19 Mayıs 2026 Salı

18:21   19 MAYıS’TA ANKARA’DA BÜYÜK KORTEJ: ÖZGÜR ÖZEL VE BINLERCE GENÇ ANıTKABIR’E YÜRÜYOR!   18:19   CHP’LI MUSTAFA KEKLIK’TEN 19 MAYıS MESAJı: ’CUMHURIYETIN İKINCI YÜZYıLıNDA EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ GENÇLIKTIR’   17:35   MEMUR EMEKLILERI, SEYYANEN ZAM ISTIYOR: "CUMHURBAŞKANı VERDIĞI SÖZÜ TUTMALı"   16:34   DİSK, KESK, TMMOB VE TTB’DEN ORTAK NATO AÇıKLAMASı: NATO ÜSLERI KAPATıLMALı, NATO’DAN DERHAL ÇıKıLMALıDıR   15:32   BIRLEŞIK KAMU İŞ KONFEDERASYONU MALIYE BAKANLıĞı ÖNÜNDE EYLEM YAPTı... GENEL BAŞKAN YıLDıRıM: TÜM KAMU ÇALıŞANLARı ALACAKLı DURUMDA   15:29   NURI ASLAN’DAN OPERASYON TEPKISI: MILYONLARCA VATANDAŞıMıZA HIZMET EDEN İBB’NIN BU ŞEKILDE SÜREKLI YıPRATıLMASı DOĞRU DEĞILDIR   14:25   İBB DAVASı’NDA 39. GÜN... MURAT KAPKI, YAKLAŞıK BIR YıLDıR TUTUKLU BULUNAN İNAN GÜNEY’DEN HELALLIK ISTEDI   14:24   EKREM İMAMOĞLU’NUN DIPLOMA IPTALINE KARŞı YAPTıĞı ISTINAF BAŞVURUSU DA REDDEDILDI, DOSYA DANıŞTAY’A TAŞıNACAK   13:15   ANKARA’DA BÜYÜK 19 MAYıS SEFERBERLIĞI! ÖZGÜR ÖZEL’IN DE KATıLACAĞı DEV YÜRÜYÜŞÜN DETAYLARı BELLI OLDU   12:47   ÖZGÜR ÖZEL’DEN TÜRKAN SAYLAN MESAJı: ’MÜCADELE MIRASıNA SAHIP ÇıKACAĞıZ!’   12:15   İBB DAVASıNDA SILIVRI’YI SARSAN ’BASKı’ İTIRAFı! ’O İFADELER YOK HÜKMÜNDEDIR’   11:33   AKDENIZ’DE GECE YARıSı ALARMı! ULUSLARARASı SULARDA SıCAK TEMAS: "YÜZER HÜCRE" BILE HAZıRLADıLAR   11:05   BÜYÜKŞEHIRDE 20 TL, TARLADA 3 TL’YE ALıCı YOK! MILYONLUK DEPOLAR ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ: ‘ARTıK HAMALLıK YAPACAĞıM’   10:48   TANESI 16 LIRAYı AŞMıŞ DURUMDA: "ARTıK KILO İLE DEĞIL TANE İLE ALıNıYOR!"   10:35   GÖZLERINI KAPATıP BASTONU ELINE ALANLAR ŞOKE OLDU! MERSIN’DE EZBER BOZAN "EMPATI" SEFERBERLIĞI   10:30   ANKARA’DA TARIHI DÖNEMEÇ: BAHÇELI’DEN ÖCALAN İÇIN EZBER BOZAN ’KOORDINATÖRLÜK’ TEKLIFI!   10:20   19 MAYıS’TA ÇARPıCı GENÇLIK RAPORU: ’ERIYEN BIR NESIL, ÇALıNAN BIR GELECEK!’   10:05   CHP’NIN SIYASI HAMLESI NETLEŞTI: GÜMÜŞHANE’DE BÜYÜK BULUŞMA NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?   09:33   BAŞKANDAN 19 MAYıS MESAJı: ‘BAĞıMSıZLıK MEŞALESINI GELECEĞE GENÇLERIMIZ TAŞıYACAKTıR’   08:48   MERSIN MEZITLI’DEKI FESTIVAL KENTTE GÜNDEM OLDU!  
 
     
   

Yenişehir Belediyesi Ve MERSİNGİAD’dan İşbirliği


Yenişehir Belediyesi ve Mersin Girişimci İş Adamları Derneği (MERSİNGİAD) arasında iş birliği protokolü imzalandı. İşbirliği ile başarılı ancak ekonomik açıdan dezavantajlı öğrencilere iş insanları tarafından mentörlük sağlanacak.

 

Tarih : 13 Şubat 2020 Perşembe 18:14   Okunma : 3039

Yenişehir Belediyesi ve Mersin Girişimci İş Adamları Derneği (MERSİNGİAD) arasında iş birliği protokolü imzalandı. İşbirliği ile başarılı ancak ekonomik açıdan dezavantajlı öğrencilere iş insanları tarafından mentörlük sağlanacak. Proje Yenişehir Belediyesi bünyesinde kurulan ve gönüllülerden oluşan Yenişehir Belediyesi Alternatif Yaşam Gönüllüleri Düşler Akademisi tarafından yürütülecek.

Engellilere, yaşlılara, gençlere ve dezavantajlı gruplara alternatif bir yaşam sunmayı hedefleyerek kurulan ve alanında uzman gönüllülerden oluşan Yenişehir Belediyesi Alternatif Yaşam Gönüllüleri Düşler Akademisi, başarılı ancak maddi durumları yetersiz üniversite öğrencilerine de el uzatacak. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ve MERSİNGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Serkan İzol tarafından imzalanan iş birliği protokolü ile MERSİNGİAD tarafından belirlenen sektörlerde yetkin iş insanları ile öğrenciler bir araya getirilecek.

Öğrencilerin iş bulma şansı artacak

Öğrenciler eğitim aldıkları alanlarda deneyim kazanırken istihdam için fırsat yakalayacak. Proje süresince Düşler Akademisi tarafından tespit edilecek olan öğrenciler ile MERSİNGİAD tarafından belirlenecek iş İnsanları belli aralıklarla bir araya gelecek. Deneyim ve bilgi aktarımı üzerine temellendirilen iş birliği ile projede yer alacak üniversite öğrencileri mezun olduktan sonra iş bulma şansını arttıracak.

Yenişehir Belediyesi istihdam için projeler üretmeye devam edecek

İmzalanan protokol ile hayata geçen proje hakkında konuşan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, projenin üniversite öğrencilerine eğitim aldıkları alanlarda deneyim ve istihdam açısından bir fırsat olacağını belirtti. Üniversite öğrencilerinin mezun olduktan sonra iş bulma noktasında sıkıntı yaşadıklarını kaydeden Başkan Özyiğit, Yenişehir Belediyesi olarak öğrencilere istihdam yaratmak için projeler üretmeye devam edeceklerini vurguladı. Başkan Özyiğit, Düşler Akademisi’nde yer alan gönüllülere de teşekkür etti.

MERSİNGİAD Başkanı Mehmet Serkan İzol ise böyle bir girişimden dolayı Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ve gönüllüleri kutladığını belirterek MERSİNGİAD olarak projeye gereken desteği vereceklerini ifade etti.

Paylaş :
Etiketler :  YENİŞEHİR BELEDİYESİ, ALTERNATİF YAŞAM, GÖNÜLLÜLERİ, DÜŞLER AKADEMİSİ, MERSİNGİAD, ABDULLAH ÖZYİĞİT

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA