19 Aralık 2025 Cuma

10:09   MERSIN’DE FASL-ı KONSER: TÜRK SANAT MÜZIĞI’NIN İHTIŞAMı BÜYÜKŞEHIR’DE YANKıLANDı   17:50   ÖZGÜR ÖZEL: “ERDOĞAN TÜRKIYE’YE 10 YıL KAYBETTIRMIŞTIR. HAVA SAVUNMASıNDA BÜYÜK BIR ZAFIYET YARATMıŞTıR”   15:44   RTÜK, “JASMINE” DIZISI NEDENIYLE HBO MAX’E EN ÜST SıNıRDAN PARA CEZASı VE KATALOGDAN ÇıKARMA YAPTıRıMı UYGULADı   14:40   ÖZGÜR ÖZEL BRÜKSEL’DE… “OTORITERLERI DESTEKLERSENIZ BIZIM GIBI BÜTÜN SOL IÇIN YENI BIR RÜZGÂR YARATACAK BIR PARTIYI BIR BAŞıNA BıRAKMıŞ OLURSUNUZ”   12:39   KATAR BAŞBAKANı AL SANI: İSRAIL’IN ATEŞKES IHLALLERI TÜM GAZZE SÜRECINI TEHLIKEYE ATıYOR   12:37   KARA HARP OKULU MEZUNIYETINDE KıLıÇLı YEMIN EDEN TEĞMENE “EMRE ITAATSIZLIK”TEN VERILEN DISIPLIN CEZASı HUKUKA UYGUN BULUNDU   12:35   İSRAIL BAŞBAKANı NETANYAHU, İSRAIL TARIHININ EN BÜYÜK DOĞAL GAZ ANLAŞMASıNı MıSıR ILE IMZALADı   09:20   “MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÇIFTÇIYE CAN SUYU: ÖRTÜ ALTı ÜRETIME GÜÇLÜ DESTEK”   14:35   TBMM’DE CINSEL ISTISMAR IDDIASı... DEM PARTI KADıN MECLISI SÖZCÜSÜ HALIDE TÜRKOĞLU: "BU ÇOCUKLAR ŞIKÂYET EDENE KADAR MECLIS NEREDEYDI?"   14:34   DEM PARTI, DIYARBAKıR’DA "ABDULLAH ÖCALAN’A ÖZGÜRLÜK" MITINGI DÜZENLEYECEK   14:32   VENEZUELA’DAN ABD BAŞKANı TRUMP’ıN ‘DENIZ ABLUKASı’ AÇıKLAMASıNA TEPKI   14:30   CHP’LI ÖZTÜRKMEN, "VERGIDEN MUAF CEMAAT VAKıFLARıNı" SıRALADı: TOPLADıKLARı BAĞıŞLARıN YANı SıRA BAĞLANTıLı ŞIRKETLERI ÜZERINDEN DEVASA BIR EKONOMI YARATMıŞ DURUMDALAR   09:03   “TEDAVININ ÖTESINDE: MERSIN ŞEHIR HASTANESI’NDEN DUYGU YÜKLÜ SINEMA BULUŞMASı”   19:23   MERSIN’DEN AVRUPA’YA GÜÇLÜ SES: “DEMOKRASI BELEDIYELERDE HAYAT BULUYOR”   16:51   “72 GÜNLÜK TUTUKLULUĞUN ARDıNDAN TAHLIYE: HÜSEYIN KOCABıYıK İLK KEZ HAKIM KARŞıSıNDA”   16:40   PFDK, 224 FUTBOLCUYA VE 24 HAKEME BAHIS CEZASı VERDI   16:30   “YENIMAHALLE’DE YENI NESIL PARK: ŞEHIT EMRE ÖZTÜRK’ÜN ADı YAŞATıLıYOR”   16:20   ÇOCUK MECLISI SERTIFIKALARıNı BAŞKAN SEÇER’DEN ALDı   15:42   BIRLEŞIK KAMU-İŞ GENEL BAŞKANı YıLDıRıM: "BIZ BU KRIZIN SEBEBI DEĞILIZ, BEDELINI DE BIZ ÖDEMEYECEĞIZ. 19 ARALıK CUMA GÜNÜ IŞ BıRAKıYORUZ"   15:40   ÖZGÜR ÖZEL VE DURBAY AILESI, MANISA’DA TAZIYELERI KABUL EDIYOR  
 
     
   

‘Yenişehir’i Büyük Bir Aile Olarak Göreceğiz’


CHP Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, “Yenişehir’i büyük bir aile olarak göreceğiz ve o ailenin her bireyini kucaklayacağız. Her bireyin derdi bizim derdimiz olacak. Ailemizden birinin geçim derdi varsa bizim ona bakmamız, destek olmamız, onun geçimine katkı sağlamamız da boynumuzun borcudur” dedi

 

Tarih : 13 Mart 2019 Çarşamba 11:29   Okunma : 1275

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, Kilikya Nehir Derneği’nin Cumhuriyet Mahallesi’nde inşaatı süren ibadet ve kültür merkezini ziyaret etti.

Dernek binasının karşısında bulunan parkta mahalle sakinlerine seslenen Özyiğit, “Yenişehir’de kıymetli başkanımız 15 yıl görev yaptı. Çok önemli altyapılar, çok önemli hizmetler yaptı, şimdi sıra bizde. Kilikya Nehir Kültür Derneği’nin kültür merkezi bizim için Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nden farksızdır. Gereken desteği vereceğiz. Yenişehir için güzel şeyler yapacağız. Herkesin projesini, herkesin fikrini değerlendireceğiz” diye konuştu.

CHP Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, Cumhuriyet Mahallesinin ardından Menteş Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahalleliler Özyiğit’i davul, zurna eşliğinde karşıladı. Özyiğit, Menteş Mahallesi sakinleriyle halay çekti.

Adaylığının açıklandığı günden bu yana Menteş’te 3 toplantı yaptığını ifade eden Özyiğit, “Menteş Mahallesi’nin sorunlarını biliyoruz. Burada bir taziye evinin olması ihtiyaç. Bu taziye evinin üzerinde kütüphane olması çok önemli bir ihtiyaç. Kaldırım yapılması ve temizlik hizmetleriyle ilgili talepler de alıyoruz.Mahallemizde park alanının yetersiz olduğunu biliyorum. Çocuklarımıza spor alanları yapmamız gerekiyor, yapacağız” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Mersin ziyareti sırasında kendilerine ‘Hizmeti bugüne kadar ihmal edilmiş mahallelerden başlatacaksınız,  gelir seviyesi düşük olan mahallelerden başlatacaksınız’  dediğini ifade eden Özyiğit, “ Biz de bunu emir telakki ettik. Onun için göreve geldiğimizde hizmete ilk olarak bu mahallelerden başlayacağız. Batıkent’ten, Menteş’ten, Akkent’ten başlayacağız” diye konuştu.

Yeni Yenişehir’i halkla birlikte inşa edeceklerini söyleyen Abdullah Özyiğit, “ Yeni Yenişehir’de öncelikle sağlıklı bir toplum istiyoruz. Sağlıklı toplum için spor ve hareket gerekiyor. İyi beslenme gerekiyor. İyi beslenme için de iş ve istihdam gerekiyor. İstihdam için büyük bir çaba içerisinde olacağız. Yenişehir’de açılan her işletmede mutlaka Yenişehirli kadınların, gençlerin çalıştırılması için belediye olarak takipçisi olacağız. Buraya gelip işyeri açacaksınız, hastane açacaksınız ama Yenişehir’den bir gence iş vermiyorsunuz. Bunu kabul etmiyoruz” ifadelerini kullandı.

Göreve geldiklerinde yoksul ailelere, engelli bireyi ve yaşlı bireyi olan ailelere yardım edeceklerini belirten Abdullah Özyiğit, “Evin geliri var mı, yaşlısı var mı, engellisi var mı diye bakacağız ve belediye bütçesinin belli bir kısmını yoksullara aktaracağız.  Kadınlara bir para kartı vereceğiz ve bu kart sadece Yenişehir esnafında geçerli olacak. Yenişehir’i büyük bir aile olarak göreceğiz ve o ailenin her bireyini kucaklayacağız.  Her bireyin derdi bizim derdimiz olacak Ailemizden birinin geçim derdi varsa bizim ona bakmamız, destek olmamız, geçimine katkı sağlamamız da boynumuzun borcudur” dedi.

Konuşmasının ardından mahalle sakinlerinin daveti üzerine ev ziyaretinde bulunan Özyiğit, kahve ikramını da geri çevirmedi.  

 
Paylaş :
Etiketler :  abdullah özyiğit, yenişehir, chp

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA