1 Kasım 2025 Cumartesi

01:28   12 SAATLIK YARGıLAMANıN ARDıNDAN TAHLIYE: DEM’LI BAŞKANLAR SERBEST   23:58   MERSIN’IN YENI ENERJISI YOLLARDA: BAŞKAN SEÇER’DEN ELEKTRIKLI OTOBÜS DEVRIMI!   23:45   “ÜRETEN TARSUS’UN KALBINDE BULUŞMA: BOLTAÇ SAHADA”   13:25   ERDAL İNÖNÜ ANıLDı... ÖZGÜR ÖZEL: TÜRKIYE’DE INSANLAR SIYASETTE MIZAHıN AYNı ANDA AYNı CIDDIYETLE AYNı CÜMLELER IÇINDE YER ALABILECEĞINI ÖĞRENDI   13:23   GRAND KARTAL OTEL YANGıNı DAVASı... AVUKAT YÜKSEL GÜLTEKIN: "ADALET YERINI BULMAZSA KıYAMET KOPAR"   13:22   CHP’LI KıŞ’TAN HÜKÜMETE TEPKI: "ÜLKE YÖNETMEK YERINE VATANDAŞıN CEBINE ÇÖKMEYI MARIFET SAYıYORLAR"   13:20   EKREM İMAMOĞLU’NUN DANıŞMANı İBRAHIM ÖZKAN GÖZALTıNA ALıNDı   13:16   YÜKSELEN FIYATLAR NEDENIYLE IKINCI EL PAZARıNA RAĞBET ARTTı   03:09   CUMHURIYET COŞKUSUYLA TARIH YAZDıLAR: MSK AVRUPA’DA İLK ZAFERINI ALDı!   19:34   “CUMHURIYET, HUKUKUN NEFESIDIR”: MERSIN BAROSU’NDAN 102. YıLA ANLAM YÜKLÜ RESEPSIYON   18:13   SARıULAK FIDANıYLA CUMHURIYETIN İZINI SÜRDÜLER: BAŞKAN BOLTAÇ’TAN DUYGUSAL MESAJ   17:25   “MERSIN NASıLSA TÜRKIYE DE ÖYLE OLACAK” – SEÇER’DEN İKTIDAR VIZYONU   17:05   TOROSLAR’DA CUMHURIYET MEŞALESI BINLERCE YÜREKLE YANDı   16:49   CUMHURIYETIN 102. YıLıNA SANATLA SELAM: MERSINLI ÇOCUKLAR SAHNEYE TAŞTı   16:45   CUMHURIYETIN RUHU MEZITLI’DE MINIKLERLE BÜYÜDÜ!   16:40   BAŞKAN SEÇER: “CUMHURIYET, HALKıN IRADESIDIR; MERSIN BU IRADENIN SESI OLMAYA DEVAM EDECEK”   23:25   102 METRELIK BAYRAKLA CUMHURIYET’E YÜRÜYEN MERSIN   19:51   CUMHURIYET, TÜRK MILLETININ ŞAHSIYETIDIR: DR. LEVENT UYSAL’DAN 29 EKIM MESAJı   14:26   MERSINLI ÖĞRENCILER, CUMHURIYET COŞKUSUNU BAŞKAN SEÇER’LE PAYLAŞTı   14:25   CHP’LI KıŞ: “BIR ASıR ÖNCE YAKıLAN O MEŞALE, BUGÜN DE YOLUMUZU AYDıNLATıYOR”  
 
     
   

Seçer, Oyunu Akkent Ortaokulu’nda Kullanacak


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Mersin halkına sandığa gitmeleri çağrısında bulunarak, “Bu milletin aklına, vicdanına, ferasetine güvendiğimi en başından beri söylüyorum. Sandıktan çıkacak sonucun Mersin’e ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Tarih : 31 Mart 2019 Pazar 02:24   Okunma : 1244

31 Mart Pazar günü yapılacak seçimlerde Mersin’de 1 milyon 281 bin 570 seçmen oy kullanacak. Büyükşehir Belediye Başkanı, 13 ilçe belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ve 805 muhtarın belirleneceği seçimler için il genelinde 4146 adet sandık kurulacak.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer de oyunu Akkent Ortaokulu’nda saat 11.30’da kullanacak.

Seçimlerle ilgili bir değerlendirme yapan Vahap Seçer, Mersin’deki tüm seçmenlerin sandığa gitmesi ve tercihini sandığa yansıtması çağrısında bulundu.

Vahap Seçer, “Demokrasilerde vatandaşın konuşup kararını bildirdiği gündür seçimler. Halkımız sandığa gidecek oyunu atacak ve Mersin’in gelecek 5 yılına yön verecek belediye başkanını seçecek. Bu milletin aklına, vicdanına, ferasetine güvendiğimi en başından beri söylüyorum.  İnanıyorum ki Mersinliler en yüksek katılımım oranını sağlayacaklar. Bu vesileyle vatandaşlarımıza bir kez daha sesleniyorum. Mutlaka sandığa gidin. Sandığa gitmeyi düşünmeyen komşularınızı, akrabalarınızı sandığa gitmeleri için ikna edin. Oy verme işlemi bitip de sandıklar açıldıktan sonra oy verdiğiniz okullarda bulunun, sayımları izleyin.  Demokratik olgunluk içinde bir seçim süreci geçirdik. Seçim gününün de aynı demokratik olgunlukla geçmesini, sandıktan çıkacak sonucun Mersin’e ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  VAHAP SEÇER, MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YEREL SEÇİMLER, CHP

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA