28 Mart 2024 Perşembe

10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ ``JAHREİN``, KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:50   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR   15:41   DEM PARTİ MERSİN’DE SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR   15:29   VAHAP SEÇER, İKİNCİ 5 YILLIK DÖNEMDE MERSİN`E YENİ PROJELER KAZANDIRMAYA HAZIRLANIYOR    15:12   VAHAP SEÇER, ÇAMLIYAYLA`DA HALKLA BULUŞTU: “ÇAMLIYAYLA’YI İMRENİLİR BİR HALE GETİRECEĞİZ”   14:23   BTP LİDERİ HÜSEYİN BAŞ: “SEÇİMDEN HEMEN SONRA BİR ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ VAR GÜNDEMDE. BUNA ‘DUR` DİYEBİLECEK BİR KADROYLA KARŞILARINA ÇIKALIM”   14:09   MEZİTLİ BELEDİYESİ`NDEN İLÇEDEKİ EMEKLİLERE BAYRAM İKRAMİYESİ   14:07   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZYİĞİT, “GELİNCİK TEPESİ’NDE SEYİR TERASI OLUŞTURACAĞIZ”   14:01   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET GÖTÜRECEKLERİNİ SÖYLEDİ  
 
     
   

Erdemli Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Destek


Erdemli Belediyesi, sporda geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı bir genç neslin oluşmasında kilit görevi olan amatör spor kulüplerine destek olmayı sürdürüyor. Bu kapsamda Erdemli genelinde 6 amatör spor kulübüne Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun katıldığı törenle malzeme yardımı yapıldı.

 

Tarih : 18 Mart 2020 Çarşamba 12:22   Okunma : 934

Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli Belediyesi’nin 6 amatör spor kulübüne, forma, şort, futbol topu ve çeşitli spor malzemelerinden oluşan destek yardımını dağıttı. Erdemli Belediyesi'nde gerçekleştirilen törene; Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ile amatör spor kulüplerinin yöneticileri katıldı. Belediye Başkanı Mükerrem Tollu yaptığı konuşmada; Erdemli Belediyesi’nin amatör sporcuların her zaman yanında olduğunu söyledi. Başkan Tollu, "Son yıllarda Erdemlimiz farklı kategori ve branşlarda şampiyonluklarla adını duyurmaya başladı. Kentimizin gerek ulusal gerekse uluslararası turnuvalarda çok daha başarılı olmasını istiyorsak amatör spor kulüplerimize her türlü desteği vermeliyiz" dedi.

 

Amatör Sporun Her Zaman Yanında Olduk

Başkan Tollu, sporun ve sporcunun her zaman yanında olmayı sürdüreceklerini belirterek, "Amatör spor kulüplerimiz çok önemli bir toplumsal görevi ifa ediyor. Sporda geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı bir genç neslin oluşmasında kilit bir görev üstlenen amatör spor kulüplerine destek olmak bizim önceliklerimiz arasında. Amatör sporun her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

 SPORTİF FAALİYETLER VE SOSYAL ETKİNLİKLERE ÖNEM VERİYORUZ

Başarının alt yapı ve tesisleşmeden geçtiğine inandıklarına dikkat çeken Tollu, sadece futbol branşında değil diğer spor dallarında da amatör spor kulüplerine imkanları ölçüsünde destek olduklarını belirterek, Erdemli Belediyesi'nin amatör spor kulüplerine spor malzemesi tedariki için katkı sunmalarının yanı sıra Erdemli'de sporun yaygınlaştırılması, kulüpler arası dayanışmanın geliştirilmesi ve birlik beraberliğinin tesisi konusunda da önemli katkıları olduğunu dile getirdi. Büyükşehir yasası sonrası mahalleye dönüşen köylerde futbol sahaları ve farklı branşlarda spor yapabilme imkanı oluşturduklarının altını çizen Tollu, "Biz, her yaz binlerce çocuğumuzu futbol, tenis, basketbol ve yüzme branşlarında yaz spor okullarıyla buluşturuyoruz. Tesisleşmede de önemli adımlar atıyoruz. Binlerce çocuğumuz alt yapıda işinin ehli antrenörlerimiz, uzman eğitmenlerimizin katkılarıyla bizlere emanet. 7 yaşında bize emanet edilen çocuklarımız bugün büyük kulüpler tarafından talep edilmektedir. Futbolda göstermiş olduğumuz başarıyı diğer branşlarda da yaygınlaştırdık. Mücadele sporlarında şampiyonluk ve derece kazandık. Gaziantep'te düzenlenen Türkiye Oryantiring Şampiyonası'nda derece elde etmeyi başardık. Birçok branşta şampiyonluklar kazanarak ilçemizi en iyi şekilde temsil ettik. İnsanları bir araya getirmenin iki yolu vardır. Sportif faaliyetler ve sosyal etkinliklerdir. Dolayısıyla spor ve sporcunun her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

Malzeme dağıtımında konuşan kulüp yöneticileri, Erdemli Belediyesi'nin desteğinin yanı sıra sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'ya teşekkür ederek; "Erdemli'de amatör sporu seven, sporun gelişmesi, yaygınlaşması ve uluslararası arenada başarı kazanması, yeni sporcuların ülkemize kazandırılması konusunda çalışmaları ve katkılarından dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz. Kendisiyle çalışmak bizleri mutlu ediyor" diye konuştular.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA