17 Nisan 2026 Cuma

14:56   ÖZGÜR ÖZEL, BARSELONA’DA ÖNCEKI FILISTIN BAŞBAKANı IŞTIYYE ILE GÖRÜŞTÜ   14:53   SAĞLıK MESLEK ÖRGÜTLERI: "HASTANELER SAVAŞ ALANı DEĞILDIR!"   14:46   GÜLISTAN DOKU SORUŞTURMASı... ESKI TUNCELI VALISI TUNCAY SONEL AÇıĞA ALıNDı   14:33   MEZITLI’NIN HAFıZASı, TAŞ MEKTEP’TE YENIDEN HAYAT BULUYOR   13:36   8’INCI CUMHURBAŞKANı TURGUT ÖZAL, VEFATıNıN 33’ÜNCÜ YıLıNDA KABRI BAŞıNDA ANıLDı   13:34   GÜLISTAN DOKU SORUŞTURMASı... İÇIŞLERI BAKANLıĞı, ESKI TUNCELI VALISI TUNCAY SONEL HAKKıNDA SORUŞTURMA BAŞLATTı   13:31   KAHRAMANMARAŞ VALILIĞI: YARALANAN 8 ÖĞRENCIDEN 5’ININ TEDAVISI YOĞUN BAKıMDA SÜRDÜRÜLÜYOR   10:02   AKKUYU NÜKLEER SANTRALI’NDE ELEKTRIK ÜRETIMI İÇIN GERI SAYıM BAŞLADı   09:02   MERSIN’DE İKONIK BULUŞMA! COĞRAFI İŞARETLI KAN PORTAKALı GELENEKSEL TÜRK LOKUMUYLA HARMANLANDı: KADıN ELI DEĞINCE LEZZET İKIYE KATLANDı   22:30   İZMIR’DE ’MESLEK FABRIKASı’ HATTıNDA TANSIYON YÜKSEK: ’BIZI BINALARLA YıLDıRAMAZLAR!’   18:40   ’İSTANBUL DEPREMINDE ORAYA CESET TORBASı YETIŞMEZ!’ İBB DAVASıNDA TÜYLERI ÜRPERTEN SAVUNMA   18:30   OKULLARDA SILAHLı SALDıRı DEPREMI: İSTANBUL’DA ÖĞRENCILER SOKAKLARA DÖKÜLDÜ! "ÖLMEYE DEĞIL OKUMAYA GELDIK"   16:44   GÜLISTAN DOKU’NUN ANNESI BEDRIYE DOKU: KıZıMıN KEMIKLERINI ISTIYORUM   15:54   KESK VE EĞITIM SEN’DEN MEB ÖNÜNDE ÇAĞRı: "OKULLARıN GÜVENLIKLI HALE GETIRILMESINI ISTIYORUZ, ORTAK TALEP BUDUR"   15:52   SıNıR TANıMAYAN GAZETECILER’DEN SOSYAL MEDYA PLATFORMU X HAKKıNDA DEZENFORMASYON GEREKÇESIYLE YENI SUÇ DUYURUSU   15:47   CHP’LI VELI AĞBABA: "BU AKAN KANLARıN DA BU ÖĞRENCILERIMIZIN, BIR ÖĞRETMENIMIZIN DE SORUMLULUĞU MILLI EĞITIM BAKANı’NDADıR"   15:14   ADıYAMAN BALYANLıLAR DERNEĞI’NDEN OKULDA ŞIDDET TEPKISI: "OKULLAR SILAHıN DEĞIL, KALEMIN YUVASıDıR!"   15:07   EMEKLILERDEN EĞITIMDE ŞIDDETE SERT TEPKI: "OKULLARıMıZı ŞIDDET SARMALıNDAN KURTARıN!"   14:50   KAHRAMANMARAŞ’TAKI OKUL SALDıRıSıNDA YAŞAMıNı YITIRENLER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı   14:46   OKULLARDAKI SILAHLı SALDıRıLAR... EĞITIM-İŞ VE HÜRRIYETÇI EĞITIM SENDIKASı ÜYELERININ, SALDıRıLARı PROTESTO ETMEK IÇIN GÜVENPARK’A YÜRÜMESINE IZIN VERILMEDI  
 
     
   

Akdeniz Belediyesi’nden; Engelli Vatandaşlara Akü, Gıda, Hijyen Ve Kırtasiye Desteği


Başkan Gültak; ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, engelli vatandaşlara, kullandıkları araçları için yeni aküler hediye etti. Gün nedeniyle ayrıca evlerinde ziyaret edilen engelli vatandaşlara, çeşitli gıda ürünleri, hijyen ve dezenfektan malzemeleri, kırtasiye ürünleri ile hasta bezlerinin bulunduğu koliler teslim edildi.

 

Tarih : 4 Aralık 2020 Cuma 03:04   Okunma : 2728

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; “3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, ilçe sınırlarında yaşayan engelli vatandaşları unutmadı. Engelli vatandaşları ve yakınlarını makamında ağırlayan Başkan Gültak, onlarla sohbet etti, zaman içerisinde ömrünü tamamlayan akülü araçları için de 8 çift yeni akü hediye etti. Akdeniz Belediye Spor Kulübü Engelliler Basketbol takımı oyuncuları da gün nedeniyle Başkan Gültak’ı makamında ziyaret etti.

“Engelli kardeşlerimize, sadece 1 gün değil, 365 gün sahip çıkmalıyız”

Engelli bireylerin ve ailelerinin her zaman yanında olduklarını vurgulayan Başkan Gültak, engelliler yararına bugüne dek yapılan hizmet ve projelere, önümüzdeki süreçte yenilerini ekleyeceklerini ifade etti. Akdeniz ilçe merkezinde 5 farklı bölgede, akü şarj istasyonu kuracaklarını da belirten Başkan Gültak; “Asıl engellilik; bir organın eksikliği değil, insanın kalbinde, gönlünde sevgi olmamasıdır. Belediye, şahsım ve ailem olarak her zaman sizlerin yanınızdayız. Engelli kardeşlerimize 1 gün değil, 365 gün sahip çıkmalıyız. Sizler için gücümüz yettiğince elimizden gelen her türlü desteği sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Engellilere, çeşitli ihtiyaç malzemeleri teslim edildi

Gün nedeniyle ayrıca; Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından da farklı mahallelerde yaşayan aileler ziyaret edildi. Ziyaretlere, Akdeniz Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökmen Akyürek, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Ali Turna, Körleri Eğitim ve Kalkındırma Derneği ve Akdeniz Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Soner Demir ile müdürlük personeli katıldı. Başkan Yardımcısı Akyürek, ziyaret ettiği her evde engelli vatandaşlar ve yakınları ile ayaküstü sohbet etti. Başkan Gültak’ın selam ve sevgilerini ileten Akyürek, engellilerin taleplerini dinleyip, gerekenin en kısa sürede yapılacağını söyledi.

Koronavirüs (Covid19) salgınına karşı alınan tedbirlere uyularak yapılan ev ziyaretlerinde, sosyal mesafe ve maske kuralına dikkat edildi. Engelli veya engelli yakını olan vatandaşların tablet, asansör kurulumu, çocuk maması ve bezi, hasta bezi ile benzeri istekleri de müdürlük ekipleri tarafından not edilerek, bu taleplerin en kısa zamanda yerine getirileceği ifade edildi.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, AKDENİZBELEDİYESİ’NDEN, ENGELLİ, VATANDAŞLARA, AKÜ, GIDA, HİJYEN, VE, KIRTASİYE, DESTEĞİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA