3 Haziran 2026 Çarşamba

09:50   10 YıLDıR BEKLIYORLARDı, ÇILE BITTI! MERSIN’DE O MAHALLELER MUSLUKTAN AKAN SUYA KAVUŞTU   01:27   CHP’DE ODA BASMA SKANDALı BÜYÜYOR! GÖKÇE GÖKÇEN’DEN ÇOK SERT "BUTLANCı" ÇıKıŞı: "KAMERA KAYıTLARıNı ÇıKARıN!"   15:36   CHP’DE TARIHI GRUP TOPLANTıSı: ’KÖPRÜLER ATıLDı, O DEFTERIN KAPANMASı İÇIN TEK YOL...’   15:27   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A SALVO: ’O TOMA’NıN ŞOFÖR KOLTUĞUNDA SEN OTURUYORSUN!’   15:17   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SIYASETTE DEPREM ETKISI YARATACAK ÇıKıŞ: ‘MUTLAK SULTAN İLE MUTLAK BUTLAN İTTIFAK YAPTı!’   15:15   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SALLAYACAK ÇıKıŞ: ’BÜYÜK KUMPASA KARŞı DIRENECEĞIZ!’   14:59   CHP’DE KURULTAY DEPREMI! ÖNDER SAV SESSIZLIĞINI BOZDU: ’O ŞEMSIYE DELINIRSE HERKES SAĞANAK ALTıNDA KALıR’   10:10   MERSIN’DE NEFES KESEN KURTARMA OPERASYONU! METRELERCE DERINLIKTEKI KUYUDAN BÖYLE ÇıKARıLDı   09:50   TARSUS’TA DEV TURNUVA BAŞLADı: 53 KÖY SAHAYA İNDI, ÖDÜL TAM 300 BIN LIRA!   01:40   A MILLI TAKıM FıRTıNA GIBI BAŞLADı! KUZEY MAKEDONYA KARŞıSıNDA GOL ŞOV: EREN ELMALı’DAN KORKUTAN HABER   01:35   SIYASETIN GÜNDEMI SARSıLDı: ÖZGÜR ÖZEL’IN ÇAĞRıSı YANıT BULDU! KURULTAY İÇIN KRITIK EŞIK AŞıLDı   23:53   TOROSLAR’DA SANAT VE HIZMET SEFERBERLIĞI: BAŞKAN YıLDıZ’DAN EDEBIYAT DÜNYASıNA DEV ÇıKARMA!   22:21   MERSIN’DE GEZI’NIN 13. YıLıNDA ÇOK SERT AÇıKLAMA: ’HALKıN İRADESINE AÇıK BIR MÜDAHALEDIR!’   20:46   İBB DAVASı’NDA 42’INCI GÜN... TUTUKLU ALPER AYDıN: “AK PARTI’YE DE CHP’YE DE IŞ YAPTıM, BEN REKLAMCıYıM"   20:43   ÖZGÜR ÖZEL’DEN "MUTLAK BUTLAN" KARARıNA TEPKI GÖSTEREN ESKI 221 VEKILE TEŞEKKÜR   20:42   DORUK MADEN IŞÇILERININ BEYPAZARı’NDA BEKLEYIŞI SÜRÜYOR... İŞÇILER, PERŞEMBE GÜNÜ YıLDıZLAR HOLDING ÖNÜNDE TOPLANACAK   20:39   TBMM BAŞKANLıĞı GÜNDEME ALDı: CHP GRUP TOPLANTıSı’NDA ÖZGÜR ÖZEL KONUŞACAK   10:15   CHP’DE HAREKETLI GÜN: ÖZGÜR ÖZEL DÜĞMEYE BASTı! OLAĞANÜSTÜ KURULTAY VE YENI MYK HAMLESI   10:10   TARSUS’TA BÜYÜK DEĞIŞIM! ALI SAMSA KARAMEHMET SPOR SALONU BAŞTAN AŞAĞı YENILENDI   05:39   HOPA’DAN KEMALPAŞA’YA DALGA DALGA YAYıLAN ÖFKE VE ÖZLEM: METIN LOKUMCU’NUN 15. YıLıNDA DIK DURUŞ!  
 
     
   

Yeşilboğaz: “Aydınlık Bir Türkiye İçin Mücadele Edeceğiz”


Mersin Barosunda stajını tamamlayan 15 stajyer avukat yemin ederek, savunmaya güç vermek üzere ruhsatını düzenlenen törenle aldı. Yeşilboğaz konuşmasında, “Savunma ordumuza güç katacak olan genç meslektaşlarımızla birlikte Türkiye’nin aydınlık günlere doğru ilerlemesi için hep birlikte mücadele edeceğiz” dedi.

 

Tarih : 21 Ocak 2020 Salı 23:36   Okunma : 4885

Mersin Barosunda stajını tamamlayan 15 stajyer avukat yemin ederek, savunmaya güç vermek üzere ruhsatını düzenlenen törenle aldı. Yeşilboğaz konuşmasında, “Savunma ordumuza güç katacak olan genç meslektaşlarımızla birlikte Türkiye’nin aydınlık günlere doğru ilerlemesi için hep birlikte mücadele edeceğiz” dedi.

Mersin Barosu Konferans Salonunda düzenlenen yemin töreninde Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, yönetim kurulu, avukatlar ve aileler, stajyer avukatların mesleğe ilk adımı atmanın heyecanını paylaştı. Tören öncesi konuşma yapan Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, ülkemizin hukuk adına çok zor günler yaşadığı ve yeniden yapılanma süreci içerisinde olduğunu belirterek, “Cumhuriyetin değerleri bir bir yok ediliyor, kaleleri bir bir yıkılıyor. En önemlisi de insanları bir arada tutan, birbirimize güvenip inanmamızı sağlayan en önemli unsur olan hukuk kurumu, çok zor günler geçiriyor. Ancak inançlı, idealist ve geleceğe umutla bakan, savunma ordumuza güç katacak olan genç meslektaşlarımızla birlikte, bu zorlu sürecin üstesinden geleceğimize inanıyorum. Sizler bize güç vereceksiniz, bizler de size el vereceğiz. Türkiye’nin aydınlık günlere doğru ilerlemesi için hep birlikte mücadele edeceğimize inanıyorum” ifadesini kullandı.

Avukatlık mesleğinin, diğer meslek örgütlerinden farklı bir yapısı olduğunu Yeşilboğaz, “Avukatlık bir meslek değil, bir yaşam biçimidir. Bu nedenle gece-gündüz bu ateşten gömleği üzerinizden çıkarmayacaksınız. Bu mücadeleyi her yerde onurla sürdüreceğinize inanıyorum. Yolunuz açık olsun” dedi.

Daha sonra kürsüye çıkıp yemin eden Stajyer Avukatlar; Alp Ertuğrul Bulut, Betül Çavuş, Aslıhan Şahin, Bektaş Olçum, Yusuf Göçer, Ummuhan Şişman, Yasin Aygün, Yasin Arslan, Sezai Köse, Salih Aktaş, Rahmi Çerdik, Hale Nur Kıratlı, Mehmet Uğur Can, Mustafa Ekici, Damla Özgün Özer’e cübbelerini, Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, Başkan Yardımcısı Fatma Demircioğlu ve yanlarında staj yaptıkları avukatlar giydirdi. Avukatlık mesleğine resmi adımı atan stajyer avukatlara ruhsatnamelerini Yeşilboğaz imzalayarak takdim etti.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  MERSİN BAROSU, BİLGİN YEŞİLBOGAZ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA