3 Aralık 2025 Çarşamba

19:59   “YÜREĞIR’IN ÇıĞLıĞı MECLISTE: DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN KENTSEL DÖNÜŞÜM VE YATıRıM ÇAĞRıSı”   19:55   “MERSIN’DE ENGELSIZ YAŞAM PARKı’NDA DÜNYA ENGELLILER GÜNÜ: SANAT, EMPATI VE DAYANıŞMA BULUŞTU”   15:38   MERSIN SAĞLıK ÜSSÜ YOLMA YOLUNDA: MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL YENI SAĞLıK YATıRıMLARıNı DUYURDU   15:34   CHP’LI UZUN, MUĞLA’DAKI ZEHIRLENME OLAYıNı MECLIS GÜNDEMINE TAŞıDı   14:29   CHP’LI HEYETTEN DIVRIĞI’DE IŞTEN ÇıKARıLAN MADENCILERE DESTEK ZIYARETI   14:27   ASU KAYA: “‘AILE YıLı’ DIYE SÜSLÜ SLOGANLARLA KONUT PROPAGANDASı YAPMAK, GERÇEK AILELERIN YAŞADıĞı ACı TABLOYU INKÂR ETMEKTIR”   14:25   "OKULLARDA 1 ÖĞÜN ÜCRETSIZ YEMEK" DAVASı DANıŞTAY’DA...   14:23   MHP LIDERI BAHÇELI’DEN ÖZEL’E "TEBRIK TELEFONU"... ÖZEL, KENDISINI ARAYAN LIDERLERE TEŞEKKÜR ETTI   10:03   MERSIN ESOB 2025’I DEĞERLENDIRDI, 2026’NıN YOL HARITASıNı AÇıKLADı   09:49   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN 2025’TE 500 HANEYE TEMIZLIK VE BAKıM ELI   09:25   YEREL TOHUMDAN İKLIM DOSTU PROJELERE: MERSIN TARıM FUARı’NDA BÜYÜKŞEHIR DAMGASı   01:50   “ÖZGÜR ÖZEL’DEN NET MESAJ: ‘KAYBEDEN LIDER KALMAZ, CHP SAHICILIKLE IKTIDARA YÜRÜYOR’”   21:30   TARSUS’TA MECLIS GÜNDEMI YOĞUN: KENTSEL DÖNÜŞÜMDEN ULUSLARARASı ÖDÜLE   21:03   “SAVUNMA SUSMADı: BARO BAŞKANı ÖZDEMIR’DEN TUTUKLU AVUKATLAR İÇIN ADALET ÇAĞRıSı”   20:31   “SERAP AVCı DAVASıNDA BEŞINCI CELSE: ERKEK ŞIDDETINE KARŞı ADALET ARAYıŞı”   20:25   MERSIN LIMANı’NDA ŞOK OPERASYON: İTALYA’YA KAÇıRıLACAK 44 GÖÇMEN KONTEYNERDE YAKALANDı!   20:19   TOROSLAR’DA ENGELSIZ BIR GÜN   20:15   MERSIN’DE ULAŞıMDA SESSIZ DEVRIM: 18 ELEKTRIKLI OTOBÜS YOLLARDA   15:15   DEM PARTI GRUP TOPLANTıSı... TUNCER BAKıRHAN’DAN ÖZEL’E: CELLAT DEFTERINI AÇACAKSAK, GEÇMIŞI KONUŞACAKSAK HEPINIZ BORÇLU ÇıKARSıNıZ   15:13   ŞEHZADELER BELEDIYE BAŞKANı GÜLŞAH DURBAY KONTROL AMAÇLı YOĞUN BAKıMA ALıNDı  
 
     
   

Toroslar’da Şubat Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı


Toroslar Belediye Meclisi, Şubat Ayı toplantısını yaptı. Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz başkanlığında toplanan mecliste gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

 

Tarih : 6 Şubat 2020 Perşembe 00:55   Okunma : 1373

Toroslar Belediye Meclisi, Şubat Ayı toplantısını yaptı. Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz başkanlığında toplanan mecliste gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

         Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen meclis, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

         Meclisin açılışında Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçlerince yapılan hain saldırı sonucu şehit düşen askerlere Allah'tan rahmet, kederli aileleri ve yakınlarına başsağlığı dileyen Başkan Yılmaz; "Şehit ateşi Mersinimize de düştü.  Gülnar İlçesinden şehit olan kahraman askerimiz Uğur Katran'a ve silah arkadaşlarına Allah'tan rahmet dilerim. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

         Daha sonra gündem maddelerine geçilerek Toroslar Belediyesi'nin 2020 mali yılı vergi, harç ve ücret tarifesinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Gelirleri ile ilgili maddelerinde revize yapılmasına ilişkin teklif görüşüldü. İlgili konunun, Plan ve Bütçe ile İmar ve Bayındırlık Komisyonları'na havalesi oy birliğiyle kabul edildi.

 

1. ETAP İMAR PLANI TAMAMLANDI

 

         Toroslar'ın sağlıklı ve planlı bir şekilde büyümesi amacıyla çalıştıklarını belirterek, 1. Etap İmar Planının tamamlandığını söyleyen Başkan Yılmaz, "İlçemizin düzenli bir yapılaşmaya sahip olması için meslek odalarımız ile koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Genel olarak fizibilite çalışmaları tamamlandı. İhtiyaç noktaları tespit edilmiş olup, belli bir plan dahilinde ilerleme kaydedeceğiz" şeklinde konuştu.

         İmar planı hakkındaki gündem maddesi ise "Mersin ili, Toroslar ilçesi, Arpaçsakarlar Mahallesi ve çevresini kapsayan 412 hektar alanda I. Etap 1/1000 ölçekli İlave ve Revizyon Uygulama İmar Planları"  şeklinde belirtilerek  İmar ve Bayındırlık ile Çevre ve Sağlık Komisyonları'na havalesi oy birliğiyle kabul edildi.

 

BAŞKAN YILMAZ; "İLÇEMİZE MODERN SEMT PAZARLARI KAZANDIRACAĞIZ"

 

         Mustafa Kemal, Arpaçsakarlar, Korukent, Mevlana ve Yalınayak Mahallelerine yeni modern semt pazarlarının kurulacağının müjdesini veren Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Semt pazarlarımızla ilgili Pazarcılar Odamız, mahalle muhtarlarımız ve belediye meclis üyelerimizle birlikte kapsamlı bir çalışma yapıyoruz. Yeni semt pazarları ile ilçe vatandaşımız ve esnafımız ihtiyaçlarını tek ve modern bir alandan temin edebilecekler. Amacımız, vatandaşlarımızın sağlıklı bir ortamda alışveriş yapmalarıdır. Bu noktada çalışmalarımız devam edecek" ifadelerini kullandı.

         Komisyonlardan gelen semt pazarlarıyla ilgili ortak rapor görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

         Mart ayında yapılacak olan meclis toplantısı, 02 Mart Pazartesi günü saat 14.00 olarak belirlenirken, Şubat ayı meclisinin ikinci birleşimi ise 07 Şubat Cuma günü saat 10.00'da Toroslar Belediyesi ana hizmet binasındaki meclis toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

         Toplantı, temenni ve öneriler bölümü ile son buldu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA