20 Nisan 2024 Cumartesi

16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

Şampiyondan Başkan Tarhan’a ziyaret


Geçtiğimiz günlerde Antalya’da düzenlenen 2020 Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası’nda 9 Yaş Türkiye Şampiyonu olan Mezitli Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Nil Kayra Zeybek, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı ziyaret etti.

 

Tarih : 6 Şubat 2020 Perşembe 10:28   Okunma : 1399

Geçtiğimiz günlerde Antalya’da düzenlenen 2020 Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası’nda 9 Yaş Türkiye Şampiyonu olan Mezitli Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Nil Kayra Zeybek, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı ziyaret etti. Şampiyonluk kupası ile birlikte geldiği Başkan Tarhan’a verdiği destekler nedeniyle teşekkürlerini sunan Zeybek’e ailesi ve kulüp başkanı İlkim Tahinci de eşlik etti.

Mezitli Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Milli Tenisçi İlkim Tahinci de, “Başkanımıza şampiyonluk kupamızı veriyor olmanın gururunu yapıyoruz. Şampiyona boyunca sporcumuzun ulaşımı ve konaklamasını Belediyemizin desteğiyle sağlıyoruz. Başkanımız Neşet Tarhan’a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” diye konuştu.

Mezitli Belediye Gençlik ve Spor Kulübünün başarılarıyla gururlandırmaya devam ettiğini ifade eden Başkan Tarhan, “Sporcularımızın ulusal ve uluslararası yarışmalarda yarışabilmesi adına gereken destek için belediye meclisimizde gündeme getiriyoruz. Meclis üyelerimiz oy birliği ile destek verilmesi yönünde karar veriyor. Tüm üyelerimize verdikleri destek için teşekkür ederim. Sporda, sanatta başarı kazanan tüm sporcularımızın önünü açmak bizim için en öncelikli konulardan birisidir. Elbette ki sporcularımızın kazandığı her başarı kentimiz ve belediyemizin adını ulusal ve uluslararası arenalarda gururla duyuruyorlar. Onlar başardıkça bizler geleceğe daha umutla bakabiliyoruz. Kayra Nil kızımızı şampiyonluğu nedeniyle kutluyorum” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA