20 Ocak 2026 Salı

13:37   MESİAD BAŞKANı ADNAN GÜNDOĞDU’DAN TARIHI ÇAĞRı: ÇUKUROVA ULUSLARARASı FUAR VE KONGRE MERKEZI, MERSIN’I KÜRESEL LIGE TAŞıYACAK   13:18   MHP GRUP TOPLANTıSı... BAHÇELI’DEN ÖZGÜR ÖZEL’IN EMEKLI AYLıKLARıYLA ILGILI AÇıKLAMASıNA YANıT: "SIZIN ÖNERGENIZE DESTEK OLMAYıZ"   13:17   NURHAYAT ALTACA KAYıŞOĞLU, ÇIFTE VATANDAŞLıK VE İSLAMOFOBI BAŞLıKLARıNDA ALMANYA’DA BIR DIZI TOPLANTı GERÇEKLEŞTIRDI   09:08   “SILIFKE’DE ÇOCUKLAR İÇIN YENI NESIL KAMPÜS: EĞLENCE, EĞITIM VE GÜVEN BIR ARADA”   20:03   CHP’DEN EMEKLILER İÇIN SAMIMIYET TESTI: MYK’DA KRITIK KARARLAR, ANKETLERDE BIRINCI PARTI   19:45   “MERSIN’DE TEMIZLIKTE TEKNOLOJI DÖNEMI: BÜYÜKŞEHIR FILOYA 22 YENI ARAÇ EKLEDI”   19:35   TOROSLAR’DA ÇOCUKLARA SANAT DOLU SÖMESTR HEDIYESI: “TATIL BAŞLASıN, PERDE AÇıLSıN”   18:35   “CHP’DEN EMŞAV’A ANLAMLı ZIYARET: ŞEHIT AILELERI VE GAZILERIN SORUNLARı MASADA”   18:28   “MURAT ÇALıK’A HASTANEDE GIZLI MUAMELE: ‘BIR KARE GÖRÜNTÜDEN KORKUYORLAR’”   16:20   EN DÜŞÜK EMEKLI AYLıĞıNıN 20 BIN LIRAYA YÜKSELTILMESINE ILIŞKIN TEKLIF… KONYALı EMEKLI: “SABAHA KADAR BEKÇILIK YAPıYORUM”   15:15   YARGıTAY’DA YSK ÜYELIĞI IÇIN SEÇIM BAŞLADı, ILK TURDA SONUÇ ALıNAMADı, SEÇIME YARıN DEVAM EDILECEK   14:14   MURAT ÇALıK, ÖNCE İZMIR ŞEHIR HASTANESI’NE ARDıNDAN KATIP ÇELEBI ÜNIVERSITE HASTANESI’NE SEVK EDILDI   13:12   ÖZGÜR ÖZEL’DEN HRANT DINK MESAJı: "TÜM GERÇEKLER ORTAYA ÇıKANA, TÜM SORUMLULAR YARGıLANAN KADAR UNUTTURMAYACAĞıZ"   13:05   TRUMP’TAN GRÖNLAND MESAJı: “NOBEL VERILMEDIYSE, ARTıK BARıŞı DÜŞÜNME GIBI BIR YÜKÜMLÜLÜK HISSETMIYORUM; ABD ÇıKARLARıNı ÖNCELEME ÖZGÜRLÜĞÜM VAR”   12:24   CHP’LI KıŞ: İKTIDAR ‘KRIZ VAR’ DIYEREK OVP’YI ŞIŞIRDI, VATANDAŞTAN FAZLA VERGI TOPLADı; EMEKLIYE, ÇALıŞANA, ÇIFTÇIYE VERMEDIĞI PARAYı FAIZE ÖDEDI   10:55   MERSIN’DE ZABıTA’DAN SAĞLıK OPERASYONU: 300 KILO SUCUK VE ÇIĞKÖFTEYE EL KONULDU!   22:04   TARSUS, YEREL YÖNETIMLERIN ZIRVE BULUŞMASıNA EV SAHIPLIĞI YAPTı   18:59   “MERSIN’IN CARETTALARı TARIHI ZAFERLE PARLADı: BAŞKAN SEÇER TRIBÜNDE, MSK PARKEDE ŞOV YAPTı”   18:50   “TALAT DINÇER’DEN ÇARPıCı ÇıKıŞ: MADEN KEŞIFLERI GERÇEKTEN YENI MI, YOKSA YASAYLA Mı GÜNDEME GELDI?”   15:58   ULUSLARARASı ALıCıLAR MERSIN’DE BULUŞTU: 10 MILYON ÜRÜN SATıŞı GERÇEKLEŞTI  
 
     
   

Toroslar’da Kadınlar Spor Alışkanlığı Kazandı


Hobi ve mesleki eğitim kursları ile özellikle ev hanımlarının sosyal hayatın içinde daha aktif yer almalarını sağlayan Toroslar Belediyesi, 15 farklı branşta düzenlediği spor kurslarıyla da takdir topluyor. Bu kurslardan biri olan Genel Jimnastik ile kadınlar, uzman eğitmenler eşliğinde spor yaparak zinde kalıyor.

 

Tarih : 27 Şubat 2020 Perşembe 08:24   Okunma : 4197

Çeşitli branşlarda açtığı spor kursları ile farklı yaş gruplarına spor yapma imkanı sunan Toroslar Belediyesi; Genel Jimnastik kursları ile ilçede yaşayan kadınlara sağlıklı yaşamın kapılarını açıyor.

Sporu, yaşamın bir parçası haline getirmeyi hedefleyen belediye, Plates, Zumba, Step ve Aerobik gibi haftanın her günü belli saatlerde verilen ücretsiz kursları ile kadınlara, spor yapmanın yanında keyifli zaman geçirme imkanı da sunuyor. Kurslarda, kursiyerlerin doğum günleri gibi özel günleri de unutulmuyor.

Kursa Katılan Kadınlara Sağlık Hizmeti de Veriliyor

  Toroslar Toplum Sağlığı Merkezi ve Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) ile işbirliği içinde çalışan belediye, kurslara gelen kadınların diyetisyen kontrolünde zayıflamaları, şeker ve  kanser taramalarının yapılması gibi konularda da destek veriyor.

"Spor ile Sigarayı Bıraktım"

Spor ile sigarayı bıraktıklarını söyleyen kursiyerler, kendilerine böyle bir imkanı sunan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a teşekkür ederek, bu kurslar ile düzenli spor yaptıklarını  ve sağlıklı bir şekilde kilo verdiklerini söylediler.

Bu sayede sosyalleştiklerini de belirten kursiyerler; "Burada çok mutluyuz. Spor yapmanın yanı sıra burası bize bir terapi gibi geliyor. Düzenli spor yaparak sigara alışkanlığımızı da bıraktık. Bizler için böyle bir ortam hazırlandığı için çok memnunuz. Başkanımıza teşekkür ederiz" diye konuştu.

Genel Jimnastik Kursuna katılmak isteyen 15 yaş üstü kadınlar, Yusuf Kılıç Mahallesi'nde bulunan Toroslar Belediyesi Ayışığı Kültür Merkezi’ne kimlik fotokopisi ile müracaat edebilir.

Başkan Yılmaz; "Sağlıklı Yaşam için Spor Yapmak Önemli"

         Sağlıklı yaşam için düzenli spor yapmanın önemli olduğunun altını çizen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Her zaman ifade ettiğimiz gibi sağlık önceliğimiz. Bu kurslarımız ile kadınların, sadece spor yapmaları değil sağlıklı yaşam için kendilerine zaman ayırmalarını ve aynı zamanda sosyal alanda da daha etkin olmalarını istiyoruz.  Kadınların kurslarımıza ilgi göstermesi bizleri çok mutlu ediyor. Kurslarımıza katılmak isteyen vatandaşlarımızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA