17 Nisan 2026 Cuma

16:44   GÜLISTAN DOKU’NUN ANNESI BEDRIYE DOKU: KıZıMıN KEMIKLERINI ISTIYORUM   15:54   KESK VE EĞITIM SEN’DEN MEB ÖNÜNDE ÇAĞRı: "OKULLARıN GÜVENLIKLI HALE GETIRILMESINI ISTIYORUZ, ORTAK TALEP BUDUR"   15:52   SıNıR TANıMAYAN GAZETECILER’DEN SOSYAL MEDYA PLATFORMU X HAKKıNDA DEZENFORMASYON GEREKÇESIYLE YENI SUÇ DUYURUSU   15:47   CHP’LI VELI AĞBABA: "BU AKAN KANLARıN DA BU ÖĞRENCILERIMIZIN, BIR ÖĞRETMENIMIZIN DE SORUMLULUĞU MILLI EĞITIM BAKANı’NDADıR"   15:14   ADıYAMAN BALYANLıLAR DERNEĞI’NDEN OKULDA ŞIDDET TEPKISI: "OKULLAR SILAHıN DEĞIL, KALEMIN YUVASıDıR!"   15:07   EMEKLILERDEN EĞITIMDE ŞIDDETE SERT TEPKI: "OKULLARıMıZı ŞIDDET SARMALıNDAN KURTARıN!"   14:50   KAHRAMANMARAŞ’TAKI OKUL SALDıRıSıNDA YAŞAMıNı YITIRENLER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı   14:46   OKULLARDAKI SILAHLı SALDıRıLAR... EĞITIM-İŞ VE HÜRRIYETÇI EĞITIM SENDIKASı ÜYELERININ, SALDıRıLARı PROTESTO ETMEK IÇIN GÜVENPARK’A YÜRÜMESINE IZIN VERILMEDI   14:37   CHP’LI KORAL ÖMÜR’DEN ANKARA DÖNÜŞÜ AÇıKLAMA: "HODRI MEYDAN, TESLIM OLMAYACAĞıZ!"   12:29   BAŞKAN YıLDıZ SÖZÜNÜ TUTTU: TOROSLAR’ıN GENÇLERINE EĞITIM CAN SUYU!   11:40   TARSUS’UN 10 BIN YıLLıK SıRLARı BU KITAPTA TOPLANDı! KLEOPATRA’DAN ŞAHMERAN’A DEV ESER   10:50   MERSIN’DE BILIM PATLAMASı! MERCAN 100. YıL BILIM MERKEZI 200 BIN BARAJıNı AŞTı   10:15   AKDENIZ’IN KIMYA GÜCÜ ENGEL TANıMıYOR: İHRACAT %12 ARTıŞLA ŞAHLANDı, BAZı PAZARLARDA %1000’LIK SıÇRAMA YAŞANDı!   09:20   MERSIN’DE EZBER BOZAN PARK: "KEŞKE BURADA YATSAK DA HIÇ GITMESEK!"   09:15   CHP’DE DEV ‘SAHA’ HAREKÂTı BAŞLıYOR! ÖZGÜR ÖZEL TALIMATı VERDI: MAYıS AYıNDA HERKES SOKAKTA!   08:45   TBB’DEN OKUL SALDıRıLARıNA SERT TEPKI: ’SADECE CEZALAR YETMEZ, SISTEM DEĞIŞMELI!’   08:29   KAHRAMANMARAŞ’TAKI OKUL SALDıRıSıNDA YENI GELIŞME: SALDıRGANıN BABASı TUTUKLANDı!   08:23   CANAN KAFTANCıOĞLU HAKKıNDA YENI DAVA! ’BEYTÜLMAL’ PAYLAŞıMıNA HAPIS İSTEMI: İŞTE DURUŞMA TARIHI   06:30   DILEK KAYA İMAMOĞLU’NDAN KAHRAMANMARAŞ’TAKI OKUL VAHŞETINE SERT TEPKI: ’BU DÜZEN DEĞIŞMELI!’   06:06   OKULDA SILAHLı SALDıRı ŞOKU! ALI MAHIR BAŞARıR’DAN SERT TEPKI: ’SORUMLU BELLIDIR!’  
 
     
   

Ercik’ten Kutlama mesajı


Başkan Ercik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutladı

 

Tarih : 23 Nisan 2019 Salı 01:01   Okunma : 2490

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yazılı bir açıklama yapan AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, “23 Nisan 1920, vatanımızın dört bir tarafının işgal edildiği, milletimizin yok olmanın eşiğine geldiği hayati bir dönemde, Türk Milletinin yeniden dirilişinin, silkinişinin, şahlanışının timsalidir."dedi.

"Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir" şiarıyla Kurtuluş Savaşı'nı başlatan Türk milletinin, tüm imkansızlıklara rağmen ayağına pranga vurulmasına izin vermediğini, o çetin mücadeleyi zaferle neticelendirdiğini ifade eden AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik,“Türkiye Büyük Millet Meclisi, milletimizin dünyada bir benzeri daha olmayan istiklal mücadelesinin, bu en büyük ve en anlamlı milli mutabakatının içinde doğmuş, milli egemenliğimizin de en somut tecellisi olmuştur.” İfadelerini kullandı.

“23 Nisan, Aydınlık bir geleceğin çağrısıdır.”

Tüm dünya çocuklarının bayramını kutlayan İl Başkanı Ercik, “23 Nisan 1920 ruhuyla çözemeyeceğimiz hiçbir sorun, aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Tarihimiz bu konuda çok sayıda örnekle doludur. Genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle omuz omuza veren milletimiz, hürriyet ve bağımsızlığına kasteden düşmanlara karşı destansı bir mücadele vererek şeref ve haysiyetini koruyan milletimiz, elde ettiği zaferle al bayrağımızı özgürce göndere çekmeyi başarmıştır. 23 Nisan; geleceğimizin güvencesi olarak gördüğümüz, özgürlük ve bağımsızlık meşalesini devredeceğimiz çocuklarımızın da bayramıdır. 23 Nisan Milli Egemenlik bayramı, aynı zamanda dünyada ilk ve tek Çocuk Bayramı olarak bütün insanlık için barış dolu aydınlık bir gelecek çağrısıdır. Bu çağrıda, bu bayramı çocuklara armağan eden Türkiye Büyük Millet Meclisimizin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün güçlü sesi vardır. İnanıyorum ki, bütün çocuklarımız bu çağrıdaki ruh ve şuurla geleceğin müreffeh Türkiye’sini inşa edecek, barış içinde bir dünyanın kurulmasında önemli roller üstleneceklerdir. Hükümet olarak en büyük arzumuz, çocuklarımızın güvenli ve sağlıklı ortamlarda, iyi eğitim alarak, topluma ve insanlığa yararlı özgür bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır. Yarınlarda ülkemizin sorumluluğunu devredeceğimiz çocuklarımızın millî ideallerimize sarılmaları, manevi değerlerimizle donanmaları ve dünyaya açık olarak yetişmeleri en büyük arzumuzdur. Bu inanç ve düşüncelerle 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini diliyor, bu bayram vesilesiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı’nda ve milli mücadeleyle kurduğumuz vatan için bugüne dek şehit düşen tüm vatan evlatlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyorum."dedi.

Paylaş :
Etiketler :  AK PARTİ, CESİM ERCİK, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA