3 Haziran 2026 Çarşamba

10:10   MERSIN’DE NEFES KESEN KURTARMA OPERASYONU! METRELERCE DERINLIKTEKI KUYUDAN BÖYLE ÇıKARıLDı   09:50   TARSUS’TA DEV TURNUVA BAŞLADı: 53 KÖY SAHAYA İNDI, ÖDÜL TAM 300 BIN LIRA!   01:40   A MILLI TAKıM FıRTıNA GIBI BAŞLADı! KUZEY MAKEDONYA KARŞıSıNDA GOL ŞOV: EREN ELMALı’DAN KORKUTAN HABER   01:35   SIYASETIN GÜNDEMI SARSıLDı: ÖZGÜR ÖZEL’IN ÇAĞRıSı YANıT BULDU! KURULTAY İÇIN KRITIK EŞIK AŞıLDı   23:53   TOROSLAR’DA SANAT VE HIZMET SEFERBERLIĞI: BAŞKAN YıLDıZ’DAN EDEBIYAT DÜNYASıNA DEV ÇıKARMA!   22:21   MERSIN’DE GEZI’NIN 13. YıLıNDA ÇOK SERT AÇıKLAMA: ’HALKıN İRADESINE AÇıK BIR MÜDAHALEDIR!’   20:46   İBB DAVASı’NDA 42’INCI GÜN... TUTUKLU ALPER AYDıN: “AK PARTI’YE DE CHP’YE DE IŞ YAPTıM, BEN REKLAMCıYıM"   20:43   ÖZGÜR ÖZEL’DEN "MUTLAK BUTLAN" KARARıNA TEPKI GÖSTEREN ESKI 221 VEKILE TEŞEKKÜR   20:42   DORUK MADEN IŞÇILERININ BEYPAZARı’NDA BEKLEYIŞI SÜRÜYOR... İŞÇILER, PERŞEMBE GÜNÜ YıLDıZLAR HOLDING ÖNÜNDE TOPLANACAK   20:39   TBMM BAŞKANLıĞı GÜNDEME ALDı: CHP GRUP TOPLANTıSı’NDA ÖZGÜR ÖZEL KONUŞACAK   10:15   CHP’DE HAREKETLI GÜN: ÖZGÜR ÖZEL DÜĞMEYE BASTı! OLAĞANÜSTÜ KURULTAY VE YENI MYK HAMLESI   10:10   TARSUS’TA BÜYÜK DEĞIŞIM! ALI SAMSA KARAMEHMET SPOR SALONU BAŞTAN AŞAĞı YENILENDI   05:39   HOPA’DAN KEMALPAŞA’YA DALGA DALGA YAYıLAN ÖFKE VE ÖZLEM: METIN LOKUMCU’NUN 15. YıLıNDA DIK DURUŞ!   04:59   ARDA GÜLER TARIH YAZDı! ŞAMPIYONLAR LIGI’NDE DEV ONUR: REAL MADRID’IN GENÇ YıLDıZı ZIRVEDE   23:03   DEVLER LIGI’NDE TARIHI GECE: ŞAMPIYONLAR LIGI KUPASı SAHIBINI BULDU!   22:17   İSTANBUL BAROSU’NDAN ’GEZI’ AÇıKLAMASı: "SEÇME VE SEÇILME HAKKıNı ORTADAN KALDıRMAYA KADAR VARDı!"   21:57   GEZI’NIN YıL DÖNÜMÜNDE TKP BEŞIKTAŞ’TA AÇıKLAMA YAPTı: "SAHTE HESAPLAŞMALARDAN KURTULMALıYıZ"   21:55   GEZI’NIN 13. YıLıNDA TAKSIM’DE AÇıKLAMA: GEZI, SADECE BIR PARK DEĞIL ADALET TALEBIDIR   21:49   TBMM’DE ÖZGÜR ÖZEL’IN BAŞKANLıĞıNDA MYK TOPLANTıSı... ZEYNEL EMRE: YARıNDAN ITIBAREN OLAĞANÜSTÜ KURULTAY IÇIN IMZA TOPLAMAYA BAŞLAYACAĞıZ   10:30   DILEK KAYA İMAMOĞLU’NDAN ANKARA MESAJı: ’ASLA YALNıZ DEĞILDIR!’  
 
     
   

CHP’den Miting Havasında Açılış


CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer’in Demirtaş Seçim Ofisi açılışı miting havasında gerçekleşti.

 

Tarih : 19 Mart 2019 Salı 17:34   Okunma : 3867

Önceki Dönem Chp Toroslar İlçe Başkan Yardımcısı İzzet Kırımaz’ın katkılarıyla düzenlenen seçim ofisi açılışına CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, CHP Mersin Milletvekilleri Cengiz Gökçek ve Alpay Antmen, partililer ve binlerce vatandaş katıldı.

Açılışta konuşma gerçekleştiren CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, " Türkiye’de demokrasi krizi var. Halk kendi içinde bir umuda doğru yola çıkmak istiyor, demokrasi istiyor, ekonominin güçlenmesini istiyor. Bunu birlikte başaracağız. Mersin’de birliği, kardeşliği güçlendireceğiz. İktidarı tek elinde tutan tek adama inat yerel demokrasi güçlendireceğiz, yerel ekonomiye güçlendireceğiz. Bunu değerli belediye başkanlarımızla yapacağız." şeklinde konuştu.

"TOROSLAR’IN HİZMET FAKİRLİĞİ SON BULACAK"

Konuşmayı devralan CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Süleyman Dalkılıç vatandaşların alkışları ve sloganları arasında, "Yurttaşlarım, kardeşlerim  hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum, hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Kıymetli kardeşlerim malumlarınız Toroslar ilçemiz hizmet fakiri. Gereken hizmetleri bugüne kadar hiçbir şekilde alamadı. Allah’ın izniyle biz yapacağız kardeşlerim. Biz büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte sizlere hizmet etmek için geliyoruz. inşallah 1 Nisan’dan itibaren sizlerin hizmetinde olacağız. Halkımızın eksik hizmetlerinin hepsini tespit ettik, bu hizmetleri tek tek programladık, öncelikli hizmetleri de belirledik ve bu hizmetleri en kısa sürede yapacağız ve sizlere sunacağız. Toroslar’da taziye evleri yok, yapmadılar bize ama biz yapacağız, seyyar mutfaklar kuracağız. Büyükşehir Belediye Başkanımdan söz aldım, cenaze nakil araçları alacağız ve sizin hizmetinize sunacağız. Demirtaşlı kardeşlerim, diyorsunuz ki  30 yıldır biz kanalizasyonları yaptıramadık,  onu da Allah’ın izniyle biz yapacağız. Sizlerin o temiz kalpleri için kendimi feda etmemem mümkün değil kardeşlerim." şeklinde konuştu.

"MERSİN’İ YATIRIM HAVZU HALİNE GETİRECEĞİZ"

"Sevgili hemşehrilerim, Demirtaş çok coşkulu, buradan bize bir hayli destek var sizleri mahcup etmeyeceğiz." diyen CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, "Bu destek karşısında sizlere en güzel hizmetleri sunmak bizim boynumuzun borcu. Hepinizi sevgiyle selamlıyorum. Bizim geçmişimiz bir, acımız bir, mutluluğumuz bir, geleceğimiz de bir. Kürdüyle Türküyle Çerkeziyle Arabayla Alevisiyle Sünnisiyle hepimiz biriz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin adaylarına oy vereceksiniz diye sizlere terörist diyenlerin lafına bakmayın, bir kulağınızdan girsin diğer kulağından çıksın. Hepiniz bu memleketin evladısınız. Türkiye’nin başına bir kötü olay gelirse hepimiz etkileniriz, Türkiye kalkınırsa, Türkiye huzurlu olursa, Türkiye mutlu olursa, Türkiye zengin olursa, hepimiz mutlu oluruz, hepimiz zengin oluruz, hepimiz huzurlu oluruz.Çok hizmetler yapacağız. Gençlerimize iş alanları  yapılması için Türkiye’nin her tarafından, dünyanın her tarafından buraya yatırımcıların gelmesi için zemin hazırlayacağız. Söz veriyorum Mersin’i bir yatırım havuzu haline getireceğim." ifadelerinde bulundu.

Coşkulu bir şekilde geçen açılış, hakın yoğun iligisyle birlikte son buldu.

Paylaş :
Etiketler :  chp, mersin, adil aktay, vahap seçer, süleyman dalkılıç

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA