15 Mayıs 2026 Cuma

11:15   ’O İSIMLER SUSARAK SUÇA ORTAK OLUYOR!’ CHP’DEN ADALET BAKANLıĞı VE İKTIDARA ÇOK SERT İFTIRA TEPKISI: DOĞRUDAN SORUMLUSUNUZ!   11:05   ÖZGÜR ÖZEL’DEN GÜNDEMI SARSACAK ‘WHATSAPP’ ÇıKıŞı: ’SILINEN MESAJLAR GERI GETIRILSIN, HER ŞEY ORTAYA ÇıKACAK!’   09:20   MERSIN’DE ENGEL TANıMAYAN FESTIVAL! KÜLTÜR PARK’TA ALKıŞ TUFANı KOPTU   08:40   ADANA İÇIN KRITIK DEPREM VE YAPıLAŞMA UYARıSı! ’BETON DEĞIL, BILIM KURTARıR’   01:02   TBB BAŞKANı VAHAP SEÇER’DEN GÜNDEMI SARSACAK ÇıKıŞ: ’HEP MI CHP’LI BELEDIYELER?’   22:49   UMUT SıNıR TANıMıYOR! 10 ÜLKEDEN ÇOCUKLAR TÜRKIYE’DE ‘MUCIZE’ İÇIN BULUŞTU   22:15   UMUT SıNıR TANıMıYOR! 10 ÜLKEDEN ÇOCUKLAR TÜRKIYE’DE ‘MUCIZE’ İÇIN BULUŞTU   22:10   GARANTI BBVA ILE MERSIN ESNAF VE SANATKÂRLAR ODALARı BIRLIĞI’NDEN MERSINLI İŞ YERLERINE ÖZEL GÜÇLÜ İŞ BIRLIĞI   22:07   MERSIN’DE ‘ÖZGÜRLÜK’ DAĞıTıLDı: 60 KALBE DOKUNAN ANLAMLı TÖREN!   22:05   SIYASETTE KARTLAR YENIDEN KARıLıYOR! CHP’DEN GÖVDE GÖSTERISI: ’TEK BIR SANDıK BILE SAHIPSIZ KALMAYACAK’   22:03   TARSUS’TA TARIH NOTAYA DÖNÜŞTÜ: MÜZEDE SANAT RÜZGARı ESTI!   22:01   CHP’LI IL BAŞKANLARıNDAN ORTAK AÇıKLAMA: İKTIDAR AHLAKI DEĞERLERININ TAMAMıNı YITIRMIŞ HALDEDIR   21:17   MERSIN ŞEHIR TIYATROSU SILIFKE’YI SALLADı: ‘MISAFIR’ OYUNU AYAKTA ALKıŞLANDı!   09:40   CHP’DEN KARADENIZ ÇıKARMASı: ORDU’DA KRITIK ZIRVE! İMAMOĞLU’NUN MEKTUBU VE ‘BELEDIYE OPERASYONLARı’ MASADA   09:27   KARAKAYA KÖYÜ’NDE ‘DIYORIT’ KRIZI KAPıDA! MAHKEME KARARı DANıŞTAY’A TAŞıNDı: ’YAŞAM HAKKı TEHLIKEDE’   09:15   ÇAY ÜRETICISINE 35 TL ŞOKU!    09:01   ODTÜ BAHAR ŞENLIĞI’NDEKI OLAYLARDA SıCAK GELIŞME: 6 TUTUKLAMA! O GÖRÜNTÜLERIN HESABı SORULUYOR   01:01   DÜNYA ÇIFTÇILER GÜNÜ KUTLU OLSUN   22:40   MERSIN’DE KORKUTAN YAKıT TANKı YANGıNı: BAKANLıK HABERI DUYURDU!   22:20   ESKI CHP PM ÜYESI GAMZE PAMUK SESSIZLIĞINI BOZDU: ’O İSIM HAKKıNDA SUÇ DUYURUSU!’  
 
     
   

Başkan Seçer, iftarda Çilek Mahallesi sakinleriyle buluştu


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, iftarda Çilek Mahallesi sakinleriyle buluştu.

 

Tarih : 29 Mayıs 2019 Çarşamba 15:49   Okunma : 1134

 Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, iftarda Çilek Mahallesi sakinleriyle buluştu. Seçer, "Yapacak çok işimiz, aşacak çok engelimiz var. Bizim artık bir bahanenin, bir gerekçenin arkasına sığınma gibi bir hakkımız yok" dedi.

Başkan Seçer, Ramazan'ın 24'üncü gününde Çilek Mahallesinde kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya geldi. İftar öncesi mahalleye giden Seçer, mahallede kurulan salı pazarı esnafı ve bölge esnafı ile selamlaşarak sohbet etti. O esnada yoldan geçen bazı minibüsçüler de araçlarını durdurup Başkan Seçer'le fotoğraf çektirdi. İlk kez bir büyükşehir belediye başkanının mahallelerine gelerek kendileri ile ilgilendiğini, sohbet ettiğini ifade eden bazı mahalle sakinleri, Seçer'e teşekkür etti.

Çocuklarla da yakından ilgilenen Seçer, iftar alanında yaptığı konuşmada, çocukları ve gençleri çok sevdiğini ifade ederek, gelişmiş bir ülkenin çocukların geleceğine bağlı olduğunu söyledi. Seçer, "Çocuklar bizim her şeyimiz. Gençlerimiz geleceğimiz. Geleceğimiz iyi olacaksa onların sayesinde iyi olacak. Daha kalkınmış, daha gelişmiş, daha huzurlu ve mutlu bir ülke olacaksak çocuklarımızın ve gençlerimizin sayesinde olacak" ifadelerini kullandı.

"Yapacak çok işimiz, aşacak çok engelimiz var"

Hem Mersin'in hem de çocukların geleceği için üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini belirten Seçer, "Yapacak çok işimiz, aşacak çok engelimiz var. Bizim artık bir bahanenin, bir gerekçenin arkasına sığınma gibi bir hakkımız yok. Bizim bundan sonra yapacağımız tek şey, sizlere hizmet etmek. Belediye başkanlarından hizmet istemek de sizin hakkınız" diye konuştu.

Düzenlenen iftar programlarının vatandaşın ödediği vergiler sayesinde kurulduğunu vurgulayan Seçer, "Bu iftar sofraları benim talimatımla kuruluyor olabilir ama bu para sizin paranız, bu sizin hakkınız. Halkın parasını halka harcamak benim görevim. Bunu da evelallah yapacağım" dedi.

Çilek halkı ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Seçer, "Sizlerle buluştuğum zaman çalışma azmim daha da artıyor. Biz hizmetimizi yapacağız, siz de hizmetlerimizden mutlu olacaksınız, bizlere dua edeceksiniz" şeklinde konuştu.

Mahalle sakinlerinin Ramazan Bayramını da şimdiden kutlayan Seçer, şunları söyledi: "İnşallah bu mübarek günler sadece bölgemizde değil tüm dünyaya huzur getirsin. Hangi dilden, dinden, renkten ve ırktan insanlar olursa olsun herkes mutlu olsun. Savaş olmasın, barış olsun, herkesin işi, aşı, mutlu bir yuvası olsun. Benim dualarım bu yönde olacak."

Seçer'in konuşmasının ardından Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Daha sonra okunan ezanın ardından Çilek Mahallesi sakinleri hep birlikte orucunu açtı. 

Paylaş :
Etiketler :  mersin, büyükşehir, belediyesi, vahap, seçer

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA