72 GÜNLÜK TUTUKLULUĞUN ARDıNDAN TAHLIYE: HÜSEYIN KOCABıYıK İLK KEZ HAKIM KARŞıSıNDA”   16:40   PFDK, 224 FUTBOLCUYA VE 24 HAKEME BAHIS CEZASı VERDI   16:30   “YENIMAHALLE’DE YENI NESIL PARK: ŞEHIT EMRE ÖZTÜRK’ÜN ADı YAŞATıLıYOR”   16:20   ÇOCUK MECLISI SERTIFIKALARıNı BAŞKAN SEÇER’DEN ALDı   15:42   BIRLEŞIK KAMU-İŞ GENEL BAŞKANı YıLDıRıM: "BIZ BU KRIZIN SEBEBI DEĞILIZ, BEDELINI DE BIZ ÖDEMEYECEĞIZ. 19 ARALıK CUMA GÜNÜ IŞ BıRAKıYORUZ"  
 
     
   

Vahap Seçer adayımız değil başkanımız


CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Mersin için hazırlanan projelerini toplantı ile tanıttı.

 

Tarih : 6 Mart 2019 Çarşamba 06:43   Okunma : 1596

CHP'nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Mersin'in temel sorunlarına dair plan ve projelerini paylaştı. Seçer'in konuşmasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kürsüye geldi.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle;

Başkan adayımızı dinledik. Her biri önemli projeler. Mersinlilere seslenmek istiyorum. Bir oyu bile heba etme lüksümüz yok.

Mersin Kent Planı'nını uzmanlarla hazırlayacağım dedi sayın Seçer. Diyorum ki gelin Mersin Kent Planı'nı referanduma götürün. Halk onaylasın.

Başkanım anlattı yoksulluk önemli bir sorun. Bu konuda bütün CHP'li belediyelerimiz 2200 lira asgari ücret alıyor. Buradan Vahap Seçer'e de sesleniyorum, seçildiğinde sen de bu ücreti vereceksin. Biz CHP olarak taşeronların hakkı için mücadele ettik, kadro alınmasını sağladık. Türkiye'de binlerce kişi sokaktan geçiniyor. Türkiye tarihinde ilk defa bu konuda çalıştay düzenledik.

Vahap beyin "Başkan seçildiğim andan itibaren bana oy versin vermesin bütün vatandaşlara eşit hizmet götüreceğim" sözü çok önemli bu bizim felsefemiz.

Sayın başkan sadece yoksul mahalleler için sizden pozitif ayrımcılık istiyorum.

Ben yoksulluğa pahalılığa dikkat çektikçe birileri kalkıp Bay Kemal diyor. Bay Kemal ile onların arasında büyük fark var. Bay Kemal bu ülkenin onurunu namusunu korumak için herşeyi yapar. Bay Kemal uçan saraya binmez, askeri fabrikayı satmaz. Bay Kemal harama el sürmez.

Biz bu ülkeye birliği beraberliği getirmek istiyoruz.

Bakın Mersin'de demokrosiye kumpas kuruldu. Başka bir partinin adayına kumpas kuruldu. Aynı partiye Ankara'da da kumpas kurmak istediler. Biz 15 vekil vererek bu kumpası boşa çıkardık. Sevgili kardeşlerim kumpasa geçit vermeyeceksiniz.

Mersin bir üniversite kenti, sanayi kenti. Mersin entellektüel bir kent olmalı. Mersin'i önemli bir marka yapacaksak Mersin'i önemli bir kültür merkezi haline getirmek zorundayız. Gelecek mi elbette gelecek, nasıl gelecek Vahap Seçer bey ile gelecek.

Mersinli olmak büyük bir onur. Bir dönem Mersin İdman Yurdu vardı birinci ligde oynardı ben hatırlıyorum. Mersin İdman Yurdu'nu yine hak ettiği yere taşımalıyız.

Çok sayıda başarıya imza atmak mümkün. Bütün bunları belediye başkanlarımız yapacaklar, birlikte çalışacaklar, birlikte başaracaklar. Mersin'e hizmet etmenin onurunu yaşayacaklar.

VAHAP SEÇER PROJELERİNİ AÇIKLADI

Vahap Seçer'in konuşmasından satır başları şöyle;

Mersin çağdaş bir kenttir, Atatürkçü bir kenttir. Mersin bizden çok şey bekliyor.

Biz bu seçimi ilçelerde ve Mersin'de kazanacağız ama davul çaldırmayacağız. Ne zaman ki halkımız bize 'helal olsun' der, o zaman davul çaldıracağız.

Projelerimizde bize yol gösteren STK'larımız oldu, halkımız oldu. Mersin varsıllık içinde yoksulluk yaşayan bir kent. Bu bir kader değildir. Bir yerde yoksulluk varsa haksızlık, adaletsizlik vardır. Biz bütün bu olguları yıkmak istiyoruz.

Mersin'e yatırımcıların gelmesi için çalışmalar yürüteceğiz. İkinci kuracağımız masa esnaf masası. Esnaflarımız belediye ile iletişimde sorun yaşadıklarını söylüyorlar. Biz hep söylüyoruz halkı yok sayarak siyaset olmaz.

120'den fazla proje hazırladık. Bu sınırlı sürede bir kısmını açıklayacağız.

Ekonomi içinde beni en çok heyecanlandıran proje ileri teknoloji kampüsü.

Bizim çocuklarımız süt içecek. Bunun için projeleri hayata geçireceğiz.

Kırsalda kalkınmayı önemseyeceğiz, kooperatifleşeceğiz.

 Mersin önemli bir turizm merkezi. Yeterli yatırım ne yazık ki yok. Gelsin butik turizmciler burada otel açsın. Mersin'de hareketi biz sağlayacağız. Butik Turizm Kenti olacak Mersin.

Mahalle Mutfakları kuracağız. Biz yardımın desteğin insan onurunu kırmadan yapılması gerektiğini düşünüyoruz. Mahallelerde kurulacak mutfaklarımızda insanlar bir lokantada yemek yer gibi yiyecekler.

İndirimli ulaşımı hayata geçireceğiz.

Mersin'de uygun fiyatlı su hizmeti vereceğiz

Evde bakımı hayata geçirecek, yurtlar, kreşler yapacağız. Mersin'in hala bir planı yok. Halk mağdur edildi, gelelim planları açık yapalım. Ben haram yemedim midem de ağrımıyor. Gelin bu kentin şehir plancıları, mimarları, mühendisleri bu planı birlikte yapalım.

Paylaş :
Etiketler :  CHP, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI, VAHAP SEÇER, MARTIN SONU BAHAR

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA