25 Şubat 2026 Çarşamba

15:51   ÖZGÜR ÖZEL, TUTUKLU GAZETECI ALICAN ULUDAĞ’ı ZIYARET ETTI: "CEZA ALSA BILE YATARı OLMAYAN BIR SUÇTAN IÇERIDE TUTULMASı SIYASILERIN ONA KESTIĞI BIR CEZADıR"   15:49   HAYKO CEPKIN 6 MART’TA SAHNE ALACAĞı “JEKYLL & HYDE” MÜZIKALINE ILIŞKIN KONUŞTU: “UYANDıRıR BENCE SANAT”   15:48   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’DAN "STATÜ" YANıTı: "İMRALı ŞU ANDA GEREKLI OLDUĞU ŞEKLIYLE ADALET BAKANLıĞı TARAFıNDAN IŞLETILIYOR"   15:47   ADALET BAKANı AKıN GÜRLEK, TBMM’DE SORULARı YANıTLADı: "ÇOCUK KAVRAMıNı TARTıŞMAYA AÇMAMıZ LAZıM"   12:30   AKDENIZ BARO BAŞKANLARıNDAN ADANA BAM’A ’GECIKEN ADALET’ ÇıKARTMASı   11:41   DIYARBAKıR’DA SKANDAL İDDIA: 1. DERECE ARKEOLOJIK SİT ALANı GES PROJESI İÇIN MI KAYDıRıLDı?   10:55   MERSIN LIMANı’NDA ’SENDIKA’ DEPREMI! GÜLCAN KıŞ TBMM’YI AYAĞA KALDıRDı: "BU AÇıK BIR DÜŞMANLıKTıR!"   10:30   MERSIN’DE KIMSE YALNıZ DEĞIL: VAHAP SEÇER’IN ‘GÖNÜL KÖPRÜSÜ’ EVLERE MISAFIR OLUYOR!   09:45   DEPO DEĞIL DERT DOLUYOR! MAZOT 61 LIRAYı AŞTı: "ÇIFTÇININ ALıN TERI HORTUMLA ÇEKILIYOR"   09:10   VAHAP SEÇER’DEN KAHRAMAN PILOT İÇIN TAZIYE MESAJı:    08:59   BALıKESIR’DE YASA BOĞAN KAZA! ÖZGÜR ÖZEL’DEN ŞEHIT PILOT İBRAHIM BOLAT İÇIN TAZIYE MESAJı   01:01   SILIFKE’DE RAMAZAN COŞKUSU ZIRVE YAPTı: BAŞKAN SEÇER "BU SOFRALAR MILLETIN EMANETI" DEDI!   22:05   MERSIN’DE ENGEL TANıMAYAN UÇUŞ: ÖZEL ÇOCUKLAR BULUTLARA DOKUNDU!   22:02   MILLI EĞITIM BAKANı YUSUF TEKIN’E SERT TEPKI: "ANAYASA’Yı İHLAL EDIYOR, İSTIFA ETMELI!"   16:27   CHP’NIN 38. OLAĞAN KURULTAYı’NDA USULSÜZLÜK IDDIASıYLA AÇıLAN DAVA, İBB DAVASı ILE BIRLEŞTIRILMEYECEK   16:26   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “MILLI PARKLARı GIDERAYAK 49 VE 99 YıLLıĞıNA KIRALAMAK IÇIN KANUN TEKLIFI GETIRMIŞLER”   16:25   ULUSLARARASı AF ÖRGÜTÜ TÜRKIYE: "RUSYA’NıN SALDıRıLARıNıN SIVILLER ÜZERINDEKI YıKıCı ETKISININ SÜRÜYOR; ULUSLARARASı TOPLUM, ADALET VE HESAP VEREBILIRLIK KONUSUNDA KARARLı OLMALı"   16:25   MAHKEME KARARı ISTINAFTAN DÖNDÜ, GAZETECI ORHAN BURSALı BERAAT ETTI   15:01   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL, SAADET PARTISI IFTARıNA YÖNELIK ELEŞTIRILERI YANıTLADı: "O MASADAN DÜŞMANLıK ÇıKARANLAR TARIHE GÖMÜLECEK"   14:59   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı HATIMOĞULLARı: SAYıN BAHÇELI’NIN İMRALı VE SAYıN ÖCALAN IÇIN ÖZEL STATÜ VURGUSU SON DERECE ÖNEMLI BIR VURGUDUR  
 
     
   

Erdemli Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını yaptı


Erdemli Belediye Meclisinin, 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin ardından ilk toplantısı Gerçekleştirildi. 21 Cumhur İttifakı, 5 Demokrat Parti, 4 İyi Parti, 1 Cumhuriyet Halk Partisi olmak üzere 31 üyeden oluşan yeni meclis, ilk toplantısına Kur’an-ı Kerim ve Dua ile başladı.

 

Tarih : 11 Nisan 2019 Perşembe 07:58   Okunma : 1144

Erdemli Belediye Meclisinin, 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin ardından ilk toplantısı

Gerçekleştirildi. 21 Cumhur İttifakı, 5 Demokrat Parti, 4 İyi Parti, 1 Cumhuriyet Halk

Partisi olmak üzere 31 üyeden oluşan yeni meclis, ilk toplantısına Kur’an-ı Kerim ve Dua ile başladı.

Belediye Başkanı Mükerrem Tollu başkanlığında gerçekleştirilen Nisan ayınınilk toplantısında, gündemde yer alan 18 madde görüşüldü.Gündem maddelerinin görüşülmesinden önce konuşma yapan Belediye BaşkanıMükerrem Tollu, yeni seçilen Meclis Üyelerini tebrik ederek; “Bir seçim sürecini geridebıraktık. Bundan sonraki süreçte, Erdemlimiz için hep birlikte çalışacağız.Toplantımızda alacağımız kararlarla, kentimize daha iyi hizmet edeceğiz. Bukararların, vatanımıza ve milletimize hayırlar getirmesini dilerim. Seçilen tüm MeclisÜyelerimizi tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum. Bizi, tekrar bu göreve layık görenhemşerilerimize de şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kaydetti.

Açılış ve yoklamanın ardından encümen ve komisyonlarda yer alacak üyelikler için seçimlere geçildi. Kanun gereği yapılan gizli oylama sonucunda Meclis 1. Başkan Vekili olarak Şaban Dölek ve 2. Başkan Vekili olarak Halit Çortul’unseçildiği toplantıda, Meclis Katip Üyeliklerine asil olarak İbrahim Tepe ve Derviş Yıldırım, yedeklerde ise Serdal Kaya ve Halil Köse seçilirken,Encümen üyeliklerine Ali Yön, Harun Sarı ve Habib Gürgah seçildi.Yapılan seçimlerin devamında ise Plan ve Bütçe Komisyon Üyeliklerine Mehmet Topkara, Şevki Şevk, Musa Demir; İmar ve Bayındırlık Komisyon Üyeliklerine Hüdaverdi Toprak,Mehmet Keskin, Halil İpçi oy birliğiyle seçildi. Ayrıca Eğitim, Kültür, Sanat, Gençlik, Spor ve Sosyal İşler Komisyonuna Mehmet Keskin, Halil Köse, Serdal Kaya; Çevre veSağlık Komisyon Üyeliğine Ali Türel, Mustafa Akın, Celalettin Dur; Tarım, Orman veHayvancılık İşleri Komisyonuna Zeynel Avcı, Şevki Şevk, Habib Gürgah; Kadın-ErkekEşitliği Komisyonuna ise Halil Köse, Duran Kara, Gülten Yıldırım seçildi. ÇukurovaBelediyeler Birliği Üyeliklerine ise asıl da İbrahim Tepe, Şaban Dölek, Celalettin Dur,Serdal Kaya ve yedekte Ali Yön, Halil İpçi oy birliği ile seçildi.

Toplantı, Toplu Sözleşme Yapılabilmesi için Belediye Başkanına yetkiverilmesini içeren gündem maddesi ile 2018 Mali Yılı Faaliyet Raporunun okunması ve oy birliği ile kabul edilmesinin ardından, Başkan MükerremTollu’nun alınan kararların ve yapılacak hizmetlerin Erdemli’ye hayırlı olması dileğiyle son buldu.

 

Paylaş :
Etiketler :  ERDEMLİ BELEDİYESİ, MÜKERREM TOLLU, ADEM ASLAN

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA