20 Nisan 2024 Cumartesi

16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

Vahap Seçer adayımız değil başkanımız


CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Mersin için hazırlanan projelerini toplantı ile tanıttı.

 

Tarih : 6 Mart 2019 Çarşamba 06:43   Okunma : 1347

CHP'nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Mersin'in temel sorunlarına dair plan ve projelerini paylaştı. Seçer'in konuşmasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kürsüye geldi.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle;

Başkan adayımızı dinledik. Her biri önemli projeler. Mersinlilere seslenmek istiyorum. Bir oyu bile heba etme lüksümüz yok.

Mersin Kent Planı'nını uzmanlarla hazırlayacağım dedi sayın Seçer. Diyorum ki gelin Mersin Kent Planı'nı referanduma götürün. Halk onaylasın.

Başkanım anlattı yoksulluk önemli bir sorun. Bu konuda bütün CHP'li belediyelerimiz 2200 lira asgari ücret alıyor. Buradan Vahap Seçer'e de sesleniyorum, seçildiğinde sen de bu ücreti vereceksin. Biz CHP olarak taşeronların hakkı için mücadele ettik, kadro alınmasını sağladık. Türkiye'de binlerce kişi sokaktan geçiniyor. Türkiye tarihinde ilk defa bu konuda çalıştay düzenledik.

Vahap beyin "Başkan seçildiğim andan itibaren bana oy versin vermesin bütün vatandaşlara eşit hizmet götüreceğim" sözü çok önemli bu bizim felsefemiz.

Sayın başkan sadece yoksul mahalleler için sizden pozitif ayrımcılık istiyorum.

Ben yoksulluğa pahalılığa dikkat çektikçe birileri kalkıp Bay Kemal diyor. Bay Kemal ile onların arasında büyük fark var. Bay Kemal bu ülkenin onurunu namusunu korumak için herşeyi yapar. Bay Kemal uçan saraya binmez, askeri fabrikayı satmaz. Bay Kemal harama el sürmez.

Biz bu ülkeye birliği beraberliği getirmek istiyoruz.

Bakın Mersin'de demokrosiye kumpas kuruldu. Başka bir partinin adayına kumpas kuruldu. Aynı partiye Ankara'da da kumpas kurmak istediler. Biz 15 vekil vererek bu kumpası boşa çıkardık. Sevgili kardeşlerim kumpasa geçit vermeyeceksiniz.

Mersin bir üniversite kenti, sanayi kenti. Mersin entellektüel bir kent olmalı. Mersin'i önemli bir marka yapacaksak Mersin'i önemli bir kültür merkezi haline getirmek zorundayız. Gelecek mi elbette gelecek, nasıl gelecek Vahap Seçer bey ile gelecek.

Mersinli olmak büyük bir onur. Bir dönem Mersin İdman Yurdu vardı birinci ligde oynardı ben hatırlıyorum. Mersin İdman Yurdu'nu yine hak ettiği yere taşımalıyız.

Çok sayıda başarıya imza atmak mümkün. Bütün bunları belediye başkanlarımız yapacaklar, birlikte çalışacaklar, birlikte başaracaklar. Mersin'e hizmet etmenin onurunu yaşayacaklar.

VAHAP SEÇER PROJELERİNİ AÇIKLADI

Vahap Seçer'in konuşmasından satır başları şöyle;

Mersin çağdaş bir kenttir, Atatürkçü bir kenttir. Mersin bizden çok şey bekliyor.

Biz bu seçimi ilçelerde ve Mersin'de kazanacağız ama davul çaldırmayacağız. Ne zaman ki halkımız bize 'helal olsun' der, o zaman davul çaldıracağız.

Projelerimizde bize yol gösteren STK'larımız oldu, halkımız oldu. Mersin varsıllık içinde yoksulluk yaşayan bir kent. Bu bir kader değildir. Bir yerde yoksulluk varsa haksızlık, adaletsizlik vardır. Biz bütün bu olguları yıkmak istiyoruz.

Mersin'e yatırımcıların gelmesi için çalışmalar yürüteceğiz. İkinci kuracağımız masa esnaf masası. Esnaflarımız belediye ile iletişimde sorun yaşadıklarını söylüyorlar. Biz hep söylüyoruz halkı yok sayarak siyaset olmaz.

120'den fazla proje hazırladık. Bu sınırlı sürede bir kısmını açıklayacağız.

Ekonomi içinde beni en çok heyecanlandıran proje ileri teknoloji kampüsü.

Bizim çocuklarımız süt içecek. Bunun için projeleri hayata geçireceğiz.

Kırsalda kalkınmayı önemseyeceğiz, kooperatifleşeceğiz.

 Mersin önemli bir turizm merkezi. Yeterli yatırım ne yazık ki yok. Gelsin butik turizmciler burada otel açsın. Mersin'de hareketi biz sağlayacağız. Butik Turizm Kenti olacak Mersin.

Mahalle Mutfakları kuracağız. Biz yardımın desteğin insan onurunu kırmadan yapılması gerektiğini düşünüyoruz. Mahallelerde kurulacak mutfaklarımızda insanlar bir lokantada yemek yer gibi yiyecekler.

İndirimli ulaşımı hayata geçireceğiz.

Mersin'de uygun fiyatlı su hizmeti vereceğiz

Evde bakımı hayata geçirecek, yurtlar, kreşler yapacağız. Mersin'in hala bir planı yok. Halk mağdur edildi, gelelim planları açık yapalım. Ben haram yemedim midem de ağrımıyor. Gelin bu kentin şehir plancıları, mimarları, mühendisleri bu planı birlikte yapalım.

Paylaş :
Etiketler :  CHP, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI, VAHAP SEÇER, MARTIN SONU BAHAR

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA