3 Haziran 2026 Çarşamba

15:36   CHP’DE TARIHI GRUP TOPLANTıSı: ’KÖPRÜLER ATıLDı, O DEFTERIN KAPANMASı İÇIN TEK YOL...’   15:27   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A SALVO: ’O TOMA’NıN ŞOFÖR KOLTUĞUNDA SEN OTURUYORSUN!’   15:17   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SIYASETTE DEPREM ETKISI YARATACAK ÇıKıŞ: ‘MUTLAK SULTAN İLE MUTLAK BUTLAN İTTIFAK YAPTı!’   15:15   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SALLAYACAK ÇıKıŞ: ’BÜYÜK KUMPASA KARŞı DIRENECEĞIZ!’   14:59   CHP’DE KURULTAY DEPREMI! ÖNDER SAV SESSIZLIĞINI BOZDU: ’O ŞEMSIYE DELINIRSE HERKES SAĞANAK ALTıNDA KALıR’   10:10   MERSIN’DE NEFES KESEN KURTARMA OPERASYONU! METRELERCE DERINLIKTEKI KUYUDAN BÖYLE ÇıKARıLDı   09:50   TARSUS’TA DEV TURNUVA BAŞLADı: 53 KÖY SAHAYA İNDI, ÖDÜL TAM 300 BIN LIRA!   01:40   A MILLI TAKıM FıRTıNA GIBI BAŞLADı! KUZEY MAKEDONYA KARŞıSıNDA GOL ŞOV: EREN ELMALı’DAN KORKUTAN HABER   01:35   SIYASETIN GÜNDEMI SARSıLDı: ÖZGÜR ÖZEL’IN ÇAĞRıSı YANıT BULDU! KURULTAY İÇIN KRITIK EŞIK AŞıLDı   23:53   TOROSLAR’DA SANAT VE HIZMET SEFERBERLIĞI: BAŞKAN YıLDıZ’DAN EDEBIYAT DÜNYASıNA DEV ÇıKARMA!   22:21   MERSIN’DE GEZI’NIN 13. YıLıNDA ÇOK SERT AÇıKLAMA: ’HALKıN İRADESINE AÇıK BIR MÜDAHALEDIR!’   20:46   İBB DAVASı’NDA 42’INCI GÜN... TUTUKLU ALPER AYDıN: “AK PARTI’YE DE CHP’YE DE IŞ YAPTıM, BEN REKLAMCıYıM"   20:43   ÖZGÜR ÖZEL’DEN "MUTLAK BUTLAN" KARARıNA TEPKI GÖSTEREN ESKI 221 VEKILE TEŞEKKÜR   20:42   DORUK MADEN IŞÇILERININ BEYPAZARı’NDA BEKLEYIŞI SÜRÜYOR... İŞÇILER, PERŞEMBE GÜNÜ YıLDıZLAR HOLDING ÖNÜNDE TOPLANACAK   20:39   TBMM BAŞKANLıĞı GÜNDEME ALDı: CHP GRUP TOPLANTıSı’NDA ÖZGÜR ÖZEL KONUŞACAK   10:15   CHP’DE HAREKETLI GÜN: ÖZGÜR ÖZEL DÜĞMEYE BASTı! OLAĞANÜSTÜ KURULTAY VE YENI MYK HAMLESI   10:10   TARSUS’TA BÜYÜK DEĞIŞIM! ALI SAMSA KARAMEHMET SPOR SALONU BAŞTAN AŞAĞı YENILENDI   05:39   HOPA’DAN KEMALPAŞA’YA DALGA DALGA YAYıLAN ÖFKE VE ÖZLEM: METIN LOKUMCU’NUN 15. YıLıNDA DIK DURUŞ!   04:59   ARDA GÜLER TARIH YAZDı! ŞAMPIYONLAR LIGI’NDE DEV ONUR: REAL MADRID’IN GENÇ YıLDıZı ZIRVEDE   23:03   DEVLER LIGI’NDE TARIHI GECE: ŞAMPIYONLAR LIGI KUPASı SAHIBINI BULDU!  
 
     
   

Erdemli’de Beton Yola Devam


Erdemli Belediyesi, seçim öncesi başlatılan beton yol uygulamasına ara vermeden devam ediyor.

 

Tarih : 11 Nisan 2019 Perşembe 11:23   Okunma : 1066

Erdemli Belediyesince yol kaplama işlerinde önceden devam eden asfalt ve parke çalışmalarının yanında, son zamanlarda tercih edilen ve minimum maliyet gerektiren ancak maksimum verim sağlayan beton yol modeli kullanılmaya devam ediliyor. Beton kaplama yol modeli kullanımı ile araç girişlerinin mümkün olmadığı noktalarda beton yol modelini de uygulamaya başlayan Erdemli Belediyesi, bu kapsamda Kocahasanlı Mahallesinde de uygulamalara başladı.  

Türkiye’de son dönemlerde kullanılmaya başlanan beton yol çalışmaları, asfalt kaplama yol modelinin iklim şartlarındaki dayanıksızlığı nedeniyle birçok belediye tarafından rağbet görmeye başladı. Daha önce Erdemli’nin farklı noktalarında ve hava şartlarının farklılık gösterdiği yerlerde uygulanan beton yol modeli, alınan başarılı sonuçlarla Kocahasanlı Mahallesi Tepe Sokakta da uygulanmaya başlandı.

Yıllardır yaygın olarak kullanılan ancak nitelik ve nicelik bakımından yetersiz kalan asfalt kaplama yol modelinin yerine daha kalıcı bir çözüm arayışına giren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, tüm mahallelerde eş zamanlı yürüttüğü çalışmalar ile aksaklığa mahal vermeden gerçekleştirdiği hizmetlerle vatandaşın takdirini toplamaya devam ediyor. Konu hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çağın gereklerini takip ederek çalışma yürüttüklerini vurgulayarak; “Asfalt kaplama modeli, yaygın olarak kullanılan bir uygulamadır. Ancak Dünya’nın son dönemlerde yaşadığı ekonomik sıkıntılar, kullanılan ürünün doğa faktörü karşısında kısa sürede deforme olması bizleri farklı arayışlara itti. Bu kapsamda da yaptığımız araştırmalar ile deneme sürecinde olumlu sonuçlar aldığımız, beton yol modelini kullanmaya karar verdik.  Erdemlimizi teknolojinin merkezi haline getirerek, modern bir statüye ulaştırmak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Ayrıca Başkan Tollu, daha önce Fevzi Çakmak Sokakta, Alata Mahallesinde ve Türbe Caddesinde uygulanan yeni modelin vatandaşlar tarafından olumlu tepkilerle karşılanması nedeni ile Kocahasanlı Mahallesinde de beton yol modelinin uygulandığını, çalışmaların ise ilçe geneline yayılacağını dile getirerek sözlerini tamamladı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA